Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2022 04:32 - ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА Е ПРОСТА: ПЪРВИТЕ "СЛАВЯНИ" ИДВАТ НА БАЛКАНИТЕ ПРЕЗ XIX ВЕК, ЗА ДА СЛУЖАТ НА ТУРЦИТЕ
Автор: shtaparov Категория: Политика   
Прочетен: 9621 Коментари: 60 Гласове:
61

Последна промяна: 30.08.2022 19:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА Е ПРОСТА: ПЪРВИТЕ "СЛАВЯНИ" ИДВАТ НА БАЛКАНИТЕ ПРЕЗ XIX ВЕК, ЗА ДА СЛУЖАТ НА ТУРЦИТЕ


   Понеже лъжата е нещо лошо и е грехота да се лъже,върховен дълг на всеки християнин (особено православен) е да казва историческата истина за "славяните",а не да лъже като циганин. Историческата истина в случая е проста: първите "славяни" се появяват реално на Балканите през XIX век,и най-вече след Кримската война. Те всъщност "идват" тук,за да служат на турците и да ги превърнат в европейци.

  До XIX век думата "славяни" е съвършено непозната на Балканските жители. Имало е малък брой интелектуалци,които са чували нещо за някакви си СКЛАВИ (реално- Седем Памирски племена) и СЛОВЕНИ (Хора на Словото- вид религиозна професия),които нямат много общо помежду си,понеже първите са дошли тук през втората половина на VI век и изчезват в началото на Х век,а другите се появяват (предполагаемо) в XIII век и изчезват като реалност в XIV век.

  До средата на XIX век масовото население на Балканите НИКОГА не е чувало думата СЛАВЯНИ- тя е внесена у нас от Русия и сама по себе си е руска дума. "Славянската" идея е конюнктурно-политическа,а не историческа категория: тя е своего рода вид ранен македонизъм,който си служи с исторически неистини и се опитва да сложи различни древно-Български племена и професии,съществували в най-различно време под един общ конюнктурно-политически знаменател,който да превърне Българите в сърби и руснаци. Основната му цел е да придаде на тези две поБългарени тюркски племена древен европейски произход и да открадне Българската Кирилица и държавност,като ги представи за изобретение на бившите турски племена СИРБИ (СЪРБИ) и ТАУРО-СКИТИ (ТУРО-СКИТИ, ТУРСКИ СКИТИ т.е. руснаци)!

                     image

  Щом до средата на 19-ти век няма Български "славяни",няма как да има и бит на "славяните" до тогава! Ако след това вече ги има,битът им е точно като Българския,понеже те са по произход пославянчени Българи.

  Появата на "славяните" у нас не е исторически факт а насочен срещу България враждебен политически акт,който цели да превърне Българите в "славяни"- т.е. в сърби и руснаци. Казано с две думи: "славянството" е криминално-политическа фалшификация,която цели да ликвидира Българите и да ги замени с турци, татари, сърби и руснаци. Когато това се случи, Кирилицата естествено ще остане в ръцете на сърбите и руснаците- не на турците и татарите! Така България ще бъде обрана до шуш от тези пладнешки разбойници,чиито клептомански амбиции не познават никакви граници. Да пишеш за "славянството" като за нещо реално,което уж го имало у нас преди средата на XIX век е враждебен политически акт,който подкопава сигурността на България понеже "славяните" са конюнктурно-политическа,а не научно-историческа категория.

  Няма и НИКОГА не е имало древен исторически извор преди XV-XVI век,който да съдържа в текста си думата СЛАВЯНИ! "Славяните" не са СКЛАВИ а СКЛАВИТЕ не са СЛОВЕНИ по простата причина,че тези три "етнонима" са обитавали Балканите в съвсем различно време,поради което не може да имат много общо помежду си:

1. СКЛАВИ (VI-X в.): Седем Скитосарматски племена от Памир които изчезват до Х век,понеже са асимилирани от "византийци", Хървати и Българи.
2. СЛОВЕНИ (XIII-XIV в.): обществено-религиозна категория в древна България (?). Реалното й съществуване е спорно,понеже единствените извори за нея са отрити САМО в Русия и НИКЪДЕ другаде!
3. "СЛАВЯНИ" (XIX-XXI в.): измислен в Русия псевдонарод,който си присвоява миналото на Склавите и Словените,за да постави Българистичните народи под руско-хазарски контрол и ярем.

  Затова казусът със "славяните" е чисто политически,а големите проблеми на панславистките крадци на Българска култура и изкуство са точно осем:

1. Нямат исторически доказателства,че Склави, Словени и "славяни" са обитавали Европа,да не говорим и Балканите преди VI век.
2. Невъзможност да се докаже,че Словените са Склави.
3. Невъзможност да се докаже,че "славяните" са Склави.
4. Невъзможност да се докаже,че "славяните" са Словени.
5. Нямат правдоподобно обяснение къде са били Словените до XIII-XIV век.
6. Нямат историческо обяснение къде са били "славяните" преди XIX век.
7. Нямат правдоподобно обяснение как Склавите станаха Словени.
8. Нямат научно обяснение как Словените от ХОРА НА СЛОВОТО станаха "ХОРА НА СЛАВАТА".

  Затова разлика между македонисти и панслависти няма и не може да има! Хубаво е скудоумните защитници на "славянската" идея да покажат оригинален исторически извор по-стар от XVI-XVII век,в който е спомената думата "славяни"- не СКЛАВИ или СЛОВЕНИ,а именно "славяни"! Такъв извор те разбира се нямат: затова подобно на мюсюлмани предпочитат да налагат своите фантазии със сила или подкуп,понеже е невъзможно да ги докажат с методите на обективната историческа наука!

  Научим ли всичко това,едва тогава ще можем да опишем истинския бит на "славяните",без да се налага да измисляме лъжи. Бидейки новопоявил се през XIX век "народ", животът на обикновените Балкански "славяни" има малко разлики и много прилики с живота на днешните Българи, сърби, хървати и "словенци" (ВЕНЕТИ!). Денят на един обикновен Балкански "славянин" от XIX-XX в. например е протичал така:

1. Става от сън,умива се и закусва.
2. Преброява рублите в джоба си.
3. Пресмята колко човека може да подкупи днес,за да ги превърне в "славяни".
4. Развива псевдонаучна и саботьорско-подривна дейност в интерес на Руската империя.
5. Обядва и вечеря.
6. Пресмята колко рубли са му останали.
7. Напива се.
8. Ляга и заспива с планове за "светлото" бъдеще на новопроизведените "славяни".

  Денят на един обикновен Балкански "славянин" от XX-XXI в. пък протича така:

1. Става от сън,умива се и закусва.
2. Проверява еврата и доларите в сметката си.
3. Пресмята колко човека може да излъже днес,за да ги превърне в "славяни".
4. Развива псевдонаучна, бизнесменско-финансова и саботьорско-подривна дейност в интерес на Руската империя.
5. Обядва и вечеря.
6. Пресмята колко евра и долари са му останали.
7. Напива се.
8. Ляга и заспива с планове за "светлото" бъдеще на новопроизведените "славяни" (сиреч руснаци).

  "Славяните" у нас са бивши Българи т.е. съвременни еничари,които не искат да си спомнят за своето Българско минало. Целта им е да пославянчат,т.е. да потурчат и порусят всички Българи,с което да позволят на Руската империя да стъпи на Балканите чрез серия от "референдуми" за присъединяване на народи и територии. Това е грозната историческа истина за "славяните",която бях принуден да ви кажа и който не я разбира,може да е единствено и само невеж глупак, излъган наивник или отракан мошеник!
      image

  "Славянството",както виждаме от снимката по-горе е сигурен път към русификацията на България т.е.- към нейното ликвидиране,с което ние родолюбците КАТЕГОРИЧНО НЕ СМЕ СЪГЛАСНИ! От това следва простият извод- който превръща Българите в "славяни" или тюрки е национален предател и НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРИЯ та ако зависеше от мен,веднага бих му уредил постоянно местоживеене в Сибир или Урал,без НИКАКВО право на завръщане!



Гласувай:
61


Вълнообразно


1. zaw12929 - НА НАШАТА ТЕРИТОРИЯ ЖИВЕЯТ ЛЪЖЦИ ...
24.08.2022 06:11
НА НАШАТА ТЕРИТОРИЯ ЖИВЕЯТ ЛЪЖЦИ НАКУП ДА МРАЗЯТ НАРЕД- ПЪРВО НАРОДА СИ, КАКТО ВИЕ ПОДРОБНО ОПИСВАТЕ
ПОЗДРАВИ!
цитирай
2. gardener - Здравейте,
24.08.2022 09:18
Адмирирам Вашия материал. Ние, трябва да разберем истината за себе си. А истината много прилича на това, което пишете. От дълги години съм опитвал да обясня тези моменти в "Българщината", а моментът е - БЕЗ ТОТАЛЕН ГЕНЕТИЧЕН ТЕСТ НА ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ - МЪЖЕ В БЪЛГАРИЯ, ние не можем да имаме точна история, винаги ще сме обречени на описаните от Вас "интереси" на Русия за тази Българска земя тук. Нашите "управляващи", които по подразбиране са комунисти и русофилистици, както и да ни се представят, нямат никакъв интерес даже те самите да се изследват по причина, че ще се окаже, че не са никакви братчета на Путин, Решетников или Дугин, въпреки, че Путин е хазарски или грузински пич в точния смисъл на думата пич. Но това е по-съвременна история. Та, тотални генетични тестове на цялата ни популация от 2 милиона мъже, не е необходимо да се изследват само ромите, докато т.н. български турци, македонци и и т.н. е задължително да бъдат изследвани, като "български граждани", сле тези тестове на всеки мъж в РБ да се създаде публична банка данни за народа ни, която да е достъпна за всички, само така ще разберем, кой и защо защитава определени тези и политика - разбирате, че всяка генетична група има своите възможности, болести и средна продължителност на живот, сигурен съм, че огромна част от т.н. славяни ще се окажат или азиатски или цигански мелези по майчина лниня.
цитирай
3. olivie - Овации за истината
24.08.2022 10:53
Гореизложеното напълно съвпада с генетичните изследвания, напук на нодфун. Генетично имаме общо със "славяните" 0,3%, НО нямаме нищо общо с украинците, нито те с руснаците и славяните. Дотук с генетичното братство меужду българи и хазари /пардон руснаци/ И става ясно, че Аспаруховата чета се е разтворила в тракийското море. Ние сме траки!!! Евалла за поста, въпреки, че не се споменават хазарите за да се изясни картинката - те също изчезват с появата на славяните...
цитирай
4. mt46 - Дрън-дрън...
24.08.2022 13:28
Това са антинаучни и антибългарски глупости, изцепки, манипулации, лъжи, надминаващи нацистката и комунистическата пропаганда... Голословия, неподкрепени с научни факти и доказателства...
цитирай
5. notfun - ...ха, брава, сега!!! ти си като Колумб, ангеле ,но къде е...
24.08.2022 13:55
баш дърдоркото, от поморийксите, тучни.. ливади !)
цитирай
6. tonsunka - Така е. Панславизмът е инструмент ...
24.08.2022 14:48
Така е. Панславизмът е инструмент на руския сатанизъм и всички фенове на славяните са путиноиди.
цитирай
7. shtaparov - Поздрав и на теб!
24.08.2022 17:59
zaw12929 написа:
НА НАШАТА ТЕРИТОРИЯ ЖИВЕЯТ ЛЪЖЦИ НАКУП ДА МРАЗЯТ НАРЕД- ПЪРВО НАРОДА СИ, КАКТО ВИЕ ПОДРОБНО ОПИСВАТЕ
ПОЗДРАВИ!

За съжаление ги има,пък търсят и "човешки" права мерзавците!...
цитирай
8. shtaparov - Така е. Панславизмът е инструмент ...
24.08.2022 17:59
tonsunka написа:
Така е. Панславизмът е инструмент на руския сатанизъм и всички фенове на славяните са путиноиди.

Точно такива са и според мен! :)
цитирай
9. shtaparov - Гореизложеното напълно съвпада с ...
24.08.2022 18:01
olivie написа:
Гореизложеното напълно съвпада с генетичните изследвания, напук на нодфун. Генетично имаме общо със "славяните" 0,3%, НО нямаме нищо общо с украинците, нито те с руснаците и славяните. Дотук с генетичното братство меужду българи и хазари /пардон руснаци/ И става ясно, че Аспаруховата чета се е разтворила в тракийското море. Ние сме траки!!! Евалла за поста, въпреки, че не се споменават хазарите за да се изясни картинката - те също изчезват с появата на славяните...

Много благодаря- поздрав и на теб!
цитирай
10. shtaparov - Адмирирам Вашия ...
24.08.2022 18:17
gardener написа:
Адмирирам Вашия материал. Ние, трябва да разберем истината за себе си. А истината много прилича на това, което пишете. От дълги години съм опитвал да обясня тези моменти в "Българщината", а моментът е - БЕЗ ТОТАЛЕН ГЕНЕТИЧЕН ТЕСТ НА ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ - МЪЖЕ В БЪЛГАРИЯ, ние не можем да имаме точна история, винаги ще сме обречени на описаните от Вас "интереси" на Русия за тази Българска земя тук. Нашите "управляващи", които по подразбиране са комунисти и русофилистици, както и да ни се представят, нямат никакъв интерес даже те самите да се изследват по причина, че ще се окаже, че не са никакви братчета на Путин, Решетников или Дугин, въпреки, че Путин е хазарски или грузински пич в точния смисъл на думата пич. Но това е по-съвременна история. Та, тотални генетични тестове на цялата ни популация от 2 милиона мъже, не е необходимо да се изследват само ромите, докато т.н. български турци, македонци и и т.н. е задължително да бъдат изследвани, като "български граждани", сле тези тестове на всеки мъж в РБ да се създаде публична банка данни за народа ни, която да е достъпна за всички, само така ще разберем, кой и защо защитава определени тези и политика - разбирате, че всяка генетична група има своите възможности, болести и средна продължителност на живот, сигурен съм, че огромна част от т.н. славяни ще се окажат или азиатски или цигански мелези по майчина лниня.

Имам добро обяснение защо "славяните" са азиатски мелезаци: те произхождат от Памирските Сармати,които в един момент се разделили на Масагети (Визиготи),Острушани (Остроготи) и Склави,а после поели към различна съдба.
цитирай
11. radostinalassa - бившите турски племена СИРБИ (СЪРБИ) и ТАУРО-СКИТИ (ТУРО-СКИТИ, ТУРСКИ СКИТИ т.е. руснаци)!
24.08.2022 18:26
Какво ще рече това? Както вече писах 50% от русите са Р1А хаплогрупа. Нещо като янките, които са в 49% метиси и мулати. но в Русия има и хаплогрупи Н и И, които са от белия сой. Откъде идва омразата ти към белия сой?
цитирай
12. shtaparov - ... но къде е ...
24.08.2022 18:27
notfun написа:
баш дърдоркото, от поморийксите, тучни.. ливади !)

Ако ти липсва,остави си телефона- ще го навия да те израдва неведнъж??!! :)
цитирай
13. shtaparov - Това са антинаучни и антибългарски ...
24.08.2022 18:31
mt46 написа:
Това са антинаучни и антибългарски глупости, изцепки, манипулации, лъжи, надминаващи нацистката и комунистическата пропаганда... Голословия, неподкрепени с научни факти и доказателства...

Още малко ще ме накараш да определя 1000 лева награда и за тоя проблем! Ами като мислиш че са глупости и лъжи,що не ми покажеш древен извор от периода V-X век,в който е спомената думата "славяни"(не Словени или Склави)??!! Ааа,не можеш! Е кой е ментака тогава бре чадо???
цитирай
14. shtaparov - Какво ще рече това? ...
24.08.2022 18:35
radostinalassa написа:
Какво ще рече това? Както вече писах 50% от русите са Р1А хаплогрупа. Нещо като янките, които са в 49% метиси и мулати. но в Русия има и хаплогрупи Н и И, които са от белия сой. Откъде идва омразата ти към белия сой?

Това ще рече че съм бил прав когато ти говорех,че тюрките са по произход бели европеиди,а ти не ми вярваше! :)
цитирай
15. radostinalassa - Аз чета история, не тебе...
24.08.2022 20:35
Руските воини, които са воювали на изток са си взимали за жени монголоидки. Така са се получили тюрките и те са си тюрки. А руските жени не са ходели на изток. Семействата са били полигамни, с много деца. И само първия син е получавал наследство, а другите синове са ставали варяги или воини на изток. Така, че се запознай с генетиката и не пиши лъжи. Опазил ни Бог, ако ние сме ядрото на белия сой. Къде са 120 млн, а къде 3 млн. Смятай бързо.
цитирай
16. leonleonovpom2 - Я, Юлка!
25.08.2022 00:32
2. shtaparov - ... но къде е ...
24.08 18:27
notfun написа:
баш дърдоркото, от поморийксите, тучни.. ливади !)

Ако ти липсва,остави си телефона- ще го навия да те израдва неведнъж??!! :)
цитирай

Кажи Юлке, какъв проблем имаме с тебе, за решаваме , в трънливите може би имаш предвид, поморийски ливади?
Защо занимаваш Ангел с това?
На какъв принцип ще е разговорът? Като говориш с мене ще мълчиш ли или обратното
Ако е обратното, няма да стане!
Хайде, да не губим време, кажи какво те интересува? А там, там може да отидем с опознавателна цел-" Опознай Родината, за да я обикнеш"!
Сега, това което е известно за нашата територия на мен-За Българи ,че живеят в Мизия-и ти си оттам, първте достигнали сведения са от Йоан Малала-шести нек след Христа, 150 години преди Аспарух! Така, че минаваш в графа-Българка, което е похвално за тебе!
За словени - от началото на Десети век от цар Симеон вероятно, само той знае гръцки и латински перфектно , а и чичо му Докс, но той е на около 80 години!
А за славяни- Мавро Орбини-16- ти век! Идеята е прегърната и рапространена от Катето, не Михайлова или Евро, а Велика! Със славянски топоними във Франция и Испания Само ,че се оказва ,че там славяни не са ходили никога!? За гети и Българи- да! Знаеш ли кое свързва България и Испания например Пирин и Пиринеите / на френски са Перинеи/!
Това достатъчно ли ти е, стига ли ти или ти трябва още малко?
Лека нощ?


П.П. Поздрави Ангеле, за бойкия постинг!
Извинявай за леко саркастичния тон в коментара Но на Юлка такъв и доставя удоволствие!

Лека нощ!
цитирай
17. radostinalassa - Да отговоря ли на Фунчето, което по детски...
25.08.2022 17:29
ме пита защо мразя черните? Едно време, когато в някое скитско или подобно селище се е появявал черен, той веднага е бил убиван. Ето това е отношение. Какво остава да са се появявали тюрки от връзки с жените там.
Не случайно в Индия въвеждат кастите, та тези деца са меко казано особени.
А днес ЕС ограбва България, европейците си живееха охолно и сега реват, че ще изхитват трудности, които са ежедневие за нас от 30 г. А черните отиват там, източват осигурителните им системи, които се пълнят и с наша помощ.Но планът на еверите да спретнат новата раса МЕНА не стана и няма да стане. Защото всеки нормален човек обича своя сой, а не чуждите, и така е редно да бъде. У монголоидите отворът на уретрата е по - напред и те могат да си пикаят прави. При нас не е така. Примерно.
цитирай
18. shtaparov - Руските воини, които са воювали на ...
25.08.2022 19:29
radostinalassa написа:
Руските воини, които са воювали на изток са си взимали за жени монголоидки. Така са се получили тюрките и те са си тюрки. А руските жени не са ходели на изток. Семействата са били полигамни, с много деца. И само първия син е получавал наследство, а другите синове са ставали варяги или воини на изток. Така, че се запознай с генетиката и не пиши лъжи. Опазил ни Бог, ако ние сме ядрото на белия сой. Къде са 120 млн, а къде 3 млн. Смятай бързо.

Руските жени викаш са били расистки,а мъжете им се смесвали безразборно кой с когото му падне и така си размърляли расата :)
цитирай
19. shtaparov - ме пита защо мразя черните? Едно ...
25.08.2022 19:30
radostinalassa написа:
ме пита защо мразя черните? Едно време, когато в някое скитско или подобно селище се е появявал черен, той веднага е бил убиван. Ето това е отношение. Какво остава да са се появявали тюрки от връзки с жените там.
Не случайно в Индия въвеждат кастите, та тези деца са меко казано особени.
А днес ЕС ограбва България, европейците си живееха охолно и сега реват, че ще изхитват трудности, които са ежедневие за нас от 30 г. А черните отиват там, източват осигурителните им системи, които се пълнят и с наша помощ.Но планът на еверите да спретнат новата раса МЕНА не стана и няма да стане. Защото всеки нормален човек обича своя сой, а не чуждите, и така е редно да бъде. У монголоидите отворът на уретрата е по - напред и те могат да си пикаят прави. При нас не е така. Примерно.

Монголоидите викаш са по-надарени от нас,имат повече качества? :)
цитирай
20. shtaparov - (2. shtaparov -. . . но къде е. . . 24. 08 ...)
25.08.2022 19:47
leonleonovpom2 написа:
2. shtaparov - ... но къде е ...
24.08 18:27
notfun написа:
баш дърдоркото, от поморийксите, тучни.. ливади !)

Ако ти липсва,остави си телефона- ще го навия да те израдва неведнъж??!! :)
цитирай

Кажи Юлке, какъв проблем имаме с тебе, за решаваме , в трънливите може би имаш предвид, поморийски ливади?
Защо занимаваш Ангел с това?
На какъв принцип ще е разговорът? Като говориш с мене ще мълчиш ли или обратното
Ако е обратното, няма да стане!
Хайде, да не губим време, кажи какво те интересува? А там, там може да отидем с опознавателна цел-" Опознай Родината, за да я обикнеш"!
Сега, това което е известно за нашата територия на мен-За Българи ,че живеят в Мизия-и ти си оттам, първте достигнали сведения са от Йоан Малала-шести нек след Христа, 150 години преди Аспарух! Така, че минаваш в графа-Българка, което е похвално за тебе!
За словени - от началото на Десети век от цар Симеон вероятно, само той знае гръцки и латински перфектно , а и чичо му Докс, но той е на около 80 години!
А за славяни- Мавро Орбини-16- ти век! Идеята е прегърната и рапространена от Катето, не Михайлова или Евро, а Велика! Със славянски топоними във Франция и Испания Само ,че се оказва ,че там славяни не са ходили никога!? За гети и Българи- да! Знаеш ли кое свързва България и Испания например Пирин и Пиринеите / на френски са Перинеи/!
Това достатъчно ли ти е, стига ли ти или ти трябва още малко?
Лека нощ?


П.П. Поздрави Ангеле, за бойкия постинг!
Извинявай за леко саркастичния тон в коментара Но на Юлка такъв и доставя удоволствие!

Лека нощ!

Извинен си винаги приятелю- твоите мнения са безценни,Благодаря!
цитирай
21. radostinalassa - Предполагам, че нарочно се правиш на луд...
25.08.2022 19:53
Другото е по - лошо. Нищо не разбираш.
Отново - руските семейства са били полигамни, т.е. мъжете са имали повече от 1 жена. Първият син е получавал наследството, а останалите отивали във войската. На изток това е била ордата. Сега чатна ли или не? Воините си вземали малки жълти момичета, за да ги научат да се къпят докато пораснат. Та това са тюрките. Жълтите имат друга анатомия, нещо като белите ебонити.
цитирай
22. radostinalassa - Монголоидите викаш са по-надарени от нас,имат повече качества? :)
25.08.2022 20:09
Как ти дойде на ума да го напишеш? Представи си къде ще е отвора на уретрата у смесеното дете? Има много варианти и много видове операции.
Като ги гледам какви са кафяви, дребни и безкосмести едва ли са надарени.Просто те са други. Естественият отбор ще отсее дефектите на тюрките. А еврейската медицина само това чака.
цитирай
23. notfun - ,бай леоне, с такъв тон, можеш, да уплашиш. само баба цаффка .на 86...
25.08.2022 20:20
Твоята латерна, тази на панацея и на Булята,
са, все една и съща плоча
която тук въртите 10 год.
не чух нито и едно изследване, нито някой актуален доказан автор, който би могъл, да оторизира
вашите свободни лакардии и блогови претенции..

Ангеле, твоята роля на ветропоказател
е толкова смешна, срамна и безсмислена
Та се чудя, коя е тази публика,която въобще ти обръща сериозно внимание
ти, в твоето изложение, говориш и развиваш
някои.крайни и предпошагаеми. тези..
които, по-надолу, в коментарите
напълно отричаш...??!
при теб, важно е калабалък, да има..)
едни и същи клоуни, сте, с бай Леонов
като ,много неприятни, мъжки ласки.ми изглежда това..
бло ку ку ване.
пардон за острият тон...

цитирай
24. shtaparov - (Предполагам, че нарочно се правиш на луд...)
26.08.2022 01:46
radostinalassa написа:
Другото е по - лошо. Нищо не разбираш.
Отново - руските семейства са били полигамни, т.е. мъжете са имали повече от 1 жена. Първият син е получавал наследството, а останалите отивали във войската. На изток това е била ордата. Сега чатна ли или не? Воините си вземали малки жълти момичета, за да ги научат да се къпят докато пораснат. Та това са тюрките. Жълтите имат друга анатомия, нещо като белите ебонити.

Аз пък предполагам,че ти си тюркска пенсионерка с повредена уретра,открадната от руските воини и превърната в креватна робиня- значи предположенията станаха едно на едно! :) Монголоидните пенсионерки както знаеш трудно се различават от тинейджърките- затова са те объркали с младо момиче а ти си им благодарна за жеста,но не смееш да посочиш фаталната им грешка :)
цитирай
25. shtaparov - Как ти дойде на ума да го напишеш? ...
26.08.2022 02:00
radostinalassa написа:
Как ти дойде на ума да го напишеш? Представи си къде ще е отвора на уретрата у смесеното дете? Има много варианти и много видове операции.
Като ги гледам какви са кафяви, дребни и безкосмести едва ли са надарени.Просто те са други. Естественият отбор ще отсее дефектите на тюрките. А еврейската медицина само това чака.

Ти май хич не подозираш какво си мислят за теб онези безкосменци: че хората с по-калко косми са по-далече от маймуните а ти си по-близо до тях,след като имаш толкова много косми по главата а другите,които те ги нямат си ги стрижеш и скубеш всеки ден :)
цитирай
26. shtaparov - Твоята латерна, тази на панацея и на ...
26.08.2022 02:11
notfun написа:
Твоята латерна, тази на панацея и на Булята,
са, все една и съща плоча
която тук въртите 10 год.
не чух нито и едно изследване, нито някой актуален доказан автор, който би могъл, да оторизира
вашите свободни лакардии и блогови претенции..

Ангеле, твоята роля на ветропоказател
е толкова смешна, срамна и безсмислена
Та се чудя, коя е тази публика,която въобще ти обръща сериозно внимание
ти, в твоето изложение, говориш и развиваш
някои.крайни и предпошагаеми. тези..
които, по-надолу, в коментарите
напълно отричаш...??!
при теб, важно е калабалък, да има..)
едни и същи клоуни, сте, с бай Леонов
като ,много неприятни, мъжки ласки.ми изглежда това..
бло ку ку ване.
пардон за острият тон...


Завистта е опасен грях ма како Юлке- аз ли трябва да те уча? Мислех да ти го кажа по-рано но ти простих- може да са ти взели групата викам или да си взела по-нисък процент,та с право си ядовита и се чудиш на кой да си го изкараш :) Проблемът ти не е ли в това,че един блогър с един блог и 2-3 статии на месец изкарва повече прочити и гласове от 30-те блога и 30 статии дневно на някои по-гласовити и напористи,които знаят да празнодумстват и обиждат но не са се научили да мислят?
цитирай
27. leonleonovpom2 - Вай, Вай, Юлке!
26.08.2022 08:34
23. notfun - ,бай леоне, с такъв тон, можеш, да уплашиш. само баба цаффка .на 86...
25.08 20:20
Твоята латерна, тази на панацея и на Булята,
са, все една и съща плоча
която тук въртите 10 год.
не чух нито и едно изследване, нито някой актуален доказан автор, който би могъл, да оторизира
вашите свободни лакардии и блогови претенции..

Ти мазохистка ли си ,драга?
Искаш да те плаша?
Ако търсиш това, байно Джулайно, обади се на бай ти Данчо! той ще те....санкционира! Да гледаш женевската езеро през дарвените капаци на прозореца си от Монтрьо! А, чакай, да те изпитам набързо!
Колко струва апартамента в розовата кооперация до паметника на Фреди А, да видим колко си компетентна и в тази наука? А защо Фреди има паметник там? Да не би да е срещнал тебе на това място?

Сега, всекиму своето разбира се, относно това ,което пиша , че за тебе е тралала!? Нормално възприятие е за тебе защото ти от наука разбираш колкото свиня от кладенчова вода Копипейст направление в науката няма! Даже свинята разбира малко повече от тебе! Защото влага и старание


Какво очакваш да ти дам? Трапеза с френски вина и хавански пури ли? За да е по-научно то ли?

Ето, дал съм ти систематизирано ,нещо ,което никой "учен" не е направил- Кога са документирани първите сведения за Българите у нас и от кого! Кога за словените и с какво е свързано името им, кога- за славяните! За Българите е писал съвременник, преди 1500 години За словените, казват че не е той ,но е той-цар Симеон! Защото единствено той перфектно владее латински и гръцки А авторът борави с такива източници, които не са преведен на Български! Никой преди него не е писал за словените За славяните- Орбини-16- ти век И един германец, пак в този период
Като ти давам 16- ти век, това не е ,за да разбереш можеш ли да се омъжиш за него, а за да си изясниш ,колко компетентен може да бъде човек за нещо ,станало преди повече от хиляда години?
Хайде сега, грабвай кравата и я закарай на тучната швейцарска ливада да паса, за да не бъде тужна!

А сиктир, моля ти се!

П.П. Виж, колко съм възпитан! Ако се оплакваш от мен, то може да е само от това, че съм добре възпитан и любезен с тебе! А не садо- маздо!
Ти в някакъв статистически център по герантология явно работиш Гледам ,че свободно спекулираш с чуждите години И винаги в повече? Поне с две петилетки Да , ясно какво целиш
Имам един въпрос към тебе След като си признаваш 66, реално твоите колка са? В повече ,естествено!
Не настоявам, просто ми е интересно!Що за експонат си?Само тези в повече посочи! Ще изглеждат ,че си на толкова, няма да те изложат!

Хайде, бъди здрава И ако нещо ти се струва криво, да знаеш, че не е така ,както изглежда!
цитирай
28. fun1001 - голем си...шегаджия..поне, дават ли ти хх 20 лева за Цирка ..
26.08.2022 11:00


...ангел, се опитва, да ме..''засегне'' мен ???
дето, имам, 5 Живота, изживяни..) и Мъж, за 3ма мъже..

с дядя лео, ща ме плашиш ха ха хах ха ха...

Започвам все по-често да си мисля че вие сте така нареченит
е every /хевери @
народа на Бога.. ха ха ха...иСраел..

какъв смях и резил...нали,дядо недоволен ))))
цитирай
29. fun1001 - бре ангелее,
26.08.2022 11:02
огледай се, 9, от 10, комеентарии
при теб, са пълен шиит..за 5 клас..
помощното, в Ст Загора..
цитирай
30. shtaparov - огледай се, 9, от 10, комеентарии ...
26.08.2022 13:26
fun1001 написа:
огледай се, 9, от 10, комеентарии
при теб, са пълен шиит..за 5 клас..
помощното, в Ст Загора..

Честно да ти кажа не те взимам насериозно,понеже нямаш особени познания :)
цитирай
31. shtaparov - . . . ангел, се опитва, да ме. . ''з...
26.08.2022 13:44
fun1001 написа:


...ангел, се опитва, да ме..''засегне'' мен ???
дето, имам, 5 Живота, изживяни..) и Мъж, за 3ма мъже..

с дядя лео, ща ме плашиш ха ха хах ха ха...

Започвам все по-често да си мисля че вие сте така нареченит
е every /хевери @
народа на Бога.. ха ха ха...иСраел..

какъв смях и резил...нали,дядо недоволен ))))

Както винаги се заблуждаваш (за жалост!)- народът на Бога сме ние БОГАРИТЕ (БОГ-АРИ, БОГ-ОРА),а останалите не са!
цитирай
32. shtaparov - 23. notfun -, бай леоне, с такъв тон, ...
26.08.2022 14:56
leonleonovpom2 написа:
23. notfun - ,бай леоне, с такъв тон, можеш, да уплашиш. само баба цаффка .на 86...
25.08 20:20
Твоята латерна, тази на панацея и на Булята,
са, все една и съща плоча
която тук въртите 10 год.
не чух нито и едно изследване, нито някой актуален доказан автор, който би могъл, да оторизира
вашите свободни лакардии и блогови претенции..

Ти мазохистка ли си ,драга?
Искаш да те плаша?
Ако търсиш това, байно Джулайно, обади се на бай ти Данчо! той ще те....санкционира! Да гледаш женевската езеро през дарвените капаци на прозореца си от Монтрьо! А, чакай, да те изпитам набързо!
Колко струва апартамента в розовата кооперация до паметника на Фреди А, да видим колко си компетентна и в тази наука? А защо Фреди има паметник там? Да не би да е срещнал тебе на това място?

Сега, всекиму своето разбира се, относно това ,което пиша , че за тебе е тралала!? Нормално възприятие е за тебе защото ти от наука разбираш колкото свиня от кладенчова вода Копипейст направление в науката няма! Даже свинята разбира малко повече от тебе! Защото влага и старание


Какво очакваш да ти дам? Трапеза с френски вина и хавански пури ли? За да е по-научно то ли?

Ето, дал съм ти систематизирано ,нещо ,което никой "учен" не е направил- Кога са документирани първите сведения за Българите у нас и от кого! Кога за словените и с какво е свързано името им, кога- за славяните! За Българите е писал съвременник, преди 1500 години За словените, казват че не е той ,но е той-цар Симеон! Защото единствено той перфектно владее латински и гръцки А авторът борави с такива източници, които не са преведен на Български! Никой преди него не е писал за словените За славяните- Орбини-16- ти век И един германец, пак в този период
Като ти давам 16- ти век, това не е ,за да разбереш можеш ли да се омъжиш за него, а за да си изясниш ,колко компетентен може да бъде човек за нещо ,станало преди повече от хиляда години?
Хайде сега, грабвай кравата и я закарай на тучната швейцарска ливада да паса, за да не бъде тужна!

А сиктир, моля ти се!

П.П. Виж, колко съм възпитан! Ако се оплакваш от мен, то може да е само от това, че съм добре възпитан и любезен с тебе! А не садо- маздо!
Ти в някакъв статистически център по герантология явно работиш Гледам ,че свободно спекулираш с чуждите години И винаги в повече? Поне с две петилетки Да , ясно какво целиш
Имам един въпрос към тебе След като си признаваш 66, реално твоите колка са? В повече ,естествено!
Не настоявам, просто ми е интересно!Що за експонат си?Само тези в повече посочи! Ще изглеждат ,че си на толкова, няма да те изложат!

Хайде, бъди здрава И ако нещо ти се струва криво, да знаеш, че не е така ,както изглежда!

Юлка-Джойси (joysii) обича да e център на внимание и да спори за имало-нямало но нищо- ще й Влезна в "положението",ако не ме разколебае когато я видя и така ще й Оправя настроението,че после все ще ме харесва! :) :) :)
цитирай
33. radostinalassa - Нямаш познания. И ти ще трябва да пишеш в раздел Забавление и Секс, ако Фуна реши да го спонсорира.
26.08.2022 16:01
shtaparov написа:
radostinalassa написа:
Как ти дойде на ума да го напишеш? Представи си къде ще е отвора на уретрата у смесеното дете? Има много варианти и много видове операции.
Като ги гледам какви са кафяви, дребни и безкосмести едва ли са надарени.Просто те са други. Естественият отбор ще отсее дефектите на тюрките. А еврейската медицина само това чака.

Ти май хич не подозираш какво си мислят за теб онези безкосменци: че хората с по-калко косми са по-далече от маймуните а ти си по-близо до тях,след като имаш толкова много косми по главата а другите,които те ги нямат си ги стрижеш и скубеш всеки ден :)

цитирай
34. leonleonovpom2 - Здравей, приятелю!
26.08.2022 16:55
32. shtaparov - 23. notfun -, бай леоне, с такъв тон, ...
14:56

никога не е късно човк да научи нещо, както и Юлка да се посрами!Отново!
Признавам си ,Джоизита я знам наистина, но не се задълбочих, коя е! ? Знам ,че беше се декларирала като член на оня чувал, със злиите! За които Платон казва, че в него има и неотровни- смоци Но и те хапят!
Да, сега разбрах, че наистина е Юлка! Тя провеждаше усърдна военна операция срещу Павел Серафимов С научните доводи Но от негова страна Спомням си, че претенциите и доста куцаха, даже на няколко пъти се намесвах! да и покажа грешките! Но изненадващо, тя не реагираше? Две може да са били причините, Приех по - човешката и повече не взех участие!

Да ,Юлка олицетворява принцита да полееш някой с фекални води, пък той нека доказва ,че причина за миризмата е друга!
Впрочем, това което ме пита, хич даже не я и интересува, освен ,че не го разбира, каквито и опити да правиш, за да и го обясниш!
Въпросът е, да бъде капак за всяка тенджера, освен че е мерудия за всякя манджа!

Хубава вечер, приятелю!
цитирай
35. shtaparov - (Нямаш познания. И ти ще трябва да пишеш в раздел Забавление и Секс, ако Фуна реши да го спонсорира.)
26.08.2022 18:57
radostinalassa написа:
shtaparov написа:
radostinalassa написа:
Как ти дойде на ума да го напишеш? Представи си къде ще е отвора на уретрата у смесеното дете? Има много варианти и много видове операции.
Като ги гледам какви са кафяви, дребни и безкосмести едва ли са надарени.Просто те са други. Естественият отбор ще отсее дефектите на тюрките. А еврейската медицина само това чака.

Ти май хич не подозираш какво си мислят за теб онези безкосменци: че хората с по-калко косми са по-далече от маймуните а ти си по-близо до тях,след като имаш толкова много косми по главата а другите,които те ги нямат си ги стрижеш и скубеш всеки ден :)


Какво ще ми спонсорира Вуна? :) :) Най-много да ми плаща за да й казвам ДОБЪР ДЕН от време на време,че инак ще я подмина без да съм я забелязал! Тя може само дукяна да ми спонсорира- за друго да не се и надява! :)
цитирай
36. shtaparov - 32. shtaparov - 23. notfun -, бай ...
26.08.2022 19:10
leonleonovpom2 написа:
32. shtaparov - 23. notfun -, бай леоне, с такъв тон, ...
14:56

никога не е късно човк да научи нещо, както и Юлка да се посрами!Отново!
Признавам си ,Джоизита я знам наистина, но не се задълбочих, коя е! ? Знам ,че беше се декларирала като член на оня чувал, със злиите! За които Платон казва, че в него има и неотровни- смоци Но и те хапят!
Да, сега разбрах, че наистина е Юлка! Тя провеждаше усърдна военна операция срещу Павел Серафимов С научните доводи Но от негова страна Спомням си, че претенциите и доста куцаха, даже на няколко пъти се намесвах! да и покажа грешките! Но изненадващо, тя не реагираше? Две може да са били причините, Приех по - човешката и повече не взех участие!

Да ,Юлка олицетворява принцита да полееш някой с фекални води, пък той нека доказва ,че причина за миризмата е друга!
Впрочем, това което ме пита, хич даже не я и интересува, освен ,че не го разбира, каквито и опити да правиш, за да и го обясниш!
Въпросът е, да бъде капак за всяка тенджера, освен че е мерудия за всякя манджа!

Хубава вечер, приятелю!

Благодаря ти,Ванка приятелю- омръзна ми да се занимавам с нея,прекалено скучна и безлична е ще знаеш. Не може да води сериозен разговор на научно ниво,бива я само да прави бълвочи срещу хората пък имало причина,нямало- това какво я интересува? Спирам да се занимавам с нея да знаеш: имам си по-важна работа от това да коментирам всяка глупост,изречена на улицата от някоя кръкнала Наташка
цитирай
37. radostinalassa - Пак не си ме разбрал
26.08.2022 19:28
Нормално е за тебе.
цитирай
38. mt46 - Доста лъжи и манипулации!...
26.08.2022 19:42
"ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА Е ПРОСТА: ПЪРВИТЕ "СЛАВЯНИ" ИДВАТ НА БАЛКАНИТЕ ПРЕЗ XIX ВЕК, ЗА ДА СЛУЖАТ НА ТУРЦИТЕ


Понеже лъжата е нещо лошо и е грехота да се лъже,върховен дълг на всеки християнин (особено православен) е да казва историческата истина за "славяните",а не да лъже като циганин. Историческата истина в случая е проста: първите "славяни" се появяват реално на Балканите през XIX век,и най-вече след Кримската война. Те всъщност "идват" тук,за да служат на турците и да ги превърнат в европейци.

До XIX век думата "славяни" е съвършено непозната на Балканските жители. Имало е малък брой интелектуалци,които са чували нещо за някакви си СКЛАВИ (реално- Седем Памирски племена) и СЛОВЕНИ (Хора на Словото- вид религиозна професия),които нямат много общо помежду си,понеже първите са дошли тук през втората половина на VI век и изчезват в началото на Х век,а другите се появяват (предполагаемо) в XIII век и изчезват като реалност в XIV век."
/.../
Грехота е! "ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБОЛГАРСКАЯ" е писана през 18-те век!... Дай един оригинален документ до 18-ти век, в който да е употребена думата "българи", щом държиш на буквата, а не на значението!...
цитирай
39. shtaparov - (Пак не си ме разбрал)
27.08.2022 13:54
radostinalassa написа:
Нормално е за тебе.


:) Далече си от исрината- как и да те разбера това е
цитирай
40. shtaparov - "ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА Е П...
27.08.2022 14:08
mt46 написа:
"ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА Е ПРОСТА: ПЪРВИТЕ "СЛАВЯНИ" ИДВАТ НА БАЛКАНИТЕ ПРЕЗ XIX ВЕК, ЗА ДА СЛУЖАТ НА ТУРЦИТЕ


Понеже лъжата е нещо лошо и е грехота да се лъже,върховен дълг на всеки християнин (особено православен) е да казва историческата истина за "славяните",а не да лъже като циганин. Историческата истина в случая е проста: първите "славяни" се появяват реално на Балканите през XIX век,и най-вече след Кримската война. Те всъщност "идват" тук,за да служат на турците и да ги превърнат в европейци.

До XIX век думата "славяни" е съвършено непозната на Балканските жители. Имало е малък брой интелектуалци,които са чували нещо за някакви си СКЛАВИ (реално- Седем Памирски племена) и СЛОВЕНИ (Хора на Словото- вид религиозна професия),които нямат много общо помежду си,понеже първите са дошли тук през втората половина на VI век и изчезват в началото на Х век,а другите се появяват (предполагаемо) в XIII век и изчезват като реалност в XIV век."
/.../
Грехота е! "ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБОЛГАРСКАЯ" е писана през 18-те век!... Дай един оригинален документ до 18-ти век, в който да е употребена думата "българи", щом държиш на буквата, а не на значението!...

Народът не е знаел нищо за "славяните" на Паисий- прочел е само това че Българите се нарекли "славяни",понеже победили вселената заедно с Александър и постигнали славна победа. Паисий обаче не е имал обективна информация и е бил подведен да впише подобна дума в своя труд от компилациите на Мавро Орбини (чието име е калка на псевдонима Черноризец Храбър). Малкото преписи на Паисиевата история,които са направени през 18 век (само няколко броя) не могли да стигнат и до 1% от тогавашните интелектуалци,да не говорим за обикновените хора- затова умишлено не ги вземам предвид,понеже не си струва да бъдат споменавани. Ти обаче държиш гарез за тях понеже се заблуждаваш,че по времето на Паисий книжнината е била също тъй развита и достъпна,каквато си е днес. Затова ще добавя това разяснение в статията си,за да няма други заблудени по въпроса. Та ако ще ми цитираш Паисий под предлог че уважаваш труда му,кажи че Българите са се нарекли "славяни" а не "славяните"- Българи а то е най-важното,което си струва да бъде казано тук!
цитирай
41. radostinalassa - За коя истина си говориш?
27.08.2022 17:53
Истори(еската е на Синелъников. Не можеш да я опонираш.
цитирай
42. leonleonovpom2 - 38. mt46 - Доста лъжи и манипулации!... 26.08 19:42
28.08.2022 08:04
"Грехота е! "ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБОЛГАРСКАЯ" е писана през 18-те век!... Дай един оригинален документ до 18-ти век, в който да е употребена думата "българи", щом държиш на буквата, а не на значението!..."
цитирай

Веднага давам документ и то от най високо място- канцеларията на цал Калоян, началото на 13- ти век
В писмо до папата, в което се е определил като крал на Българите-на латински Булгарорум! Пропуснал е славяните, още не се е дапознал с тях Гъркъг, преводач на латински език е добавил Блакхорум, но и те не са славяни, според някои власи, но по всичко си личи ,че това са блъгари Обяснявано е кои са те
Но, те са добавени от гръка-преводач Калоян е писал само ,че е крал на Българите
А в писмо до Бодуен , искащ Калоян ,да му предаде земите, защото бил узурпатор
,той отговаря, че земите привадлежат на предците му, които ромейският император впеменно е присвойл, а братята му са си възстановили правата върху тях
На всички монети от ВБЦ, царете ни са определени като царе на Българи!
Ако това не е автентичен документ, защото отсичането им става с разрешение и одобрение от царя, то тогава такива документи не съществуват!

Ангеле, коментарът е по повод твърдението на Марин, видно е от цитата в началото, че думата " Българин " до 18- ти век не фигурира в официален документ!?

Хубав ден, приятелю!
цитирай
43. shtaparov - Истори(еската е на ...
28.08.2022 18:33
radostinalassa написа:
Истори(еската е на Синелъников. Не можеш да я опонираш.

Историческата истина за Българите ние тук я знаем по-добре от всякакви руснаци, лъжемакедонци и сърбаци- няма те да ме учат мене какъв съм длъжен да бъда,за да угаждам на техния вкус! Разбра ли го това,или имаш мерак да им угаждаш???
цитирай
44. shtaparov - Благодаря!
28.08.2022 18:36
leonleonovpom2 написа:
"Грехота е! "ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБОЛГАРСКАЯ" е писана през 18-те век!... Дай един оригинален документ до 18-ти век, в който да е употребена думата "българи", щом държиш на буквата, а не на значението!..."
цитирай

Веднага давам документ и то от най високо място- канцеларията на цал Калоян, началото на 13- ти век
В писмо до папата, в което се е определил като крал на Българите-на латински Булгарорум! Пропуснал е славяните, още не се е дапознал с тях Гъркъг, преводач на латински език е добавил Блакхорум, но и те не са славяни, според някои власи, но по всичко си личи ,че това са блъгари Обяснявано е кои са те
Но, те са добавени от гръка-преводач Калоян е писал само ,че е крал на Българите
А в писмо до Бодуен , искащ Калоян ,да му предаде земите, защото бил узурпатор
,той отговаря, че земите привадлежат на предците му, които ромейският император впеменно е присвойл, а братята му са си възстановили правата върху тях
На всички монети от ВБЦ, царете ни са определени като царе на Българи!
Ако това не е автентичен документ, защото отсичането им става с разрешение и одобрение от царя, то тогава такива документи не съществуват!

Ангеле, коментарът е по повод твърдението на Марин, видно е от цитата в началото, че думата " Българин " до 18- ти век не фигурира в официален документ!?

Хубав ден, приятелю!

Документи,оборващи думите на Марин и не само неговите има десетки- добре че си се наел да посочиш най-важните от тях,поздравления!
цитирай
45. radostinalassa - Ама аз ти говоря за тюрките...
29.08.2022 16:07
Не може първите тюрки да са бели европеиди. Такива са бащите им.
цитирай
46. zaw12929 - И КОГА ХОДИ НА ФРОНТА НАПРИМЕР В УКРАЙНА?
30.08.2022 03:28
СТРАХОТНА ПРОГРАМА ЗА СЛАВЯНИ А НЕ ЗА БЪЛГАРИ ДНЕС

Денят на един обикновен Балкански "славянин" от XX-XXI в. пък протича така:

1. Става от сън,умива се и закусва.
2. Проверява еврата и доларите в сметката си.
3. Пресмята колко човека може да излъже днес,за да ги превърне в "славяни".
4. Развива псевдонаучна, бизнесменско-финансова и саботьорско-подривна дейност в интерес на Руската империя.
5. Обядва и вечеря.
6. Пресмята колко евра и долари са му останали.
7. Напива се.
8. Ляга и заспива с планове за "светлото" бъдеще на новопроизведените "славяни" (сиреч руснаци).И КОГА ХОДИ НА ФРОНТА
цитирай
47. shtaparov - СТРАХОТНА ПРОГРАМА ЗА СЛАВЯНИ А НЕ ...
30.08.2022 19:32
zaw12929 написа:
СТРАХОТНА ПРОГРАМА ЗА СЛАВЯНИ А НЕ ЗА БЪЛГАРИ ДНЕС

Денят на един обикновен Балкански "славянин" от XX-XXI в. пък протича така:

1. Става от сън,умива се и закусва.
2. Проверява еврата и доларите в сметката си.
3. Пресмята колко човека може да излъже днес,за да ги превърне в "славяни".
4. Развива псевдонаучна, бизнесменско-финансова и саботьорско-подривна дейност в интерес на Руската империя.
5. Обядва и вечеря.
6. Пресмята колко евра и долари са му останали.
7. Напива се.
8. Ляга и заспива с планове за "светлото" бъдеще на новопроизведените "славяни" (сиреч руснаци).И КОГА ХОДИ НА ФРОНТА

Точно това е Големият заговор срещу Българите за съжаление
цитирай
48. shtaparov - Не може първите тюрки да са бели е...
30.08.2022 19:35
radostinalassa написа:
Не може първите тюрки да са бели европеиди. Такива са бащите им.

Всички първи тюрки са бели европеиди- те са потомци на лувийци,някои от които обитавали Троя до Троянската война,а след нея са прогонени на изток и оттам носят името ТУРАНИ (сиреч ТРОЯНИ). За връзка между лувийци и Българи още не можем да говорим- няма достатъчно данни,но повечето участници във войната определено са били точно Българи! Смесването на тюрките с монголоиди става далеч по-късно: то започва едва през VII век,когато китайци завладяват тюркските каганати,а Българите дори по казионните догми са в Европа четвърт хилядолетие по-рано,макар че обективната истина е друга- те са тук от поне 10 000 години!
цитирай
49. radostinalassa - Как така първите тюрки ще са бели
30.08.2022 20:13
Значи обяснението ти е лингвистично. А аз говоря за истинските тюрки по сой.Значи наричаш нашите древни българи тюрки. Това е глупаво.
А и харесваш западняците, които ни колонизираха. Това е още по - глупаво.
Ако Ердоган покаже още веднъж картата на древния Туран, което едва ли ще направи, то тюрките ще получават по 1/2 кг брашно на ден, а не по 1 кг.
цитирай
50. shtaparov - Значи обяснението ...
31.08.2022 11:21
radostinalassa написа:
Значи обяснението ти е лингвистично. А аз говоря за истинските тюрки по сой.Значи наричаш нашите древни българи тюрки. Това е глупаво.
А и харесваш западняците, които ни колонизираха. Това е още по - глупаво.
Ако Ердоган покаже още веднъж картата на древния Туран, което едва ли ще направи, то тюрките ще получават по 1/2 кг брашно на ден, а не по 1 кг.

Много грешки допускаш уважаема- имам чувството че понякога първо пишеш,а после мислиш. Първо- КАТЕГОРИЧНО отричам вменения на дедите ни тюркизъм и няма как да съм казвал когато и да е било,че Българите са тюрки (е,в Пети клас по неволя). Второ- лингвистичното обяснение нямаше да струва,ако нямах още няколко- те също се отнасят за истинските тюрки по сой! Едното е на Менандър от VIII век- той лично твърди,че тюрките са потомци на древен троянски (подчинен от троянците) етнос (в частност- лувийците)! Другото е на техните съвременници,които ги описват- първите тюркски кагани са били напълно руси и синеоки! Това стига ли ти, или да добавя още- имам четвърти и пети аргумент,да не казвам за шести та и седми ?!! :) Не се подвеждай по днешния им расов тип- днес те са омешани много,но някога са били доста по-малък народ и са изглеждали много по-различно!
цитирай
51. radostinalassa - Смесването на тюрките с монголоиди става далеч по-късно: то започва едва през VII век
31.08.2022 16:08
Какво ли ще речетова изречение?
Кажи сега за отношението си къз запада и ни обясни харесваш ли техните ценности?
цитирай
52. shtaparov - Добър въпрос!
01.09.2022 13:09
radostinalassa написа:
Какво ли ще речетова изречение?
Кажи сега за отношението си къз запада и ни обясни харесваш ли техните ценности?

Аз си харесвам Българските ценности и нищо извън тях не ме интересува!
цитирай
53. radostinalassa - Противоречиш си
01.09.2022 19:59
Та кои са тюрките, че да се смесват с монголоиди?
цитирай
54. shtaparov - Та кои са тюрките, че да се смесват с ...
01.09.2022 20:31
radostinalassa написа:
Та кои са тюрките, че да се смесват с монголоиди?

Тюрките са онези,които съм описал по-горе а смесвянето им е ставало по 2 начина:

а) по силата на древния обичай,който е дал името на Огузите.
б) по неволя,по време на китайското владичество и под натиска на китайците,които решили да превърнат регионалния обичай в задължително повсеместно правило,понеже това им харесало.
цитирай
55. radostinalassa - Китайците и днес са...
02.09.2022 16:46
забележително чиста раса. Значи траките са отишли на изток след потопа в Ч.море, те са тюрките и са се смесили с монголоидите. Кой ариец ще придпочете жълта жена, на която нейният Бог и забранява да се мие, за да те осквернява водата пред бяла жена? Само някой бъгнал се.
цитирай
56. shtaparov - забележително чиста раса. Значи ...
03.09.2022 00:03
radostinalassa написа:
забележително чиста раса. Значи траките са отишли на изток след потопа в Ч.море, те са тюрките и са се смесили с монголоидите. Кой ариец ще придпочете жълта жена, на която нейният Бог и забранява да се мие, за да те осквернява водата пред бяла жена? Само някой бъгнал се.

Китайците са смес от 7-8 монголоидни народа,към която е добавен забележителен процент негроидна кръв и немалък процент европеидна.
цитирай
57. radostinalassa - Жълтата раса е една от расите
03.09.2022 10:42
Те са си монголоиди. Когато се смесвали с дравидите , са се получили циганите. Някои приличат повече на негри, а други на жълтите. Тук имаме примери.
Китайци с европеиди дават тюрките.
цитирай
58. radostinalassa - Е, къде ми е комента?
04.09.2022 15:55
Защо си мълчиш?
цитирай
59. shtaparov - (Е, къде ми е комента?)
10.10.2022 21:59
radostinalassa написа:
Защо си мълчиш?

Тук ти е коментара- спокойно!
цитирай
60. shtaparov - Те са си монголоиди. Когато се ...
10.10.2022 22:02
radostinalassa написа:
Те са си монголоиди. Когато се смесвали с дравидите , са се получили циганите. Някои приличат повече на негри, а други на жълтите. Тук имаме примери.
Китайци с европеиди дават тюрките.

Циганите нямат монголоиден ген- Остави ти,и недей да ги бъркаш с виетнамските мелези в днешните циг-махали! Разбирането ти за тюрките също е остаряла заблуда и няма нищо общо с истината. Както написах и другаде пратюрките са чисти европеиди,а смесването им с монголоиди набрало скорост чак през VII век основно по вина на китайците,но по-късно и на исляма.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: shtaparov
Категория: Политика
Прочетен: 4815451
Постинги: 267
Коментари: 9063
Гласове: 136733
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Потомци на Алцек в Италия- гайди и тъпани,Български носии,цървули и навуща
2. Българска аристокрация през XV-XVII век
3. Българи от Ниш 2018 г. празнуват деня на Съединението
4. 105 Български въстания срещу турците
5. Български печат на 4300 години
6. Тракийската богиня ДУЛА- виж ДУЛО и календарния термин ДИЛОМ
7. Автономни градове и области през XV-XVI в. в България
8. Тюрколози умишлено крият стари истории на България,издадени преди векове в чужбина
9. Фалшификатори на Българската история върлуват безнаказано в Уикипедия
10. Спароток срещу фалшификаторите на история
11. Мнението на велики личности за Българите
12. Скитско племе Авари- факти и извори
13. Ето колко е лесно да се разбере истината за произхода ни: статия на Спароток
14. "Пра"-Българите са потурчени с купища цинични лъжи по наш адрес,измислени от руската "наука"
15. България е дала заем на Франция през 1907 г. 145 милиона златни лева
16. Българска сватба от старо време- ориг.запис от 1962 г.,няма къде да го видите днес
17. Германски племена с феноменални имена: Дули,Галомани,Кавки,Камари,Фраки,Аварини,Еруски (Етруски),Балти,Бактери (=Бактри),Аугандзи (=Афганци),Албани,Гермиони,Вируни,Варни и пр.
18. Бълг.език забранен в Татарстан 1928 г.,а татарите клали Българи в Русия 1884г.
19. Руснаци спрягат Българите в конференция за Тенгри
20. Руски данни за Киев- основали го индуси,в него имало монголоиди и тюрки
21. Русите роднини на тюрките- руска статия
22. Евреите с италиански корени,навярно от етруските
23. Манихейството вид гностицизъм,основа на дуализма и богомилството
24. Орфей и синът му били в Египет- Спароток
25. Български календарни животни в дакийския зодиак
26. Сърби и Хървати в Стара Велика България
27. Българските тайни езици- част от тях
28. Истинската Илиада е фригийската
29. Именникът на князете- проучване на Стефан Чурешки
30. Ценни сведения за морските народи