Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2022 20:32 - ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ ФЕЛДМАРШАЛ ВЗИМА ЖЕЗЪЛА СИ ПО ВРЕМЕ, В КОЕТО ТИТО БИЛ КОЛЕГА НА ШВЕЙК И БЛУДСТВАЛ С УЧЕНИЧКИ
Автор: shtaparov Категория: Политика   
Прочетен: 9555 Коментари: 94 Гласове:
68

Последна промяна: 22.02.2023 14:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ПЪРВИЯТ БЪЛГАРСКИ ФЕЛДМАРШАЛ ВЗИМА ЖЕЗЪЛА СИ ПО ВРЕМЕ, В КОЕТО ТИТО БИЛ КОЛЕГА НА ШВЕЙК И БЛУДСТВАЛ С УЧЕНИЧКИ


   Първи маршал на Балканския полуостров не е Тито или турския султан,а Българският цар Фердинанд. Той получава звание Фелдмаршал (което е едно и също с Маршал) на 5-ти януари 1916 г. по време на победния военен парад,който е проведен там (кликни за да увеличиш):
        image

 
  Почти никой в България не познава този факт а той е твърде знаменателен понеже ние сме първият Балкански народ,който си има свой маршал с години преди "югославяните":
       image

   Това звание нашият цар го получава от германския император наистина,но за сметка на това то е истинско а не фалшиво като онова,с което се самоокичвал Тито:
       image

  Тито е бил фалшив маршал- самоназначен и признаван за такъв от прости горски разбойници,които нямат много общо с военното изкуство:

       image

  Той даже бил почти неграмотен,понеже е учил само до четвърти клас и не можел да напише две думи без правописна грешка:

       image

  Нашият цар е признаван за маршал не само от германската армия,но също и от Българската:
       image

  Тук се вижда как германска делегация,водена от кайзера носи маршалския му жезъл:
       image

  Долу пък се вижда как Фердинанд вече е получил маршалския си жезъл и го държи в лявата ръка:

       image

  Такива снимки на Тито естествено няма,понеже никой не го е обявявал за маршал освен неговите патризани,които са крадливи горски терористи и бандити,а не почтени военни професионалисти. Затова Тито е бил самозван "маршал",както са го написали и немците. Той е имал прояви на смелост наистина,но от немци и Българи се страхувал неистово- затова до 1943 г. не посмял да праща никакви "партизани" (терористи) в освободената Вардарска България. С немците пък имал интересни приключения- никога не се е бил лице с лице срещу тях,винаги пращал други хора да ги атакуват а когато веднъж те замалко да го хванат се изнесъл от мишата си дупка така бързо,че нямал време да си обуе панталоните,а побягнал БУКВАЛНО по бели гащи! Това няма да го видите във филмите разбира се но "югославяните" го знаят,понеже истината е дългокрака за разлика от лъжата.

  За ментака Тито се знае,че е избил повече "югославяни" от Хитлер. "Югославските" жертви във войната срещу Германия са 1 милион а жертвите на Тито- 1,7 млн.!
       image

  Поголовното избиване на различни хора е едно от най-големите му престъпления срещу човечеството,но не по-малко от него е помакедончването на над милион и половина Българи във Вардарска България,извършено най-вече през 1945 г.
       image

  Затова ще кажа още няколко истини за военнопрестъпника Тито,които не са познати у нас. Той бил патологичен мързеливец,който не обичал да работи:
       image

  Затова сменил над 20 професии в Русия и "Югославия",понеже на кривия "работник" всички видове работа му пречат и никое почтено занимание не може да му угоди:

image

  Като военен обаче Тито не бил слаб: през 1914-1915 г. воювал на фронта срещу сърби и руснаци и се отличил с голяма храброст срещу тях,като веднъж успял да плени 80 руски воини и да ги докара през фронтовата линия при австрийците. Накрая обаче като достоен колега на Швейк бил пленен от руската армия при една черкезка атака,при което е ранен естествено в гърба а не в гърдите,понеже бягането било сред най-любимите му хобита. Тогава вече му дошъл късмета- докато хората воювали на фронта той се скатавал в руска болница,мързелувал и блудствал с ученички (кликни за да увеличиш):
       image

   Някои нашенци го обявяват дори за "генералисимус",но истината е друга- Тито реално не бил генералисимус нито дори и маршал,макар че "югославската" армия по-късно го признала за такъв,а бил вманиачен в своето его и настоявал пред подчинените си да го наричат така. Това е все едно аз да кажа на моите близки,че държа да ме наричат Маршал Щапаров и да наказвам всеки,който не ме е послушал но естествено няма да го направя,понеже съм далеч по-морален човек от престъпника Тито и не искам да ставам смешник като него.

  Цар Борис III също щял да получи маршалско звание в края на 1943 г.,но за жалост не дочакал този момент и починал,преди да бъде обявен за такъв. Маршалският му жезъл обаче останал в България за разлика от този на Фердинанд,който очевидно е напуснал страната заедно с царя и повече не е връщан при нас.
       image
       image

  Затова историческата истина е една: от Балканските народи ние сме единствените,които сме имали наш легитимен маршал,гърци и турци не са имали такъв а "югославяните" са имали един презрян разбойник и военнопрестъпник,който се самообявил за "маршал"!



Гласувай:
68


Вълнообразно


1. radostinalassa - Фердинанд не е ли бил германец?
08.10.2022 20:49
Само Борис, роден и отгледан тук, в България е донякъде българин. Даже е бил отровен, защото не е искал да се бием с Русия. Знаел е , че народът ще премине на руска страна, заедно с духовата музика, както е и днес.
цитирай
2. shtaparov - (Фердинанд не е ли бил германец?)
08.10.2022 21:14
radostinalassa написа:
Само Борис, роден и отгледан тук, в България е донякъде българин. Даже е бил отровен, защото не е искал да се бием с Русия. Знаел е , че народът ще премине на руска страна, заедно с духовата музика, както е и днес.


Фердинанд е германец толкова,колкото Доган (мелез между татарин и циганин) е "турчин" и доста повече- от Георги Димитров. По критериите на нашите политици и журналисти след 1944 г. всеки Български гражданин е Българин за разлика от Георгий Дмитрович Тарабата,който си останал съветски гражданин до последно тоест- саветский человек.
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, приятелю,
08.10.2022 22:47
Предвид смесените бракова на заемащия престола и на неговите наследници, за правото зо заемеш престола на дадена държава е достатъчно да имаш дори и една капка от кръвта на нейния народ! Кобургите имат Българска кръв в рода си по линията на Асеневци!
Така ,че Фердинанд напълно правомерно заема Българския престол!
За фелдмаршал не знаех, но нашата история е филтрирана и изопачавана от всеки ,който има дори само мерак , да го прави!?Така ,че няма нищо чудно в незнанието!
Поздравления за материала, Ангеле!

Лека нощ!
цитирай
4. shtaparov - Здравей!
09.10.2022 07:00
leonleonovpom2 написа:
Предвид смесените бракова на заемащия престола и на неговите наследници, за правото зо заемеш престола на дадена държава е достатъчно да имаш дори и една капка от кръвта на нейния народ! Кобургите имат Българска кръв в рода си по линията на Асеневци!
Така ,че Фердинанд напълно правомерно заема Българския престол!
За фелдмаршал не знаех, но нашата история е филтрирана и изопачавана от всеки ,който има дори само мерак , да го прави!?Така ,че няма нищо чудно в незнанието!
Поздравления за материала, Ангеле!

Лека нощ!

Право да си кажа не го обичам Фердинанд,но истините за него държа да се знаят. Затова ги и пиша щото онези,които е трябвало да го сторят не са си мръднали пръста,а е хубаво народът да ги знае.
цитирай
5. radostinalassa - Вярно е , че за управници се изтикват...
09.10.2022 11:37
алчни хора, които ще изпълняват волята на евреите.
цитирай
6. mt46 - Здравей, Ангеле!
09.10.2022 11:46
Добре, но при царуването на Фердинанд Максимилиан Карл Леополд Мария Сакскобургготски България претърпява две национални катастрофи!...
цитирай
7. mt46 - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B5%D1%80%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D0%B4_I_%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8
09.10.2022 11:48
През целия си живот Фердинанд е бил винаги високо награждаван. Притежавал е поне 120 висши чуждестранни ордени и награди.

Български:
Велик майстор на ордена „Св. св. Равноапостоли Кирил и Методий“, България (1909 – 1918 г.)
Велик майстор и кавалер на орден „За храброст“ I степен, България
Велик майстор на ордена „Свети Александър (орден)“ (1887 – 1918 г.)
Велик майстор на ордена „За гражданска заслуга“ (1891 – 1918 г.)
Велик майстор на ордена „За военна заслуга“ (1900 – 1918 г.)

Чуждестранни:

Османски орден „Имтияз“ с брилянти (26 март 1896 г.)
Кавалер на „Велик орден на Златното руно“, Австро-Унгария (1911 г.)
Кавалер на „Висш рицарски орден на Святото Благовещение“ (Ordine Supremo della Santissima Annunziata), Италия (1897 г.)
„Висш орден на Черния Орел“ (Hoher Orden vom Schwarzen Adler), Прусия, Германия
„Железен кръст“ за храброст, I степен, Германия
Кавалер на ордена „Pour le Mérite“ с дъбови листа (mit Eichenlaub), Прусия, Германия (1916 г.)
Велик офицер на ордена на „Почетния легион“ (Ordre national de la Légion d'honneur), Франция (1905? г.)
Кавалер на ордена „Свети Апостол Андрей Първозвани“, Русия (1898 г.)
Кавалер на ордена „Свети Станислав“, I степен, Русия
Кавалер на ордена „Света Анна“, I степен, Русия
Кавалер на ордена на Белия Орел, Русия (преди 1902 г.)
Кавалер на „Свети Александър Невски“, Русия (1910 г.)
Кавалер на ордена за военни заслуги Militärverdienstkreuz, 1-ви клас с мечове, Австро-Унгария (1 ноември 1915 г.)
Кавалер на Големия кръст на „ордена на Свети Стефан Унгарски“, Австро-Унгария (1899 и 1908 г.)
Кавалер на Големия кръст на Военния орден „Мария Терезия“, Австро-Унгария (1917 г.)
Кавалер на Големия кръст на Военния орден на Макс Йозеф (Militär-Max-Joseph-Orden), Бавария, Германия
Кавалер на Светия военен Константинов орден „Свети Георги“ (Sacro Militare Ordine Costantiniano di San Giorgio), Парма, Италия (1893 г.)
Най-висш османски орден „Nishan-i-Ali-Imtiaz“, Османска империя (1910 и 1915 г.)
Кавалер на кралския орден на Серафимите (Kungliga Serafimerorden), Швеция (28 юни 1937 г.)
Кавалер на Големия кръст на ордена „Прибина“ (Pribina‒Orden), Словакия (13 март 1941 г.)
ДРУГИ:

През 1928 г. цар Фердинанд I е обявен за почетен гражданин на Байройт.[11]
През 1941 г. цар Фердинанд I е обявен за почетен гражданин на Кобург.
цитирай
8. shtaparov - (Вярно е , че за управници се изтикват...)
10.10.2022 22:15
radostinalassa написа:
алчни хора, които ще изпълняват волята на евреите.

Не на евреите,а на масоните- те не са задължително юдеи,а нерядко и евреите остават прецакани от тях!
цитирай
9. shtaparov - Добре, но при царуването на ...
10.10.2022 22:17
mt46 написа:
Добре, но при царуването на Фердинанд Максимилиан Карл Леополд Мария Сакскобургготски България претърпява две национални катастрофи!...

Никой не отрича това- той се бил продал на руснаци и германци,нормално за фалшив "Българин" като него и като Доган!
цитирай
10. shtaparov - Знам ги тия неща,но пак благодаря
10.10.2022 22:25
mt46 написа:
През целия си живот Фердинанд е бил винаги високо награждаван. Притежавал е поне 120 висши чуждестранни ордени и награди.

Български:
Велик майстор на ордена „Св. св. Равноапостоли Кирил и Методий“, България (1909 – 1918 г.)
Велик майстор и кавалер на орден „За храброст“ I степен, България
Велик майстор на ордена „Свети Александър (орден)“ (1887 – 1918 г.)
Велик майстор на ордена „За гражданска заслуга“ (1891 – 1918 г.)
Велик майстор на ордена „За военна заслуга“ (1900 – 1918 г.)

Чуждестранни:

Османски орден „Имтияз“ с брилянти (26 март 1896 г.)
Кавалер на „Велик орден на Златното руно“, Австро-Унгария (1911 г.)
Кавалер на „Висш рицарски орден на Святото Благовещение“ (Ordine Supremo della Santissima Annunziata), Италия (1897 г.)
„Висш орден на Черния Орел“ (Hoher Orden vom Schwarzen Adler), Прусия, Германия
„Железен кръст“ за храброст, I степен, Германия
Кавалер на ордена „Pour le Mérite“ с дъбови листа (mit Eichenlaub), Прусия, Германия (1916 г.)
Велик офицер на ордена на „Почетния легион“ (Ordre national de la Légion d'honneur), Франция (1905? г.)
Кавалер на ордена „Свети Апостол Андрей Първозвани“, Русия (1898 г.)
Кавалер на ордена „Свети Станислав“, I степен, Русия
Кавалер на ордена „Света Анна“, I степен, Русия
Кавалер на ордена на Белия Орел, Русия (преди 1902 г.)
Кавалер на „Свети Александър Невски“, Русия (1910 г.)
Кавалер на ордена за военни заслуги Militärverdienstkreuz, 1-ви клас с мечове, Австро-Унгария (1 ноември 1915 г.)
Кавалер на Големия кръст на „ордена на Свети Стефан Унгарски“, Австро-Унгария (1899 и 1908 г.)
Кавалер на Големия кръст на Военния орден „Мария Терезия“, Австро-Унгария (1917 г.)
Кавалер на Големия кръст на Военния орден на Макс Йозеф (Militär-Max-Joseph-Orden), Бавария, Германия
Кавалер на Светия военен Константинов орден „Свети Георги“ (Sacro Militare Ordine Costantiniano di San Giorgio), Парма, Италия (1893 г.)
Най-висш османски орден „Nishan-i-Ali-Imtiaz“, Османска империя (1910 и 1915 г.)
Кавалер на кралския орден на Серафимите (Kungliga Serafimerorden), Швеция (28 юни 1937 г.)
Кавалер на Големия кръст на ордена „Прибина“ (Pribina‒Orden), Словакия (13 март 1941 г.)
ДРУГИ:

През 1928 г. цар Фердинанд I е обявен за почетен гражданин на Байройт.[11]
През 1941 г. цар Фердинанд I е обявен за почетен гражданин на Кобург.

Знам ги тия неща за Фердинанд,но няма лошо че ги показваш и на другите. Той е бил доста подобен на Тито- полезна работа малко,награди и титли много а основна полза от цялата им "дейност"- само за избрани "велики" сили и за две-три Балкански джуджета,които са техни любимци.
цитирай
11. faktifakti - ти си връх,
10.10.2022 23:12
който е достижим за малцина..
цитирай
12. get - До 6. mt46 - Тачков, първо Фердинанд е бил много суетен и второ ... ?
10.10.2022 23:31
mt46 написа:
Добре, но при царуването на Фердинанд Максимилиан Карл Леополд Мария Сакскобургготски България претърпява две национални катастрофи!...


... предоверил се е на Руския император Николай II-ри.
Второ: Русия му отпуща ТРИ МИЛИОНА ЗЛАТНИ РУБЛИ - ПЕРСОНАЛЕН заем.
Трето: Предоверил се е на русофилското си правителство - което заедно с него е виновник за ПЪРВАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!

- Ако не вярваш на написаното от мен!
Във верността за това което твърдя - можеш сам да се убедиш прочитайки писаните от Васил Коларов:
а)
"ПЪТЯТ КЪМ КАТАСТРОФАТА" от 1915 г. и ...
б)
„Долу маските!“ от 1919 год.

- Ако това е недостатъчно, като допълнително четиво - можеш да прочетеш издадената от колектив съветски учени книга: "Авантюрите на руския царизъм в България" под редакцията на В. Коларов - от 1935 год.
цитирай
13. radostinalassa - 8. shtaparov - (Вярно е , че за управници се изтикват...)
11.10.2022 17:00
А масоните какви са? Божии овчици? Преброй славяните, жълтите, негрите, индусите и пак си пиши.
цитирай
14. shtaparov - (ти си връх,)
11.10.2022 17:28
faktifakti написа:
който е достижим за малцина..

Страхотна си- Благодаря!!
цитирай
15. shtaparov - който е достижим за малцина. . Ст...
11.10.2022 17:29
shtaparov написа:
faktifakti написа:
който е достижим за малцина..

Страхотна си- Благодаря!!

Масоните не са никакви Божии овчици- те са изопачители на Божиите закони!
цитирай
16. shtaparov - Добре, но при царуването на Ферд...
11.10.2022 17:32
get написа:
mt46 написа:
Добре, но при царуването на Фердинанд Максимилиан Карл Леополд Мария Сакскобургготски България претърпява две национални катастрофи!...


... предоверил се е на Руския император Николай II-ри.
Второ: Русия му отпуща ТРИ МИЛИОНА ЗЛАТНИ РУБЛИ - ПЕРСОНАЛЕН заем.
Трето: Предоверил се е на русофилското си правителство - което заедно с него е виновник за ПЪРВАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!

- Ако не вярваш на написаното от мен!
Във верността за това което твърдя - можеш сам да се убедиш прочитайки писаните от Васил Коларов:
а)
"ПЪТЯТ КЪМ КАТАСТРОФАТА" от 1915 г. и ...
б)
„Долу маските!“ от 1919 год.

- Ако това е недостатъчно, като допълнително четиво - можеш да прочетеш издадената от колектив съветски учени книга: "Авантюрите на руския царизъм в България" под редакцията на В. Коларов - от 1935 год.

Персоналният заем е чиста проба личен подкуп- той цар на цяла държава моля ти се,а тръгнал да взима подкупи от чужденците като някой изпадналник от Махалите! Да- знаех го това приятелю,но винаги му се ядосвам като го видя!
цитирай
17. radostinalassa - На мене никой не ми е писал публично...
11.10.2022 19:14
че съм връх. Ти си връх, който си противоречи. Трябва да вземеш мерки.
цитирай
18. get - До 16. shtaparov - Не в "заемът-подкуп" от Русия е най-главното Щапаров - а в Друго?
11.10.2022 19:38
shtaparov написа:
get написа:
mt46 написа:
Добре, но при царуването на Фердинанд Максимилиан Карл Леополд Мария Сакскобургготски България претърпява две национални катастрофи!...


... предоверил се е на Руския император Николай II-ри.
Второ: Русия му отпуща ТРИ МИЛИОНА ЗЛАТНИ РУБЛИ - ПЕРСОНАЛЕН заем.
Трето: Предоверил се е на русофилското си правителство - което заедно с него е виновник за ПЪРВАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!

- Ако не вярваш на написаното от мен!
Във верността за това което твърдя - можеш сам да се убедиш прочитайки писаните от Васил Коларов:
а)
"ПЪТЯТ КЪМ КАТАСТРОФАТА" от 1915 г. и ...
б)
„Долу маските!“ от 1919 год.

..."Авантюрите на руския царизъм в България" ...

Персоналният заем е чиста проба личен подкуп- той цар на цяла държава моля ти се,а тръгнал да взима подкупи от чужденците като някой изпадналник от Махалите! Да- знаех го това приятелю,но винаги му се ядосвам като го видя!


И в момента НАРОДА БЪЛГАРСКИ НЕ Е ЕДИНЕН!
А не е единен по причина, че за тези близо четиридесет и пет години полу-колониална зависимост от Москва и последвалата я псевдодемокрация - НЕ Е НАМЕРИЛ СВОЯТА ЦЕЛ ... а от там и ПЪТ?

- Много точно КАТО ЗА НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ архимандрит Методий Кусев Е УЛОВИЛ//НАЗОВАЛ НЕЩАТА вкнигата си "Погрома на България. Виновникътъ" отпечатана още в 1914 год.

- А познайте? Според М. Кусев: Кой е виновникътЪ за постигналата България и народ ПЪРВА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ... Британия, Америка, Германия, Австро-Унгария Османска Турция или Русия?
цитирай
19. shtaparov - (На мене никой не ми е писал публично...)
12.10.2022 18:18
radostinalassa написа:
че съм връх. Ти си връх, който си противоречи. Трябва да вземеш мерки.

Кажи къде си противореча и ще взема. Моите "противоречия" обаче най-често се дължат на твои недоглеждания,недомислици и забравяния,така че мерки взимай ти :)
цитирай
20. shtaparov - Добре, но при царуването на Ферд...
12.10.2022 18:21
get написа:
shtaparov написа:
get написа:
mt46 написа:
Добре, но при царуването на Фердинанд Максимилиан Карл Леополд Мария Сакскобургготски България претърпява две национални катастрофи!...


... предоверил се е на Руския император Николай II-ри.
Второ: Русия му отпуща ТРИ МИЛИОНА ЗЛАТНИ РУБЛИ - ПЕРСОНАЛЕН заем.
Трето: Предоверил се е на русофилското си правителство - което заедно с него е виновник за ПЪРВАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!

- Ако не вярваш на написаното от мен!
Във верността за това което твърдя - можеш сам да се убедиш прочитайки писаните от Васил Коларов:
а)
"ПЪТЯТ КЪМ КАТАСТРОФАТА" от 1915 г. и ...
б)
„Долу маските!“ от 1919 год.

..."Авантюрите на руския царизъм в България" ...

Персоналният заем е чиста проба личен подкуп- той цар на цяла държава моля ти се,а тръгнал да взима подкупи от чужденците като някой изпадналник от Махалите! Да- знаех го това приятелю,но винаги му се ядосвам като го видя!


И в момента НАРОДА БЪЛГАРСКИ НЕ Е ЕДИНЕН!
А не е единен по причина, че за тези близо четиридесет и пет години полу-колониална зависимост от Москва и последвалата я псевдодемокрация - НЕ Е НАМЕРИЛ СВОЯТА ЦЕЛ ... а от там и ПЪТ?

- Много точно КАТО ЗА НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ архимандрит Методий Кусев Е УЛОВИЛ//НАЗОВАЛ НЕЩАТА вкнигата си "Погрома на България. Виновникътъ" отпечатана още в 1914 год.

- А познайте? Според М. Кусев: Кой е виновникътЪ за постигналата България и народ ПЪРВА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ... Британия, Америка, Германия, Австро-Унгария Османска Турция или Русия?

Доколкото знам,Русия е виновникът- другите са набедени от нея. А втората катастрофа и третата са преки последици от първата,без никакво съмнение.
цитирай
21. radostinalassa - Например?
13.10.2022 16:06
shtaparov написа:
radostinalassa написа:
че съм връх. Ти си връх, който си противоречи. Трябва да вземеш мерки.

Кажи къде си противореча и ще взема. Моите "противоречия" обаче най-често се дължат на твои недоглеждания,недомислици и забравяния,така че мерки взимай ти :)

цитирай
22. shtaparov - (Например?)
15.10.2022 10:26
radostinalassa написа:
shtaparov написа:
radostinalassa написа:
че съм връх. Ти си връх, който си противоречи. Трябва да вземеш мерки.

Кажи къде си противореча и ще взема. Моите "противоречия" обаче най-често се дължат на твои недоглеждания,недомислици и забравяния,така че мерки взимай ти :)


Примера го дай ти- нали те поканих да покажеш мойте "противоречия",за да посоча твойте недоглеждания :)
цитирай
23. radostinalassa - Добре, кажи ти вместо Колев..
15.10.2022 18:56
как така българите са победили китайците / по Ст. Цанев / в онази война, при която е имало сл. затъмнение, а русите казват, че те са ги победили? И простите китайци построили Великата Китайска стена. Как тълкуваш нещата? Че са ни откраднали историята? Това е нелепо.
цитирай
24. radostinalassa - Сега ще ти пусна пост за длинноголовых...
15.10.2022 20:06
Как ще го коментираш на съответното място...
цитирай
25. radostinalassa - Щу ти пусна пост и за..
16.10.2022 16:40
словени и славяни. Кой промени буквата О в А и ни превърна в роби?
цитирай
26. shtaparov - (Сега ще ти пусна пост за длинноголовых...)
17.10.2022 15:40
radostinalassa написа:
Как ще го коментираш на съответното място...

Пусни го но на Български- не на маймунски :)
цитирай
27. shtaparov - словени и славяни. Кой промени б...
17.10.2022 15:42
radostinalassa написа:
словени и славяни. Кой промени буквата О в А и ни превърна в роби?

Твоите любимци в Русия го промениха,а те са си роби по начало :)
цитирай
28. shtaparov - (Добре, кажи ти вместо Колев..)
17.10.2022 15:54
radostinalassa написа:
как така българите са победили китайците / по Ст. Цанев / в онази война, при която е имало сл. затъмнение, а русите казват, че те са ги победили? И простите китайци построили Великата Китайска стена. Как тълкуваш нещата? Че са ни откраднали историята? Това е нелепо.

Няма такова нещо- това не е исторически факт! Първо битката,за която говори писателят е била преди близо 4000 години. Тогава не е имало китайци,а Българите са живели САМО в Европа и НИКОГА в Азия! Второ- русите са живели наистина там (в днешна Монголия) понеже са били тюркско племе,и са побеждавали китайците заедно с тюрки и татари,но дали ги е имало преди 4000 години- това е много спорно и никак не може да се докаже!
цитирай
29. radostinalassa - 26. shtaparov - (Сега ще ти пусна пост за длинноголовых...)
17.10.2022 18:19
Руският език е най - запазеният старобългарски език. Не си позволявай да ни обиждаш. Признай си грешките.
цитирай
30. radostinalassa - Това е абсурдна теза.
17.10.2022 18:20
shtaparov написа:
radostinalassa написа:
словени и славяни. Кой промени буквата О в А и ни превърна в роби?

Твоите любимци в Русия го промениха,а те са си роби по начало :)

цитирай
31. radostinalassa - 28. shtaparov - (Добре, кажи ти вместо Колев..)
17.10.2022 18:23
Това е казано на Ст. Цанев от унгарски професор. Татари означава тартари или жители на Великата Тартария. Кажи нещо за Великата Тартария, в която всеки дошъл черен е бил убиван без въпроси.
Трябва да знаеш, че любимите ти западняци имат тюркски гени, което много им личи по поведението на пирати и колоонизатори.
цитирай
32. shtaparov - Руският език е най - запазеният с...
18.10.2022 19:38
radostinalassa написа:
Руският език е най - запазеният старобългарски език. Не си позволявай да ни обиждаш. Признай си грешките.

А дали русите са съгласни че е така? Май ще те набият,ако им кажеш това,а???
цитирай
33. shtaparov - (Това е абсурдна теза.)
18.10.2022 19:40
radostinalassa написа:
shtaparov написа:
radostinalassa написа:
словени и славяни. Кой промени буквата О в А и ни превърна в роби?

Твоите любимци в Русия го промениха,а те са си роби по начало :)


Не е толкова абсурдна като ти кажа,че СКЛАВУС означава РОБ а СЛАВЕ (СЛАВУС)- също!
цитирай
34. shtaparov - Това е казано на Ст. Цанев от унга...
18.10.2022 19:44
radostinalassa написа:
Това е казано на Ст. Цанев от унгарски професор. Татари означава тартари или жители на Великата Тартария. Кажи нещо за Великата Тартария, в която всеки дошъл черен е бил убиван без въпроси.
Трябва да знаеш, че любимите ти западняци имат тюркски гени, което много им личи по поведението на пирати и колоонизатори.

"Унгарският професор" е литературна измислица и чиста фантасмагория- ти на такива ли вярваш??!! Но дори и да го имаше,той ли ще знае по-добре от нас кои сме ние,или ние самите ще го знаем??? Естествено че няма да знае повече от нас! А ТАТАРИ е само асоциирано с "тартари"- истинското самоназвание на въпросния народ си е ТАТАРИ,той е бил индоевропейски но е вторично тюркизиран от селджуците,а какви са роднинствата му с арменци, албанци и евреи- това тепърва ще го разяснявам!
цитирай
35. radostinalassa - Аз отдавна не ти вярвам...
18.10.2022 20:31
Нямаш интуиция за това, кое четиво е вярно и кое не. Тартари идва от боговете на славяните. Кажи ми защо забраниха Славяно - арийските Веди в Русия?
цитирай
36. radostinalassa - Отричаш ли, че поведението на западняците...
18.10.2022 21:02
ореола им на пирати говори за наличие на агресивни тюркски гени? Нито ние, нито русите сме агресивни народи. Нещо пак си се омотал в науките. Приличаш ми на Ковидко.Май е необходим още субстрат. Колкото повече, толкова по - добре.
цитирай
37. radostinalassa - 39 гласа..
18.10.2022 21:04
Престани да четкаш блогърите, а се поразмърдай.
цитирай
38. shtaparov - Престани да четкаш блогърите, а се ...
19.10.2022 03:11
radostinalassa написа:
Престани да четкаш блогърите, а се поразмърдай.

Лицеви опори ли да правя,или кафе със и без райбер?? :)
цитирай
39. shtaparov - ореола им на пирати говори за нал...
19.10.2022 03:14
radostinalassa написа:
ореола им на пирати говори за наличие на агресивни тюркски гени? Нито ние, нито русите сме агресивни народи. Нещо пак си се омотал в науките. Приличаш ми на Ковидко.Май е необходим още субстрат. Колкото повече, толкова по - добре.

Кой е по-агресивен и крадлив си личи по територията: най-големите империи ги обитават най-агресивните и крадливи народи на земята!
цитирай
40. shtaparov - Нямаш интуиция за това, кое четиво е ...
19.10.2022 03:18
radostinalassa написа:
Нямаш интуиция за това, кое четиво е вярно и кое не. Тартари идва от боговете на славяните. Кажи ми защо забраниха Славяно - арийските Веди в Русия?

Там забраняват само Българските неща: турските ги разрешават,защото са роднини и братя по кражба!
цитирай
41. radostinalassa - 39. shtaparov - ореола им на пирати говори за нал...
19.10.2022 16:18
Да не говориш за США? Избили са милиони индианци и са ги натикали в резервати. А чукчите си живеят свободно пак там, на север.
цитирай
42. radostinalassa - 40. shtaparov - Нямаш интуиция за това, кое четиво е ...
19.10.2022 16:20
Преди няколко години в РФ забраниха Ведите, защото там се казва, че не бива да взимате черни хора в къщата си. Както ти казах подобни хора, както и престъпниците са били изгонвани на запад от реката - евери.
цитирай
43. shtaparov - Да не говориш за США? Избили са ми...
20.10.2022 15:50
radostinalassa написа:
Да не говориш за США? Избили са милиони индианци и са ги натикали в резервати. А чукчите си живеят свободно пак там, на север.

Няма кой да припира за чукотската тундра и ледници,но за плодородните земи на Стара Велика България- желаещи много!
цитирай
44. shtaparov - Преди няколко години в РФ забраниха ...
20.10.2022 15:51
radostinalassa написа:
Преди няколко години в РФ забраниха Ведите, защото там се казва, че не бива да взимате черни хора в къщата си. Както ти казах подобни хора, както и престъпниците са били изгонвани на запад от реката - евери.

Това е само една версия- не е доказана истина!
цитирай
45. radostinalassa - Сэдебното дело не е историята ти...
20.10.2022 17:42
че да има версии.Не знаеш какво е съдебно решение?
Няма да ти мине номера. Това означава, че Ведите не са толерирали смесването на славяните и ариите с черни. И такива двойки са били изгонвани на запад, при любимите ти смесеняци. Какво става с теорията ти за смесването на тою и оня етнос? Пълни измислици в стил Иво Инджев.
цитирай
46. radostinalassa - За богатствата на Сибир има много желаещи западняци,
20.10.2022 17:46
поинеже те са били натикани да живеят в неблагоприятни земи, като по - млади и закъснели.В Украйна също има чернозем и янките вложиха 5 млрдз долар , за да го изкупят, да обучават всякакви отрепки и наркомани,но не можаха да познаят. Това са руски земи.
цитирай
47. shtaparov - че да има версии. Не знаеш какво е ...
21.10.2022 21:36
radostinalassa написа:
че да има версии.Не знаеш какво е съдебно решение?
Няма да ти мине номера. Това означава, че Ведите не са толерирали смесването на славяните и ариите с черни. И такива двойки са били изгонвани на запад, при любимите ти смесеняци. Какво става с теорията ти за смесването на тою и оня етнос? Пълни измислици в стил Иво Инджев.

Истинската причина е друга: Ведите са Българско дело,а този факт не е драг на почти никой панславист! Ако бяха намерени в Русия,дали щяха да ги кръстят Веда Словена?? Нее разбира се: името им щеше да е Рассийские Веди! В Русия обаче те няма как да се открият: център на Източноевропейската цивилизация е била България,а не изобретената в 17-ти век Русия!
цитирай
48. shtaparov - (За богатствата на Сибир има много желаещи западняци,)
21.10.2022 21:39
radostinalassa написа:
поинеже те са били натикани да живеят в неблагоприятни земи, като по - млади и закъснели.В Украйна също има чернозем и янките вложиха 5 млрдз долар , за да го изкупят, да обучават всякакви отрепки и наркомани,но не можаха да познаят. Това са руски земи.

За богатствата на Сибир най-желаещи са китайците: само с тях икономиката им поне временно ще задмине САЩ,а украинските земи определено не са руски така,както словашките земи не са турски!
цитирай
49. get - До 48. shtaparov - За Сибир? - докато бил жив Председателя Мао, казват обичал да повтаря ... ?
21.10.2022 22:47
shtaparov написа:
radostinalassa написа:
поинеже те са били натикани да живеят в неблагоприятни земи, като по - млади и закъснели.В Украйна също има чернозем и янките вложиха 5 млрдз долар , за да го изкупят, да обучават всякакви отрепки и наркомани,но не можаха да познаят. Това са руски земи.

За богатствата на Сибир най-желаещи са китайците: само с тях икономиката им поне временно ще задмине САЩ,а украинските земи определено не са руски така,както словашките земи не са турски!


Предавам дословно:
"Ибу ибуде дедао вейдаде муди"? - Мао Дзе-дун

Тази му мисъл би доразвита през 2014 г. от заместника на Си Дзинпин, другаря Ли Юаньчао който в изказването си на Санкт-Петербургском икономически форум предложи: "... да се засели Сибир(руския - п.м.) с китайци - Като се обоснова - Цитат?

«Както вече бе споменато от нашите бизнесмени, Россия е с обширна территория, а в Китай - е най-трудолюбивия в света народа. Между другото, с най-трудолюбивите - крестьяне.
Ако бихме могли да съчетаем тези фактори, тогава ще се пистигне изключителен фактор на развитие. Тъй като Россия е с голяма територия но малко с малко, докато при Китай е обратното. Имаме голямо население а твърде малко земя."

- И именно движени от тези СЪОБРАЖЕНИЯ - китайските комунисти - през 2014 год след анексията от Русия на Крим - за същите казват, че заявили на Путин !!!

- Крым ваша - Сибир наша !

https://ic.pics.livejournal.com/pavelsemik/40371150/10545/10545_original.jpg
цитирай
50. shtaparov - поинеже те са били натикани да жи...
22.10.2022 09:01
get написа:
shtaparov написа:
radostinalassa написа:
поинеже те са били натикани да живеят в неблагоприятни земи, като по - млади и закъснели.В Украйна също има чернозем и янките вложиха 5 млрдз долар , за да го изкупят, да обучават всякакви отрепки и наркомани,но не можаха да познаят. Това са руски земи.

За богатствата на Сибир най-желаещи са китайците: само с тях икономиката им поне временно ще задмине САЩ,а украинските земи определено не са руски така,както словашките земи не са турски!


Предавам дословно:
"Ибу ибуде дедао вейдаде муди"? - Мао Дзе-дун

Тази му мисъл би доразвита през 2014 г. от заместника на Си Дзинпин, другаря Ли Юаньчао който в изказването си на Санкт-Петербургском икономически форум предложи: "... да се засели Сибир(руския - п.м.) с китайци - Като се обоснова - Цитат?

«Както вече бе споменато от нашите бизнесмени, Россия е с обширна территория, а в Китай - е най-трудолюбивия в света народа. Между другото, с най-трудолюбивите - крестьяне.
Ако бихме могли да съчетаем тези фактори, тогава ще се пистигне изключителен фактор на развитие. Тъй като Россия е с голяма територия но малко с малко, докато при Китай е обратното. Имаме голямо население а твърде малко земя."

- И именно движени от тези СЪОБРАЖЕНИЯ - китайските комунисти - през 2014 год след анексията от Русия на Крим - за същите казват, че заявили на Путин !!!

- Крым ваша - Сибир наша !

https://ic.pics.livejournal/pavelsemik/40371150/10545/10545_original.jpg

Те са почнали да се настаняват в Сибир тихомълком и ако Путин го изпусне заради глупостите си в Украйна,целия свят ще бъде застрашен от такова китайско нашествие,каквото и по татарско време не е виждал!
цитирай
51. radostinalassa - 47. shtaparov - че да има версии. Не знаеш какво е ...
22.10.2022 12:23
Значи съдията е бил панславист? Тогава на власт в Русия бяха либералите, провеждащи амриканското влияние. А те не забраняват смесването на бели и черни, и даже затова докараха милиони негри и араби в Европа. Такива хора биха били лесни за управление и доста болнави. Но не им се получава, както и на тебе.
цитирай
52. radostinalassa - Защо украинските земи да не са руски?
22.10.2022 12:24
Нещо ти се привижда?
цитирай
53. radostinalassa - Китайците вече не са агресивен народ, както в миналото
22.10.2022 12:25
Може би ти ще обясниш защо? А и са зависими от Русия, така че ще си седят мирно.
цитирай
54. shtaparov - (Китайците вече не са агресивен народ, както в миналото)
22.10.2022 16:33
radostinalassa написа:
Може би ти ще обясниш защо? А и са зависими от Русия, така че ще си седят мирно.

От Америка са зависими китайците- не от Русия драга!
цитирай
55. shtaparov - (Защо украинските земи да не са руски?)
22.10.2022 16:34
radostinalassa написа:
Нещо ти се привижда?

Защото Украйна не е Русия така,както Русия не е Мозамбик!
цитирай
56. shtaparov - Значи съдията е бил панславист? ...
22.10.2022 16:36
radostinalassa написа:
Значи съдията е бил панславист? Тогава на власт в Русия бяха либералите, провеждащи амриканското влияние. А те не забраняват смесването на бели и черни, и даже затова докараха милиони негри и араби в Европа. Такива хора биха били лесни за управление и доста болнави. Но не им се получава, както и на тебе.

Не ме бъркай ти с негрите- зарежи тия празни работи,току се вземи в ръце и виж страданията на украинския народ- каква е вината му пред Путин,та иска да го избива и деукраинизира,както македонистите правят с нас??
цитирай
57. radostinalassa - 54. shtaparov - (Китайците вече не са агресивен народ, както в миналото)
22.10.2022 19:15
А кой им доставя вода? Америка ли? Кой им доставя газ? Значи не знаеш защо китайците вече не са агресивни? Жалко.
цитирай
58. radostinalassa - 55. shtaparov - (Защо украинските земи да не са руски?)
22.10.2022 19:16
Били са руски. А преди това български.
цитирай
59. radostinalassa - 56. shtaparov - Значи съдията е бил панславист? ...
22.10.2022 19:21
Ама ти сериозно ли го пишеш това? А страданията на изгорените живи българи, на убитите деца и жени в Донбас и Донецк? На болните , с които янките Менгеле си правеха опити? А донорите на органи, както беше в Югославия? Кажи нещо за нациките фашисти в Украйна. Ти си много съмнителен. От кого са ръководени македонистите, замисли се веднъж.Разделяй и владей е еврейски патент.
цитирай
60. shtaparov - А кой им доставя вода? Америка ли? ...
23.10.2022 21:36
radostinalassa написа:
А кой им доставя вода? Америка ли? Кой им доставя газ? Значи не знаеш защо китайците вече не са агресивни? Жалко.

Китайците не са агресивни само на книга и когато са доволни- това е истината! :)
цитирай
61. shtaparov - Били са руски. А преди това бълга...
23.10.2022 21:37
radostinalassa написа:
Били са руски. А преди това български.

Значи там е България- не е Русия!
цитирай
62. shtaparov - Ама ти сериозно ли го пишеш това? А ...
23.10.2022 21:50
radostinalassa написа:
Ама ти сериозно ли го пишеш това? А страданията на изгорените живи българи, на убитите деца и жени в Донбас и Донецк? На болните , с които янките Менгеле си правеха опити? А донорите на органи, както беше в Югославия? Кажи нещо за нациките фашисти в Украйна. Ти си много съмнителен. От кого са ръководени македонистите, замисли се веднъж.Разделяй и владей е еврейски патент.

Патентът не е еврейски- римски е! Македонизмът ни го докара Сталин- и това го знам! Украинците не са фашисти- фашист е Путин,а те са обикновени хора! Други въпроси?
цитирай
63. zaw12929 - ИМА НЕЩО, КОЕТО НЕ МИ ХАРЕСВА ЗАЩО ГИ ...
24.10.2022 03:27
ИМА НЕЩО, КОЕТО НЕ МИ ХАРЕСВА ЗАЩО ГИ ОТЪРВАХМЕ НАПРЕД
И КАКВО ОТ ТОВА ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ
първият Балкански народ,който си има свой маршал с години преди "румънците":

А СЕГА ЗАЩО СМЕ НА ОПАШКАТА
цитирай
64. shtaparov - ИМА НЕЩО, КОЕТО НЕ МИ ХАРЕСВА ЗАЩО ГИ ...
24.10.2022 15:03
zaw12929 написа:
ИМА НЕЩО, КОЕТО НЕ МИ ХАРЕСВА ЗАЩО ГИ ОТЪРВАХМЕ НАПРЕД
И КАКВО ОТ ТОВА ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ
първият Балкански народ,който си има свой маршал с години преди "румънците":

А СЕГА ЗАЩО СМЕ НА ОПАШКАТА

Справедлив въпрос- с основание си го задаваш! По принцип срещу нас са почти всички с изкрлючение на турците да кажем,а кое ги обединява да са толкова единодушни,и то хора "християни"??? Причините,които открих са само две но ще ги посоча в следващата статия която ще напиша,затова ме извини. Нека да си кажа- мислих и друг път по този проблем,но заслугата да го опиша днес е твоя,за което благодаря! Ще се постарая да пусна новата статия още днес- приятен ден!
цитирай
65. radostinalassa - Турците не били срещу нас?
24.10.2022 16:32
Смехории. та ние бяхме перлата на отоманската империя. Смях в залата.
цитирай
66. radostinalassa - shtaparov- Украинците не са фашисти- фашист е Путин,а те са обикновени хора! Други въпроси?
24.10.2022 16:37
Като тебе мислят малко хора в българия. Трябва да го приемеш и да се примириш.
цитирай
67. radostinalassa - 61. shtaparov - Били са руски. А преди това бълга..
24.10.2022 16:38
Това ли е обяснението ти? Чудно обяснение.
цитирай
68. shtaparov - Това ли е обяснението ти? Чудно о...
24.10.2022 21:42
radostinalassa написа:
Това ли е обяснението ти? Чудно обяснение.

Чудно но е вярно!
цитирай
69. shtaparov - Смехории. та ние бяхме перлата на ...
24.10.2022 21:44
radostinalassa написа:
Смехории. та ние бяхме перлата на отоманската империя. Смях в залата.

Турците всеки случай са доста по-добронамерени към нас отколкото Путинската власт- в това можеш да си сигурна!
цитирай
70. shtaparov - (shtaparov- Украинците не са фашисти- фашист е Путин,а те са обикновени хора! Други въпроси?)
24.10.2022 21:47
radostinalassa написа:
Като тебе мислят малко хора в българия. Трябва да го приемеш и да се примириш.

Това,че обратното го мислят повечето хора не означава,че точно те са прави- напротив,грешащите почти винаги са повече от другите,понеже в живота най-често е така!
цитирай
71. radostinalassa - 70. shtaparov - (shtaparov- Украинците не са фашисти- фашист е Путин,а те са обикновени хора! Други въпроси?) 24.10 21:47
25.10.2022 15:42
Путин има татуировки със свастики? Нещо си се объркал. И не е наркоман.
Китай спря войната в Югославия заради ОУ, който можеше да наруши генетиката на най - умните хора на земята - българите. Така, че не си мъчи акъла как те са се объркали.Това е невъзможно. А сега виждам, че те тегли и към турция - вечния ни враг. Това е нещо, което трябва да обясниш.
цитирай
72. radostinalassa - Турците всеки случай са доста по-добронамерени към нас отколкото Путинската власт- в това можеш да си сигурна!
25.10.2022 15:47
Това е нон сенс. Русия ще признае половината от Крит за турски, ако те признаят Крим за руски.
Но тюрките да завладеят част от България Русия няма да допусне.Те са с друга вяра, кръв , религия, манталитет. нямат място в Европа.
цитирай
73. shtaparov - Путин има татуировки със свастики? ...
25.10.2022 18:56
radostinalassa написа:
Путин има татуировки със свастики? Нещо си се объркал. И не е наркоман.
Китай спря войната в Югославия заради ОУ, който можеше да наруши генетиката на най - умните хора на земята - българите. Така, че не си мъчи акъла как те са се объркали.Това е невъзможно. А сега виждам, че те тегли и към турция - вечния ни враг. Това е нещо, което трябва да обясниш.

Свастиките не правят фашиста ни татуировките- прави ги мисленето,а Путинското е типично хитлероидно :) За Турция си се объркала- не ме тегли никак натам,а само отчитам фактите
цитирай
74. shtaparov - Това е нон сенс. Русия ще признае ...
25.10.2022 18:59
radostinalassa написа:
Това е нон сенс. Русия ще признае половината от Крит за турски, ако те признаят Крим за руски.
Но тюрките да завладеят част от България Русия няма да допусне.Те са с друга вяра, кръв , религия, манталитет. нямат място в Европа.

Това че турците нямат място в Европа ние го знаем по-добре от Русия понеже ние сме първия европейски народ,който ги е разбил и прогонил още в VI-VII век.
цитирай
75. radostinalassa - Турците всеки случай са доста по-добронамерени към нас отколкото Путинската власт- в това можеш да си сигурна!
25.10.2022 20:30
Грешиш много. Не може друг етнос да е добронамерен към нас, особено когато там има 80 % инфлация. Сигурно е заради каналите с наркотици на ББ и Ердоган, но всичко е временно. Скоро ще изритат Ердоган и това ще свърши.
цитирай
76. radostinalassa - Отговаряш ми така, както и аз го правя - избирателно.
25.10.2022 20:33
Болшинството българи са умни хора, а ти си кривнал от правия път към западните извращения. Това не е правилно. Не се вписваш в нашата цивилизация.
цитирай
77. radostinalassa - А едно време тук са живеели неандерталци..
25.10.2022 20:34
Дали България е тяхна?
цитирай
78. shtaparov - (А едно време тук са живеели неандерталци..)
26.10.2022 04:05
radostinalassa написа:
Дали България е тяхна?

Кажи кои държави днес са неандерталски и ще ти отговоря на въпроса :)
цитирай
79. shtaparov - Болшинството българи са умни хора, ...
26.10.2022 04:08
radostinalassa написа:
Болшинството българи са умни хора, а ти си кривнал от правия път към западните извращения. Това не е правилно. Не се вписваш в нашата цивилизация.

Мнозинството (а не "болшинството"!) Българи днес са толкова умни,колкото им позволява властта а коя е нашата цивилизация,това го разбирам доста по-добре от теб :)
цитирай
80. shtaparov - Грешиш много. Не може друг етнос да е ...
26.10.2022 04:12
radostinalassa написа:
Грешиш много. Не може друг етнос да е добронамерен към нас, особено когато там има 80 % инфлация. Сигурно е заради каналите с наркотици на ББ и Ердоган, но всичко е временно. Скоро ще изритат Ердоган и това ще свърши.

Аз говоря за турските власти- не за етноса,който е смес от други етноси а Ердоган ще го изритат,когато падне Путин: по-рано няма да е възможно :)
цитирай
81. radostinalassa - Мнозинството (а не "болшинството"!) Българи днес са толкова умни,колкото им позволява властта а коя е нашата цивилизация,това го разбирам доста по-доб
26.10.2022 17:38
Това твърдение е грешно. Човек или е умен или не е . А във властта се приемат само джендъри с предимство, подккрепени с порно материали за тях, дебили и послушници, искащи пари.
цитирай
82. radostinalassa - 80. shtaparov
26.10.2022 17:42
Турция си позволи да завземе част от Кипър, а към нас също има апетити, но го прави мирно, като подкупва българските турци с разни блага. Но референдум за преминаване към Турция няма да може да постигне. Помаците са етнически българи, а турците бяха подканени от Тошо да се измитат оттук. Но там ги приеха за българи, а не за турци.
За РФ геополитически е по - изгодно тук да е България, а не Турция. Понимаешъ?
цитирай
83. radostinalassa - 78. shtaparov - (А едно време тук са живеели неандерталци..)
26.10.2022 19:27
Неандерталците са имали големи глави и повече мозък от нас. Затова са умирали често при раждане. Те са били унищожени от мощно земетресение. А българите и русите са налице. И янките с техните апетити за чуждото също.
цитирай
84. shtaparov - Това твърдение е грешно. Човек или е ...
26.10.2022 22:52
radostinalassa написа:
Това твърдение е грешно. Човек или е умен или не е . А във властта се приемат само джендъри с предимство, подккрепени с порно материали за тях, дебили и послушници, искащи пари.

Това което говориш се е случвало,но преди Десети ноември по правило а след това- по изключение!
цитирай
85. shtaparov - Турция си позволи да завземе част от ...
26.10.2022 22:57
radostinalassa написа:
Турция си позволи да завземе част от Кипър, а към нас също има апетити, но го прави мирно, като подкупва българските турци с разни блага. Но референдум за преминаване към Турция няма да може да постигне. Помаците са етнически българи, а турците бяха подканени от Тошо да се измитат оттук. Но там ги приеха за българи, а не за турци.
За РФ геополитически е по - изгодно тук да е България, а не Турция. Понимаешъ?

Знам и защо е по-изгодно: турчина трудно ще стане предател на своите братя ислямци,от него не става добър русофил! По тази причина той не умее да лъже и лесно ще го разкрият,ако понечи да мами народа си и да харизва богатствата му на Кремъл!
цитирай
86. shtaparov - Неандерталците са имали големи ...
26.10.2022 23:02
radostinalassa написа:
Неандерталците са имали големи глави и повече мозък от нас. Затова са умирали често при раждане. Те са били унищожени от мощно земетресение. А българите и русите са налице. И янките с техните апетити за чуждото също.

Колко и да са им били големи главите,мозъкът е бил по-малък от нашия- това е доказано по научен път!
цитирай
87. radostinalassa - Колко и да са им били големи главите,мозъкът е бил по-малък от нашия- това е доказано по научен път!
27.10.2022 18:38
ЗАЩО ИМ СА ТОГАВА ГОЛЕМИ ЧЕРЕПИ? ДА СЕ ПРОВЕТРЯВА МОЗЪКА? Но по вътрешната страна на черепната кост има отпечатъци от мозъка. Значи е долепен до костта.
цитирай
88. radostinalassa - Това което говориш се е случвало,но преди Десети ноември по правило а след това- по изключение!
27.10.2022 18:58
А сега приемат артисти, т.е. джендъри.
цитирай
89. radostinalassa - Ти как смяташ...
27.10.2022 20:05
Добре ли е да дадем ПВО - тата си като помощ за Украйна? Интересен въпрос. Нали тюрките са ни приятели. Джагали за приятели е нон сенс. Не можели да лъжат, та тия лъжат като цигани.
цитирай
90. shtaparov - Добре ли е да дадем ПВО - тата си като ...
30.10.2022 05:45
radostinalassa написа:
Добре ли е да дадем ПВО - тата си като помощ за Украйна? Интересен въпрос. Нали тюрките са ни приятели. Джагали за приятели е нон сенс. Не можели да лъжат, та тия лъжат като цигани.

Лъжат разбира се,но и Путин не им отстъпва! :)
цитирай
91. shtaparov - А сега приемат артисти, т. е. дже...
30.10.2022 05:46
radostinalassa написа:
А сега приемат артисти, т.е. джендъри.

Тая мода тръгна веднага след Девети :)
цитирай
92. shtaparov - ЗАЩО ИМ СА ТОГАВА ГОЛЕМИ ЧЕРЕПИ? ДА ...
30.10.2022 05:48
radostinalassa написа:
ЗАЩО ИМ СА ТОГАВА ГОЛЕМИ ЧЕРЕПИ? ДА СЕ ПРОВЕТРЯВА МОЗЪКА? Но по вътрешната страна на черепната кост има отпечатъци от мозъка. Значи е долепен до костта.

Защо ли? Сигурно им е доскучало и са решили да се разнообразят малко :)
цитирай
93. radostinalassa - Лъжат разбира се,но и Путин не им отстъпва! :)
30.10.2022 12:44
Пиши в раздел Забавление.............
цитирай
94. shtaparov - Пиши в раздел Забавление. . . . . . . . . ...
01.11.2022 20:07
radostinalassa написа:
Пиши в раздел Забавление.............

Аз съм си преценил в кой раздел да пиша,но "Забавление" е най-подходящо за теб! :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: shtaparov
Категория: Политика
Прочетен: 4816096
Постинги: 267
Коментари: 9067
Гласове: 136736
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Потомци на Алцек в Италия- гайди и тъпани,Български носии,цървули и навуща
2. Българска аристокрация през XV-XVII век
3. Българи от Ниш 2018 г. празнуват деня на Съединението
4. 105 Български въстания срещу турците
5. Български печат на 4300 години
6. Тракийската богиня ДУЛА- виж ДУЛО и календарния термин ДИЛОМ
7. Автономни градове и области през XV-XVI в. в България
8. Тюрколози умишлено крият стари истории на България,издадени преди векове в чужбина
9. Фалшификатори на Българската история върлуват безнаказано в Уикипедия
10. Спароток срещу фалшификаторите на история
11. Мнението на велики личности за Българите
12. Скитско племе Авари- факти и извори
13. Ето колко е лесно да се разбере истината за произхода ни: статия на Спароток
14. "Пра"-Българите са потурчени с купища цинични лъжи по наш адрес,измислени от руската "наука"
15. България е дала заем на Франция през 1907 г. 145 милиона златни лева
16. Българска сватба от старо време- ориг.запис от 1962 г.,няма къде да го видите днес
17. Германски племена с феноменални имена: Дули,Галомани,Кавки,Камари,Фраки,Аварини,Еруски (Етруски),Балти,Бактери (=Бактри),Аугандзи (=Афганци),Албани,Гермиони,Вируни,Варни и пр.
18. Бълг.език забранен в Татарстан 1928 г.,а татарите клали Българи в Русия 1884г.
19. Руснаци спрягат Българите в конференция за Тенгри
20. Руски данни за Киев- основали го индуси,в него имало монголоиди и тюрки
21. Русите роднини на тюрките- руска статия
22. Евреите с италиански корени,навярно от етруските
23. Манихейството вид гностицизъм,основа на дуализма и богомилството
24. Орфей и синът му били в Египет- Спароток
25. Български календарни животни в дакийския зодиак
26. Сърби и Хървати в Стара Велика България
27. Българските тайни езици- част от тях
28. Истинската Илиада е фригийската
29. Именникът на князете- проучване на Стефан Чурешки
30. Ценни сведения за морските народи