Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.02.2022 16:01 - © Британски спомени
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1328 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 27.02.2022 16:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
27.02.2022г.

     Мършавият, проскубан и крастав британски леон
image
се размечтал за миналото си величие.

Британският министър на войната Бен Уолъс
image
разкрил мислите си за Владимир Путин и Руската федерация в безцеремонни коментари, докато разговарял с военнослужещи в казармата на Конната гвардия в лондонският правителствен квартал Уестминстър в сряда. Бившият офицер от шотландската гвардия казал, че полкът му е "ритнал задника на цар Николай I през 1853 година в Крим" и "винаги може да го направи отново".
Путин направил същата грешка като Николай I – "нямал приятели, нямал съюзи".
Да! Британия има на своя страна приятел и съюзник като Република България.
Обаче, "За съжаление, сега имаме деен противник в лицето на Путин, който съвсем е откачил", поставил диагноза на Путин Уолъс. Дали Путин е откачил ще покаже бъдещето, но че при опит да "срита" Руската федерация, мъгливият остров ще потъне е повече от ясно.
Коментарите на господин Уолъс дойдоха, след като министърът на външните работи на Обединеното кралство Лиз Трус заподозряла пред Sky News Путин, че е "много вероятно" да планира завладяване на  украинската столица Киев.
В тази връзка, както междувременно обяви премиерът Борис Джонсън, в Украйна ще бъдат изпратени още британски оръжия. Правилно! Така се поддържа мира по империалистически в други страни, като се въоръжава едната страна, а понякога и двете.
"В светлината на все по-заплашителното поведение на Русия и в съответствие с предишната ни подкрепа, Обединеното кралство скоро ще предостави допълнителен пакет от военна подкрепа на Украйна", казал [казано преди началото на операцията по демилитаризация и денацификация на Украйна] рошавият премиер пред Камарата на общините.
"Това ще включва смъртоносна помощ под формата на отбранителни оръжия и несмъртоносна помощ", пояснил Борето.
Лидерът на лейбъристите Кейр Стармър пък призовал действията на правителството срещу Москва да включват репресии срещу телевизионния оператор Russia Today.
Това искане нещо не се връзва с широко пропагандираната на Запад "свобода" на словото.
"Едно от нещата, които Кремъл прави, е да използва дезинформация, за да се опита да посее раздор на Запад и Russia Today очевидно е част от това", подкрепила го мs Лиз Трус.
Като че ли BBC не го правят, за което ние имаме поговорка за гредата в собственото око.
Сър Уолъс определено не знае за повторенията на историята като фарс.
В Кримската война Руската империя воюва срещу съюза между Османската империя, Франция, Британската империя и Сардинското кралство. Така че въпросният да не се фука и преувеличава участието на войските на нейно величество във война, в която Руската империя справедливо защитава страната си, докато Британия е отишла на майната си да води поредната завоевателна война. Едно евентуално военно стълкновение днес между Руската федерация и на нейно величество подопечното ѝ кралство, дори член на Алианса, несъмнено ще завърши със смешно поражение, тоест потапяне под водата и превръщане на наглосаксите в морски обитатели. Това е било възможно още при Хрушчов, какво остава за днес.
Факт е, че руската мечка яко срита наглосаксите в Украйна, които методично години наред я фашизират и въоръжават с цел да я приемат за член на НАТО-то, след което машата да предизвика въоръжен конфликт с Руската федерация. Е, няма да им се получи.

https://news.sky.com/story/ukraine-crisis-vladimir-putin-highly-likely-to-move-on-kyiv-as-liz-truss-warns-nothing-off-the-table-for-more-sanctions-12549273




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. germantiger - всъщност руската мечка никого не е ...
27.02.2022 16:25
всъщност руската мечка никого не е сритала

там умират вси словяне ;) па арно е :)

мрат руснаци и украинци, уж братя а
цитирай
2. kvg55 - До 1. germantiger
27.02.2022 17:20
Пак публично проявяваш своята глупост и умствена плоскост, котенце пухкаво.
Фашистка Украйна е маша и проводник на интересите на наглосаксите.
Те сега газ пикаят, че Путин проваля плановете им за ограничена Световна война в Европа. Чети, гледай и слушай, и мисли, ако имаш с какво.
цитирай
3. born - Ето кой подкокоросва Путин да превзема Киев !
28.02.2022 22:36
" ...министърът на външните работи на Обединеното кралство Лиз Трус заподозряла пред Sky News Путин, че е "много вероятно" да планира завладяване на украинската столица Киев."
А Путин обича да се поддава на внушения ...
© St. Born Taratancijskij i Ta6akmakanskij - Honorary General major Comodor of First women's body division of Taratancian armed forces. (Виден таратанцийски оръжеен и военен експерт)
цитирай
4. kvg55 - До 3. born
28.02.2022 23:51
Ингилизите са стари международни интриганти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5756273
Постинги: 2808
Коментари: 25799
Гласове: 34181
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031