Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2021 19:48 - БЪЛГАРИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ БЪЛГАРИ – НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ
Автор: shtaparov Категория: Политика   
Прочетен: 6491 Коментари: 64 Гласове:
78

Последна промяна: 15.11.2021 06:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
              БЪЛГАРИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ БЪЛГАРИ – НЕ СЕ НУЖДАЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ


   Нашата държава се нарича България,понеже е страна на Българите. Тя е основана от Българи- не е основана от Български граждани като Азис и Доган,а ако чакахме тези граждани да основат България,никога нямаше да го дочакаме. Това означава,че Българите са хиляди пъти по-важни от Българските граждани!

  Български граждани може да са хора от различни етноси- турци, гърци, цигани, власи, евреи, сърби, руснаци, татари, англичани, американци, холандци и пр. За България обаче не са важни те- важни са Българите понеже са стопани на страната,а останалите са нейни гости.

  Най-великите Българи не са били Български граждани- в това число Авитохол, Ирник, Кубрат, Аспарух, Тервел, Телериг, Крум, Кирил, Методий, Борис "Първи", Св.Климент Охридски, Св. Иван Рилски, Симеон, Самуил, Асен, Петър, Калоян, Иван Асен II, Константин II, Фружин, Карпош, Паисий, Раковски, Левски, Ботев, Караджата, Бенковски и пр.,и пр. Без тях обаче България нямаше да я има,а тя винаги се е нуждаела от хора като тях което означава,че нашата страна определено се нуждае от Българи- колкото се може повече!

                              image

  Тя не се нуждае от Български граждани,понеже "Български" граждани като Фердинанд, Кимон Георгиев, Георги Димитров, Андрей Луканов, Ахмед Доган, Делян Пеевски, "цар" Киро, бат Сали, Азис, Карадайъ и пр.никога не са си мръднали пръста за нейното благо а напротив- някои от тях са я забили и продължават да я забиват в такива дълбоки блата,че никой не знае дали измъкване от тях ще може някога да има!

  Реални приходи на България днес донасят Българите- не донасят Българските граждани! Трудещото се Българско мнозинство (в това число "македонците"  и помаците) изхранва поне милион и половина малцинства,единствена полза от които извличат само политиците и то най-корумпираните! "Български граждани" като жителите на Филиповци, Столипиново, Липник и пр. дърпат развитието назад,ощетявайки всички нас чрез близки до тях политици,които бъркат в нашите джобове за да ги изхранват,без онези да са внесли дори една стотинка в държавния ни бюджет!

  На малоумните им защитници още сега ще кажа- ние не сме расисти и ксенофоби! На нас не ни пречат достойно трудещите се у нас турци, евреи, цигани, власи, гърци, англичани, руснаци и пр.- пречат ни търтеите и лентяите,които не мислят да се захващат на работа и да захранват народния бюджет на България,а мислят само как да го източват,като раждат нови и нови търтеи и паразити! Многовековният опит на народа показва,че полезни за България по правило са Българите,а хората от малцинствата рядко попадат в графата "полезен"! Страната не може да разчита на тях във време на война срещу Турция например а напротив- може да очаква саботажи, терористични актове, отказ от съдействие, погроми срещу имуществото на мирни граждани и пр.!

  Системата на "Българското гражданство" уеднаквява с нас лентяйстващите малцинства и им дава части от нашите права,а милиони невероятно достойни Българи като бесарабските, "македонските", браничевските, одринските, Беломорските, гагаузките, "румънските", руските и пр.,много от които са готови да си дадат живота за България ги лишава от Българска гордост и свободен достъп до родината! Затова тази система е глупава,порочна и погрешна,и трябва да бъде отменена колкото се може по-скоро!

  "С какво ще я заместим?" - би попитал някой. Ще я заместим с Хазяйствената система т.е.- с друг вид организация на нашето общество,според която Българите са Стопани на страната а всички останали,особено паразитстващите малцинства са нейни Гости! Стопани на страната са всички Българи- без значение къде живеят те и какво гражданство им натрапва чуждата държава,която окупира земите им в момента! Гости на страната са всички малцинства и чужди етнически групи,които живеят у нас без значение какви са те,в това число фалшивите "булгари" от Чувашия и Татарстан,които не знаят една Българска дума и имат политическа поръчка да се преструват на Българи! В прякото държавно управление трябва да влизат само Стопаните на страната,а другите ще имат право да им помагат като съветници, спонсори, привърженици, наематели, инженери,преводачи и пр. Да гласуват и да се кандидатират на избори ще имат право единствено Стопаните,а Гостите ще имат право само да финансират но не партии,избиратели и отделни кандидати,а определени държавни фондации и държавни институции!

  Държавата трябва да премахне Българското гражданство и да раздаде на хората два вида лични карти или паспорти:

1. Лична карта на Стопанин
2. Лична карта на Гостенин

  Гостите на страната никога не може да имат същите права като Българите така,както чистачките в Парламента нямат правата на депутатите,а санитарите в Александровска болница нямат правата на ректора и академиците! Тази система ще бъде не просто демократична- тя ще е далеч по-демократична от Атинската "демокрация",която поставяше под робство всеки чужденец,както и от режимите в колониална Британия и Франция,които твърдяха че са "демократични",а в същото време най-"демократично" избиваха колонизираните от тях народи и им ограбваха ресурсите!

  Стопаните на страната ще приемат в редиците си всеки Българин от където и да пристига той,без да го питат дали има чуждо гражданство в момента! Във висшия ръководен състав на армията ще може да влизат само Стопани на страната- Гостите ще присъстват в останалите й части,когато това е необходимо. В нашата система ще има взаимно уважение- Стопаните на страната ще уважават онези свои Гости,които се трудят достойно и дават честен дан за развитието на страната,а Гостите в същото време ще са длъжни да уважават Стопаните и да не гледат в тяхното канче,а да си гледат своето! Гост на страната който се труди достойно,честно и самоотвержено дава своя принос за развитието на България трябва да получава специално уважение и право да живее не само добре,но и да развива своя бизнес у нас тогава,когато той е от полза на Стопаните. Онези Гости на страната обаче които са криминално проявени,държат се непристойно и не уважават нашите закони а вършат золуми или безчинстват ще трябва да бъдат пращани в чужбината,от която са дошли!

  "А къде ще пратим криминално проявените цигани,които нарушават закона?" - би запитал някой. Отговорът е лесен: циганите си имат не една държава,не един континент,а цели четири континента: Африка, Азия, Латинска Америка и Австралия! Те може да бъдат пращани в Турция, Индия, Пакистан, Колумбия, Бразилия, Египет, Судан, Китай и къде ли не още,но най-вече в държави като Йемен и Сомалия,чиито пирати спираха Български кораби и държаха екипажите им в плен,за да изнудват страната ни за пари!

  "А какво ще правим с потомците на смесени бракове?" е следващия въпрос,на който трябва да отговорим. Отговорът също е лесен- децата от бракове на Българин с чужденка или на чужденец с Българка са по дефиниция Българи и трябва да бъдат третирани като Стопани на страната т.е. като хора,имащи право да участват пряко в държавното управление но само при условие,че не са отгледани и възпитани в чужда враждебна среда! Чистите Българи от съседните ни страни обаче,които милеят за България и са готови да дадат живота си за нея трябва да бъдат приемани у нас безусловно,а Български лични карти на Стопани на страната трябва да им бъдат давани по същите облекчени процедури,по които ги получаваме ние!
      image

  Право на поземлена и на жилищна собственост в България тогава ще имат само Стопаните- останалите ще бъдат техни наематели а тези Гости,които не си плащат редовно наема върху общински или частни жилища и земи ще трябва да напуснат страната като закононарушители и да отиват в чужбината от която са дошли,без право да се връщат обратно у нас!

  Право на държавни помощи,дотации и детски надбавки ще има всеки жител на страната,който си е плащал данъците (и евентуалните глоби) редовно,без да е пропуснал нито лев. Такова право ще имат и онези Стопани на страната т.е. Хазяи,които са живели в чужбина и не са правили държавни вноски до момента,а желаят да се върнат в свободните предели на родината и да работят за нея. С тази система в страната ще бъде сложен ред,който няма да има равен на себе си- икономиката ще върви отлично,ще се засили доверието на Българите в държавните институции,ще се качи раждаемостта,ще се увеличат приходите на хората а сигурността на страната ще достигне ново,далеч по-високо ниво от сегашното. Тогава бъдещето на народа ни ще изглежда далеч по-розово от сега,а благоденствието на хората ще стане жизнен стандарт и основен начин на живот!

P.S. Тази идея трябваше да бъде дадена на хората а ако е късмет,бъдещите поколения ще я наложат и тя ще спаси България.



Гласувай:
78


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Продължаваш, българино
04.11.2021 22:11
Продължаваш, българино, да сееш ОМРАЗА между българите.
И нареди Гиорги Димитров между враговете.
А тоя Димитров е ЕДИНСТВЕНИЯТ БЪЛГАРИН, достигнал световно-исторически ТРИУМФ на процеса в Лайпциг 1933-та. И дълги години след войната по цял свят като кажеш, че си българин, казваха "Ооо, Димитров".
Но ти ще продължиш да си чешеш крастата дясната и да РАБОТИШ С Р Е Щ У България. Като В С И Ч К И психо-десни, от Стамболов до Босия.
цитирай
2. elizabethborislavova - няма време за това
04.11.2021 22:32
Аз вярвам, че скоро всички ще дават мило и драго да се наричат българи. Или да имат нещо общо с българското.
цитирай
3. panazea - Българин по дух !
05.11.2021 00:41
Има много чужденци , които обичат България . Някои живеят тук , други живеят в чужбина , но са българи по дух .
Тези приятели не трябва да се пренебрегват !
Тони
цитирай
4. panazea - Колкото до Гошо Тарабата , дето не е изтрезнявал и пишел списъци на българите в Русия,
05.11.2021 00:46
които Сталин да убие ! И ако не се бяха скарали Сталин и Тито сега щяхме да имаме съдбата на Македония!
Аз имам особено мнение по въпроса .
Така че по-добре да не говорим !
Тони
цитирай
5. shtaparov - Продължаваш...
05.11.2021 01:45
krumbelosvet написа:
Продължаваш, българино, да сееш ОМРАЗА между българите.
И нареди Гиорги Димитров между враговете.
А тоя Димитров е ЕДИНСТВЕНИЯТ БЪЛГАРИН, достигнал световно-исторически ТРИУМФ на процеса в Лайпциг 1933-та. И дълги години след войната по цял свят като кажеш, че си българин, казваха "Ооо, Димитров".
Но ти ще продължиш да си чешеш крастата дясната и да РАБОТИШ С Р Е Щ У България. Като В С И Ч К И психо-десни, от Стамболов до Босия.

Имам няколко забележки бай Круме:

1. Думата Българин се пише с главна буква.
2. Не сея омраза- показвам истините за България.
3. Димитров не се имаше за Българин а каквото и да е правил в Лайпциг по време и след пожара той се покри с позор,като продаде 2 млн. Българи на Тито и на Сталин!
4. Стамболов не бе "психо-десен": той беше Българин като Левски,Ботев и Бенковски,който даде живота си за свободна и независима България!
5. И аз не съм "психо-десен",понеже работя за благото на Българите- не на левите натрапници,които ни бяха докарвани с тумби от чужбина.
6. Омразата я сееш впрочем ти,делейки Българите на десни и на леви,на русофоби и русофили които твърдят че всеки,който не се продаде на Русия е предател!

Недей така да обиждаш бай Круме сподвижниците на Ботев и приятелите на Левски- името,което носиш те задължава да бъдеш на ниво!
цитирай
6. shtaparov - Аз вярвам, че скоро всички ще дават ...
05.11.2021 01:49
elizabethborislavova написа:
Аз вярвам, че скоро всички ще дават мило и драго да се наричат българи. Или да имат нещо общо с българското.

Това са прекрасни мечти- надявам се един ден да се сбъднат :)
цитирай
7. shtaparov - Има много чужденци, които обичат ...
05.11.2021 01:51
panazea написа:
Има много чужденци , които обичат България . Някои живеят тук , други живеят в чужбина , но са българи по дух .
Тези приятели не трябва да се пренебрегват !
Тони

Така е Тони- в текста ми има пасаж който показва,че съм на твоето мнение:

"Гост на страната който се труди достойно,честно и самоотвержено дава своя принос за развитието на България трябва да получава специално уважение и право да живее не само добре,но и да развива своя бизнес у нас тогава,когато той е от полза на Стопаните."
цитирай
8. shtaparov - ... имам особено мнение по въпроса ...
05.11.2021 01:57
panazea написа:
които Сталин да убие ! И ако не се бяха скарали Сталин и Тито сега щяхме да имаме съдбата на Македония!
Аз имам особено мнение по въпроса .
Така че по-добре да не говорим !
Тони

Права си за особеното мнение- споделям го напълно!
цитирай
9. krumbelosvet - Ти, Щапаров, си тумор за България
05.11.2021 06:31
Като Ванчето и попикания му наследник. И като всички психо-десни. За които Димитров е "Гошо тарабата". И на които око им не мига КОЙ докара две национални катастрофи и ни доведе до ръба на третата, след която можеше да няма България, ако не бяха партизаните, Димитров и Сталин.
Последният НАИСТИНА е дал на Тито карт бланш да прави македонска нация, въпреки позицията на българската делегация начело с Димитров, но зад Тито и Гърция стои Англия и САЩ, и срещу тях Сталин е нашата единствена опора. Мъртва хватка, срещу която ние, като ОКУПАТОРИ на гръцки и югославски земи, нямаме никакъв шанс.
цитирай
10. krumbelosvet - Ох, сега прочетох
05.11.2021 06:47
Ох, сега прочетох, че слагаш до Ботев и Левски ГОВНОТО Стефчо. Под чието ръководство в Старозагорско и Търново не пуква една пушка. Който не тръгва с четата на Ботев, нито се бие на Шипка, но търгува с жито за руската армия и след Освобождението показва лакомията си за имоти, пари и жени. И си играе на "преговори" със султана за... анулиране резултатите от Освободителната война.
Фердю, доведен от Стефчо, и подкрепян от такива като тебе, ни подарява катастрофите и ТЕ, ДВАМАТА, Стефчо и Фердю, губят Македония. Историко крив.
цитирай
11. leonleonovpom2 - Здравей, Ангеле!
05.11.2021 08:12
Ние не сме единни! Ние се мразим ромежду си? Мразим успелия, дори в перспектива? Не сме по характер тези Българи от Балканската война и от ,преди нея- от Съединението
Тази омраза се проявява и тук, в блогБг!?
Дори демокрацията я задълбочи, вместо да я заличи
Има една основна причина- парите и нечестният начин, наглият, по който се придобиват Ларите разделят хората Правят едни господари, други роби Когато няма ред в придобиването им Законен, виден!
Не може мултимилионер и клошар да са в екип Първият ще презира втория, той, от своя страна- ще го ненавижда! Не може професор от старото поколение, истински, да рови в кофите за боклук!?
Иначе идеята ти е добра, приветствам я, трябва да се потърсят и лесно признават Българите в чужбина непогърчени, непорумънчени, непосърбизирани и така нататък-славяни, които са запазили изконното в тях- Българското!
Доколко е осъществима, в такива условия и с такива ръководители и аз съм с особено мнение!
Когато ни продадоха,комбината имам предвид, един от нашите доценти напусна- моментално Смениха и ръководството Думите му бяха, за причините за напускането- На такъв кораб, с такъв капитан, не се качвам!

Хубав ден, приятелю!
цитирай
12. nedovolen - Да щрихирам един виц. Балканските ...
05.11.2021 08:41
Да щрихирам един виц.
Балканските държави завиждали на Българите. Отишли при Дядо Господ и го помолили да им изпрати градушки, да ги удари.
На следващия ден отиват пак омърлушени. Какво направи, Господи, удари нас.
Ех, старост, старост. Взел съм стара карта на България.
:)))
цитирай
13. mt46 - Това е невъзможно...
05.11.2021 10:47
Това противоречи на принципите на демокрацията във всички развити и цивилизовани държави!
То противоречи и на вижданията на най-великия Българин Васил Левски за бъдещото устройство на държавата ни...
цитирай
14. dobrodan - Ангеле, като ти прочетох постинга,
05.11.2021 12:25
си спомних един виц.

Плуват си двама рибари в една лодка далеч от брега. Допила им се бира. Да имаше по едничка поне? Или по две? По три? Абе, ако можеше, цялото море да е от бира - въздъхнал единият. Другият го срязал: къде ще пикаем тогава?

Надявам се да разбереш, че е по-добре това да си останат само мечти :).
цитирай
15. ka4ak - АНГЕЛЕ,ИНАЧЕ ГИ ГЛЕДА ОТ СТЕНАТА...:((( "...И за турчинът, и за евреинът и за пр., за всички еднакво ще е само ако припознаят законите равно с българина. Т
05.11.2021 14:25
" 14.11.2014 19:06 - 2. ivoki - Владо, приятелю, Иво,просто заострям вниманието!!!:)))
ivoki написа:
Всяко насилие ражда насилие.
Закон на Нютон: Всяко действие предизвиква противодействие равно по сила и обратно по посока.
Ако ги разстреляме, с какво ще се различаваме от действията на така наречения "Народен съд" избил 130 000 българи след 9 септ. 1994 и комунистическия терор, от действията на Сталин , убил повече руснаци от колкото загиналите във войната ??? С какво ще се различаваме от Хитлер ??
Демокрация е върховенство на закона ! Трябва да се борим да се спазва. Това е пътя , според мен.


Много добре знаеш,че отдавна е забранена смъртната присъда!
В отвореното ми писмо,карах държавния служител,собственоръчно да пишат В МОЛБАТА ЗА ПОСТЪПВАНЕ НА ДЪРЖАВНА СЛУЖБА,клетвата на Дякона на Свободата,а там наказанието бе,СМЪРТ!
Всеки го възприе,като МОРАЛНА НОРМА,която не бива да се прекрачва,защото е гибелна за България,ако не се спазва!:(
Тук е същото!
Писал съм и че са арестувани,а и побити на кол и т.н.,но за това сме на това дередже,защото основния закон,бе погазен ТОТАЛНО и единствените които са упълномощени да го пазят,са въпросните персони!!!
След като искаме да сме ПРАВОВА ДЪРЖАВА,тези кърлежи трябва да бъдат отстранени от власт,ВЕДНАГА,за да стане ЗАКОНА ЕДНАКЪВ ЗА ВСИЧКИ!!!:)))

Постинг: Защо,не са разстреляни,КОНСТИТУЦИОННИТЕ СЪДИИ???!!!?:(((
Автор на постинга: ka4ak "

" - ЕВРОПЕЙЦИ????КОЕ НЕ РАЗБРАХТЕ НА МОЕТО"ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ С ВЪЗМОЖНОСТ И ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ"ОТ 2013 ГОДИНА????

МАШИНИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ!!!
НИСКАТА ЗЕМЯ СЕ НАБУТА С 62000000€ И ИЗКЯРИ 70000€,ОТ ТОВА,ЧЕ ГИ ДАДЕ ЗА СКРАП!?
ГЕРМАНСКИЯТ КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД ГИ ЗАБРАНИ 2008 ГОДИНА!!!
немският е ОФИЦИАЛЕН език,образованието е безплатно и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!
КАРЛ V ,МАЙ НЕ Е ТОЛКОВА ТЪП,ЩОМ ГЕРМАНЦИТЕ НЯМАТ НЕГРАМОТНИ 10 ГОДИШНИ БЪДЕЩИ ИЗБИРАТЕЛИ.....????

МОЯТ ЕЛЕМЕНТАРЕН ИЗХОД:
КОЙТО СИ ПЛАЩА ДАНЪЦИТЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ,С ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС,ДА МОЖЕ ДА ГЛАСУВА И ПО НЕТА!!!

Постинг: СВЕТЛИНАТА, ТРУДНО СЕ РАЗБИРА....( СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,В ПЕТЪК,НЕ СЕ РАВОТИ,СЛЕДОВАТЕЛНО И НЕ СЕ МИСЛИ,ТА ЗАЩО СЕ ВЪРНАХ,МАКАР И СЛЕПЕЦ????
Автор на постинга: ka4ak"
цитирай
16. elizabethborislavova - В блога ми става ясно защо това не са мечти
05.11.2021 15:00
Сигурна съм, че ще стане. Съдбата е на наша страна, но и от нас се иска да направим нещо.
shtaparov написа:
elizabethborislavova написа:
Аз вярвам, че скоро всички ще дават мило и драго да се наричат българи. Или да имат нещо общо с българското.

Това са прекрасни мечти- надявам се един ден да се сбъднат :)

цитирай
17. krumbelosvet - Леоне
05.11.2021 17:08
Още ли не знаеш как СЛЕД 10-ти ноември избухна омразата и разединението?
Стига с тая завист. Виж биографията на Хемингуей, да разбереш що е завист. И Салиери не е българин. Героите от Шипка, Сливница и Одрин са ПРЕДИ катастрофите. А катастрофите раждат Андрешко, и то ЕДИН Андрешко.
цитирай
18. get - До 9.10. и 11. постове написани от krumbelosvet - Човече, с писаниците си знаете ли ... ?
05.11.2021 17:47
- Каква представа за себе си давате за нас четящите ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кой, ако не Червеният "ви вожд" Георги Димитров хариза на СФРЮ, този дял от България, именован Македония?
Но не само това? Той през 1947г. взе та написа ТЕЗИСИТЕ: С които "ОБОСНОВАВАШЕ" наличие на ОТДЕЛНА МАКЕДОНСКА НАЦИЯ.
Само за този ДЪРЖАВНО-ПРЕДАТЕЛСКИ АКТ - напомням? ... Още от времена на древните римляни юридическо е прогласено понятието ВРАГ НА НАРОДА "hostis populi Romani"!!!
С обявяването на дадена персона за такава - ВИНОВНИКА Е ОБЯВЯВАН ВЪН ОТ ЗАКОНА и правните норми за процес и пресъда са отпадали.
А всеки един римски гражданин е можел да го унищожи - без страх от съдебно преследване!!

Постоянно ВИНИШ за Национални катастрофи Стамболов.
Като явно не знаеш, че същият е покойник от близо двадесет години време ПРЕДИ ПЪРВАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА?
А първата ни КАТАСТРОФА КАТО НАЦИЯ - става не без дейното съучастие на ТАКА МИЛАТА ТИ РУСИЯ - Която е следвало ДА БЪДЕ АРБИТЪР в споровете между съюзническите през Първата балканска война, сили.

И пак питам, Круме - с крайно невъздаржаното си, като емоция и писане поведение - Знаеш ли: Какво впечатление правиш на нас четящите те ?
цитирай
19. nikikm - Браво!
05.11.2021 18:12
Все едно,че съм го писал аз!Нямам думи колко ми хареса!Задушава ме антибългарската обстановка в държавата,наглостта на малцинствата и гъзоблизничеството на политиците.Българското отстъпва и май са малцина,които не са повлияни и забелязват това! Толкова по-ценни са тези,които пишат,като теб и "хващат бика за рогата!" Да си жив и здрав приятелю и всички,като теб!Не обръщай внимание на плювачите! Ник

ПП Станала е някаква грешка в заглавието,чак ме е яд,че развали всичко,съжалявам.
цитирай
20. panazea - За Гошо Тарабата , знам от дядо си ,
05.11.2021 18:52
от първа ръка . Живяли са в един квартал и всичко е било като на длан.
Не ми се е налагало да чета партийна литература , за да знам житието битието им.
И за баба Парашкева знам !
Та същият този Гошо е имал брат Димитър по-малък от него , който е бил добро момче и приятел на дядо ми. Заради брат си Георги, когато последния е избягал в Русия , е бил по затворите и накрая е умрял, така че не е от голяма полза да имаш такъв брат.
А за сатрапа Сталин , който изби повече от 100 милиона руси и украинци , да не говорим.
А в Петербург остави да измре елита на русия през блокадата. Какво го интересува него !
И като четеш биографията на някой велик писател или художник и пише. Умрял по време на блокадата. Това е великият принос на Сталин . Сатанинската му същност! Да унищожи цвета на руската интелигенция. Да умори от глад Украина , житницата на Русия.
Заместник командирите по политическата част ще си ги оставим да каканижат правилната партийна линия . Те това си знаят , това си могат .
Тони
цитирай
21. panazea - България е центърът на Балканите.
05.11.2021 18:55
nedovolen написа:
Да щрихирам един виц.
Балканските държави завиждали на Българите. Отишли при Дядо Господ и го помолили да им изпрати градушки, да ги удари.
На следващия ден отиват пак омърлушени. Какво направи, Господи, удари нас.
Ех, старост, старост. Взел съм стара карта на България.
:)))

Другите само са завиждали и са ръфали .
Стани юнак Балкански !
Тони
цитирай
22. jupel - Май много сме я загазили&#1...
05.11.2021 19:14
Май много сме я загазили😥. Вижте това: ИСТИНАТА ВИНАГИ ИЗЛИЗА НА БЯЛ СВЯТ- РАНО ИЛИ КЪСНО, ЖЕЛАНА ИЛИ НЕЖЕЛАНА...
Petar Simeonoff
"В момента превеждам един видео материал на индийска телевизия, която днес е извадила на светло договори на Pfizer с девет държави. Мога да ви кажа, че това, което правят тези е умопомрачително. Например Бразилия е заложила всичките си банкови авоари, земи и друга собственост на държавата, ако наруши исканията на фармацевтичната компания. Пфайзер е в пълен контрол над правителството. Това сигурно ще го пусна утре, защото трябва да се преведе. Та мисълта ми е, представете си всяка една държава какви договори е направила с Pfizer, за да се случва всичко това. Тук веднага се сетих, кой и как е възможно да се разбере, Бойко Борисов какъв договор е подписал с тях миналата година. Аз мисля че това ако излезе на светло ще е ужасяващо и може би за това всяко правителство, което ще бъде на власт ще се подчинява на фармацевтичната световна мафия. Тези договори са факт. И съм сигурен, че ние сме на същото положение. Ето защо и има такъв отпор от правителствата по целия свят. Тези неестествени договори, които граничат със здравия разум принуждават всяко правителство да пристъпва към подобни мерки. Тези договори са страшни. Например, ако се установят странични ефекти от ваксината, според договора на Бразилия, правителството поема всички разходи по делата. Ако ги изгуби, трябва да платят на Пфайзер неустойка на договора и изземване на договорените имущества и авоари. Пфайзер можели да ги съдят само в НюЙорк в съд определен от тях. Ами как да принудят. Спомнете си миналата година, стреса от пандемията от медиите. Хората се затварят. Правителствата се лъжат, че от СЗО че има пандемия и е страшно. След някой друг месец излиза фармацевтична компания и казва, спасението идва. Но трябва да подпишем еди какъв си договор. Правителствата подписват под натиска на обществото, защото не можеш вечно да го дършиш затворено. Това е поетапен план, който е сработил много добре.Аз съм сигурен, че България има такъв договор и всички ние трябва да изискаме от правителството да го покажат. Вижте сега, ако На Бойко. лизача на Меркел, му е казано "ти подпиши" еди кой си договор и той със сигурност го е подписал, защото е прост. Така, че не се питайте кой е принуждавал, всички са в играта, кой повече, кой по малко. Кой от простотия, кой от алчност. Но всяко правителство има договор с производителя на ваксини. В това няма и не трябва да има никакво съмнение. Дори в договора на Бразилия има точка, сега се сетих, че самата компания определя броя на дозите. Всичко е в техният контрол. Ще преведа материала и утре ще го пусна. Шокиращо е, защото обикновените хора не знаят за тези договори, а те са факт."

ето я Америката пипна и децата с тези тестове и ваксини..по цял свят...
цитирай
23. radostinalassa - За левски ли говориш? Нашите деца трябва да имат някакви идеали
05.11.2021 20:32
krumbelosvet написа:
Ох, сега прочетох, че слагаш до Ботев и Левски ГОВНОТО Стефчо. Под чието ръководство в Старозагорско и Търново не пуква една пушка. Който не тръгва с четата на Ботев, нито се бие на Шипка, но търгува с жито за руската армия и след Освобождението показва лакомията си за имоти, пари и жени. И си играе на "преговори" със султана за... анулиране резултатите от Освободителната война.
Фердю, доведен от Стефчо, и подкрепян от такива като тебе, ни подарява катастрофите и ТЕ, ДВАМАТА, Стефчо и Фердю, губят Македония. Историко крив.



Левски пе имал храничен апандисит, и затова от фистулата му непрекъснато е капела гной. Знам за една жена, май беше монахиня, но какви жени си бълнуваш? Май си забравил как се чете за българските герои.





цитирай
24. radostinalassa - Това , което си мечтаеш, няма как да стане
05.11.2021 20:35
Достатъчно е да се развалят концесиите и ще станем богати, особено от златото. Но любимите ти западняци ни грабят.При съюза ни с Русия не бяхме така бедни. Но наследниците на пиратите са хитри и гладни.
цитирай
25. zzz65 - Какво е гост?Смешно, как е кой ще ...
06.11.2021 16:08
Какво е гост?
Смешно, как е кой ще определи кое госте е полезно?
Как негодното и вредното госте ще прогониш от страната?
Второ Трябва да бъдат нарушени много закони който България приела. Като международния закон за правата на човека.
Да признаем , че България приеме ли подобни закони трябва да напусне Еровропейския съюз и това е най малкия проблем.
Едва ли гостето ще напусне страната безпроблеменно. А да не говорим изгонването на гостето какви проблеми ще създаде. Не само икономически.

Тези идей за управление ще доведат до 2 Югославия, и от България ще се създадат няколко държави като Косово ако стигнете до управлението.
цитирай
26. shtaparov - Като Ванчето и ...
07.11.2021 05:29
krumbelosvet написа:
Като Ванчето и попикания му наследник. И като всички психо-десни. За които Димитров е "Гошо тарабата". И на които око им не мига КОЙ докара две национални катастрофи и ни доведе до ръба на третата, след която можеше да няма България, ако не бяха партизаните, Димитров и Сталин.
Последният НАИСТИНА е дал на Тито карт бланш да прави македонска нация, въпреки позицията на българската делегация начело с Димитров, но зад Тито и Гърция стои Англия и САЩ, и срещу тях Сталин е нашата единствена опора. Мъртва хватка, срещу която ние, като ОКУПАТОРИ на гръцки и югославски земи, нямаме никакъв шанс.

Според теб излиза,че Сталин е англо-американски агент,понеже лично той се заел да създава "македонци" и в Пиринска България,без да е получавал заплахи от Тито
цитирай
27. shtaparov - Ох, сега прочетох, че слагаш до ...
07.11.2021 05:34
krumbelosvet написа:
Ох, сега прочетох, че слагаш до Ботев и Левски ГОВНОТО Стефчо. Под чието ръководство в Старозагорско и Търново не пуква една пушка. Който не тръгва с четата на Ботев, нито се бие на Шипка, но търгува с жито за руската армия и след Освобождението показва лакомията си за имоти, пари и жени. И си играе на "преговори" със султана за... анулиране резултатите от Освободителната война.
Фердю, доведен от Стефчо, и подкрепян от такива като тебе, ни подарява катастрофите и ТЕ, ДВАМАТА, Стефчо и Фердю, губят Македония. Историко крив.

Защо мразиш Стамболов,който въздигна нашада гордост и независимост- какво ти е направил? Фердю му бе набутан от някаква батюшка,самонарекла се "цар" и той го осъзна та ако зависеше от него,лично щеше да изхвърли любимеца ти Фердю на боклука :)
цитирай
28. shtaparov - Здравей приятелю
07.11.2021 05:39
leonleonovpom2 написа:
Ние не сме единни! Ние се мразим ромежду си? Мразим успелия, дори в перспектива? Не сме по характер тези Българи от Балканската война и от ,преди нея- от Съединението
Тази омраза се проявява и тук, в блогБг!?
Дори демокрацията я задълбочи, вместо да я заличи
Има една основна причина- парите и нечестният начин, наглият, по който се придобиват Ларите разделят хората Правят едни господари, други роби Когато няма ред в придобиването им Законен, виден!
Не може мултимилионер и клошар да са в екип Първият ще презира втория, той, от своя страна- ще го ненавижда! Не може професор от старото поколение, истински, да рови в кофите за боклук!?
Иначе идеята ти е добра, приветствам я, трябва да се потърсят и лесно признават Българите в чужбина непогърчени, непорумънчени, непосърбизирани и така нататък-славяни, които са запазили изконното в тях- Българското!
Доколко е осъществима, в такива условия и с такива ръководители и аз съм с особено мнение!
Когато ни продадоха,комбината имам предвид, един от нашите доценти напусна- моментално Смениха и ръководството Думите му бяха, за причините за напускането- На такъв кораб, с такъв капитан, не се качвам!

Хубав ден, приятелю!

Тази идея трябваше да бъде дадена на хората а ако е късмет,бъдещите поколения ще я наложат и тя ще спаси България.
цитирай
29. shtaparov - :)
07.11.2021 05:43
nedovolen написа:
Да щрихирам един виц.
Балканските държави завиждали на Българите. Отишли при Дядо Господ и го помолили да им изпрати градушки, да ги удари.
На следващия ден отиват пак омърлушени. Какво направи, Господи, удари нас.
Ех, старост, старост. Взел съм стара карта на България.
:)))

Вицът е чудесен,знам го от студент :)
цитирай
30. shtaparov - Това противоречи на принципите на ...
07.11.2021 05:50
mt46 написа:
Това противоречи на принципите на демокрацията във всички развити и цивилизовани държави!
То противоречи и на вижданията на най-великия Българин Васил Левски за бъдещото устройство на държавата ни...

Демокрацията не е по-важна от България,а Аспарух и св. Климент Охридски са по-велики Българи от Левски. Причината за св. Климент е тази,че Левски е националистически герой,култът към който ни разединява със съседите а св. Климент няма много общо с недолюбвания от теб "национализъм" и ни обединява с Балканските православни,особено със "славяните".
цитирай
31. shtaparov - си спомних един виц. Плуват си двама ...
07.11.2021 05:53
dobrodan написа:
си спомних един виц.

Плуват си двама рибари в една лодка далеч от брега. Допила им се бира. Да имаше по едничка поне? Или по две? По три? Абе, ако можеше, цялото море да е от бира - въздъхнал единият. Другият го срязал: къде ще пикаем тогава?

Надявам се да разбереш, че е по-добре това да си останат само мечти :).

Ами пикайте в лодката бе Доброданчо- аз ли да те уча? :)
цитирай
32. shtaparov - " 14. 11. 2014 19:06 - 2. ivoki - ...
07.11.2021 05:57
ka4ak написа:
" 14.11.2014 19:06 - 2. ivoki - Владо, приятелю, Иво,просто заострям вниманието!!!:)))
ivoki написа:
Всяко насилие ражда насилие.
Закон на Нютон: Всяко действие предизвиква противодействие равно по сила и обратно по посока.
Ако ги разстреляме, с какво ще се различаваме от действията на така наречения "Народен съд" избил 130 000 българи след 9 септ. 1994 и комунистическия терор, от действията на Сталин , убил повече руснаци от колкото загиналите във войната ??? С какво ще се различаваме от Хитлер ??
Демокрация е върховенство на закона ! Трябва да се борим да се спазва. Това е пътя , според мен.


Много добре знаеш,че отдавна е забранена смъртната присъда!
В отвореното ми писмо,карах държавния служител,собственоръчно да пишат В МОЛБАТА ЗА ПОСТЪПВАНЕ НА ДЪРЖАВНА СЛУЖБА,клетвата на Дякона на Свободата,а там наказанието бе,СМЪРТ!
Всеки го възприе,като МОРАЛНА НОРМА,която не бива да се прекрачва,защото е гибелна за България,ако не се спазва!:(
Тук е същото!
Писал съм и че са арестувани,а и побити на кол и т.н.,но за това сме на това дередже,защото основния закон,бе погазен ТОТАЛНО и единствените които са упълномощени да го пазят,са въпросните персони!!!
След като искаме да сме ПРАВОВА ДЪРЖАВА,тези кърлежи трябва да бъдат отстранени от власт,ВЕДНАГА,за да стане ЗАКОНА ЕДНАКЪВ ЗА ВСИЧКИ!!!:)))

Постинг: Защо,не са разстреляни,КОНСТИТУЦИОННИТЕ СЪДИИ???!!!?:(((
Автор на постинга: ka4ak "

" - ЕВРОПЕЙЦИ????КОЕ НЕ РАЗБРАХТЕ НА МОЕТО"ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ С ВЪЗМОЖНОСТ И ПО ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ"ОТ 2013 ГОДИНА????

МАШИНИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ!!!
НИСКАТА ЗЕМЯ СЕ НАБУТА С 62000000€ И ИЗКЯРИ 70000€,ОТ ТОВА,ЧЕ ГИ ДАДЕ ЗА СКРАП!?
ГЕРМАНСКИЯТ КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД ГИ ЗАБРАНИ 2008 ГОДИНА!!!
немският е ОФИЦИАЛЕН език,образованието е безплатно и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!
КАРЛ V ,МАЙ НЕ Е ТОЛКОВА ТЪП,ЩОМ ГЕРМАНЦИТЕ НЯМАТ НЕГРАМОТНИ 10 ГОДИШНИ БЪДЕЩИ ИЗБИРАТЕЛИ.....????

МОЯТ ЕЛЕМЕНТАРЕН ИЗХОД:
КОЙТО СИ ПЛАЩА ДАНЪЦИТЕ КЪМ БЪЛГАРИЯ,С ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС,ДА МОЖЕ ДА ГЛАСУВА И ПО НЕТА!!!

Постинг: СВЕТЛИНАТА, ТРУДНО СЕ РАЗБИРА....( СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,В ПЕТЪК,НЕ СЕ РАВОТИ,СЛЕДОВАТЕЛНО И НЕ СЕ МИСЛИ,ТА ЗАЩО СЕ ВЪРНАХ,МАКАР И СЛЕПЕЦ????
Автор на постинга: ka4ak"

Смъртното наказание бе любимо възмездие на древните Българи за провалени държавници и когато Самуил прие предложението на Гаврил Радомир то да се отмени,България падна под чуждо иго...
цитирай
33. shtaparov - ...Съдбата е на наша страна ...
07.11.2021 05:59
elizabethborislavova написа:
Сигурна съм, че ще стане. Съдбата е на наша страна, но и от нас се иска да направим нещо.
shtaparov написа:
elizabethborislavova написа:
Аз вярвам, че скоро всички ще дават мило и драго да се наричат българи. Или да имат нещо общо с българското.

Това са прекрасни мечти- надявам се един ден да се сбъднат :)


А дано де- чул те Господ! ...
цитирай
34. shtaparov - Още ли не знаеш как СЛЕД 10-ти ноември ...
07.11.2021 06:03
krumbelosvet написа:
Още ли не знаеш как СЛЕД 10-ти ноември избухна омразата и разединението?
Стига с тая завист. Виж биографията на Хемингуей, да разбереш що е завист. И Салиери не е българин. Героите от Шипка, Сливница и Одрин са ПРЕДИ катастрофите. А катастрофите раждат Андрешко, и то ЕДИН Андрешко.

Има едно нещо което не си научил бай Круме,въпреки напредналите си години. Омразата и разединението,които "избухнаха" след 10-ти ноември не са паднали от Марс,а бяха инспирирани от събитията и политиката преди 10-ти
цитирай
35. shtaparov - Добре дошъл приятелю- липсваше ни много!
07.11.2021 06:07
get написа:
- Каква представа за себе си давате за нас четящите ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Кой, ако не Червеният "ви вожд" Георги Димитров хариза на СФРЮ, този дял от България, именован Македония?
Но не само това? Той през 1947г. взе та написа ТЕЗИСИТЕ: С които "ОБОСНОВАВАШЕ" наличие на ОТДЕЛНА МАКЕДОНСКА НАЦИЯ.
Само за този ДЪРЖАВНО-ПРЕДАТЕЛСКИ АКТ - напомням? ... Още от времена на древните римляни юридическо е прогласено понятието ВРАГ НА НАРОДА "hostis populi Romani"!!!
С обявяването на дадена персона за такава - ВИНОВНИКА Е ОБЯВЯВАН ВЪН ОТ ЗАКОНА и правните норми за процес и пресъда са отпадали.
А всеки един римски гражданин е можел да го унищожи - без страх от съдебно преследване!!

Постоянно ВИНИШ за Национални катастрофи Стамболов.
Като явно не знаеш, че същият е покойник от близо двадесет години време ПРЕДИ ПЪРВАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА?
А първата ни КАТАСТРОФА КАТО НАЦИЯ - става не без дейното съучастие на ТАКА МИЛАТА ТИ РУСИЯ - Която е следвало ДА БЪДЕ АРБИТЪР в споровете между съюзническите през Първата балканска война, сили.

И пак питам, Круме - с крайно невъздаржаното си, като емоция и писане поведение - Знаеш ли: Какво впечатление правиш на нас четящите те ?

Фактът,че най-проклетите македонисти и "югославяни" изпитват необичайна любов към Димитров и му кръщават градове сам по себе си говори колко си прав!...
цитирай
36. shtaparov - Все едно, че съм го писал аз!Нямам ...
07.11.2021 06:09
nikikm написа:
Все едно,че съм го писал аз!Нямам думи колко ми хареса!Задушава ме антибългарската обстановка в държавата,наглостта на малцинствата и гъзоблизничеството на политиците.Българското отстъпва и май са малцина,които не са повлияни и забелязват това! Толкова по-ценни са тези,които пишат,като теб и "хващат бика за рогата!" Да си жив и здрав приятелю и всички,като теб!Не обръщай внимание на плювачите! Ник

ПП Станала е някаква грешка в заглавието,чак ме е яд,че развали всичко,съжалявам.

Благодаря за хубавия отзив приятелю- жив и здрав!
цитирай
37. shtaparov - от първа ръка. Живяли са в един кв...
07.11.2021 06:15
panazea написа:
от първа ръка . Живяли са в един квартал и всичко е било като на длан.
Не ми се е налагало да чета партийна литература , за да знам житието битието им.
И за баба Парашкева знам !
Та същият този Гошо е имал брат Димитър по-малък от него , който е бил добро момче и приятел на дядо ми. Заради брат си Георги, когато последния е избягал в Русия , е бил по затворите и накрая е умрял, така че не е от голяма полза да имаш такъв брат.
А за сатрапа Сталин , който изби повече от 100 милиона руси и украинци , да не говорим.
А в Петербург остави да измре елита на русия през блокадата. Какво го интересува него !
И като четеш биографията на някой велик писател или художник и пише. Умрял по време на блокадата. Това е великият принос на Сталин . Сатанинската му същност! Да унищожи цвета на руската интелигенция. Да умори от глад Украина , житницата на Русия.
Заместник командирите по политическата част ще си ги оставим да каканижат правилната партийна линия . Те това си знаят , това си могат .
Тони

Имаш право- Сталин допуснал Хитлер дълбоко в държавата си,за да избие той онези "славяни",които и на него са пречели ...
цитирай
38. shtaparov - (България е центърът на Балканите.)
07.11.2021 06:17
panazea написа:
nedovolen написа:
Да щрихирам един виц.
Балканските държави завиждали на Българите. Отишли при Дядо Господ и го помолили да им изпрати градушки, да ги удари.
На следващия ден отиват пак омърлушени. Какво направи, Господи, удари нас.
Ех, старост, старост. Взел съм стара карта на България.
:)))

Другите само са завиждали и са ръфали .
Стани юнак Балкански !
Тони

Юнакът ще стане когато усети,че нещата стават сериозни ... :)
цитирай
39. shtaparov - Май много сме я загазили...
07.11.2021 06:20
jupel написа:
Май много сме я загазили😥. Вижте това: ИСТИНАТА ВИНАГИ ИЗЛИЗА НА БЯЛ СВЯТ- РАНО ИЛИ КЪСНО, ЖЕЛАНА ИЛИ НЕЖЕЛАНА...
Petar Simeonoff
"В момента превеждам един видео материал на индийска телевизия, която днес е извадила на светло договори на Pfizer с девет държави. Мога да ви кажа, че това, което правят тези е умопомрачително. Например Бразилия е заложила всичките си банкови авоари, земи и друга собственост на държавата, ако наруши исканията на фармацевтичната компания. Пфайзер е в пълен контрол над правителството. Това сигурно ще го пусна утре, защото трябва да се преведе. Та мисълта ми е, представете си всяка една държава какви договори е направила с Pfizer, за да се случва всичко това. Тук веднага се сетих, кой и как е възможно да се разбере, Бойко Борисов какъв договор е подписал с тях миналата година. Аз мисля че това ако излезе на светло ще е ужасяващо и може би за това всяко правителство, което ще бъде на власт ще се подчинява на фармацевтичната световна мафия. Тези договори са факт. И съм сигурен, че ние сме на същото положение. Ето защо и има такъв отпор от правителствата по целия свят. Тези неестествени договори, които граничат със здравия разум принуждават всяко правителство да пристъпва към подобни мерки. Тези договори са страшни. Например, ако се установят странични ефекти от ваксината, според договора на Бразилия, правителството поема всички разходи по делата. Ако ги изгуби, трябва да платят на Пфайзер неустойка на договора и изземване на договорените имущества и авоари. Пфайзер можели да ги съдят само в НюЙорк в съд определен от тях. Ами как да принудят. Спомнете си миналата година, стреса от пандемията от медиите. Хората се затварят. Правителствата се лъжат, че от СЗО че има пандемия и е страшно. След някой друг месец излиза фармацевтична компания и казва, спасението идва. Но трябва да подпишем еди какъв си договор. Правителствата подписват под натиска на обществото, защото не можеш вечно да го дършиш затворено. Това е поетапен план, който е сработил много добре.Аз съм сигурен, че България има такъв договор и всички ние трябва да изискаме от правителството да го покажат. Вижте сега, ако На Бойко. лизача на Меркел, му е казано "ти подпиши" еди кой си договор и той със сигурност го е подписал, защото е прост. Така, че не се питайте кой е принуждавал, всички са в играта, кой повече, кой по малко. Кой от простотия, кой от алчност. Но всяко правителство има договор с производителя на ваксини. В това няма и не трябва да има никакво съмнение. Дори в договора на Бразилия има точка, сега се сетих, че самата компания определя броя на дозите. Всичко е в техният контрол. Ще преведа материала и утре ще го пусна. Шокиращо е, защото обикновените хора не знаят за тези договори, а те са факт."

ето я Америката пипна и децата с тези тестове и ваксини..по цял свят...

Скоро Бог ще обърка сметките на всички фармацевтични компании,като направи излишно ползването на маски и ваксини ... :)
цитирай
40. shtaparov - (За Левски ли говориш? Нашите деца трябва да имат някакви идеали)
07.11.2021 06:22
radostinalassa написа:
krumbelosvet написа:
Ох, сега прочетох, че слагаш до Ботев и Левски ГОВНОТО Стефчо. Под чието ръководство в Старозагорско и Търново не пуква една пушка. Който не тръгва с четата на Ботев, нито се бие на Шипка, но търгува с жито за руската армия и след Освобождението показва лакомията си за имоти, пари и жени. И си играе на "преговори" със султана за... анулиране резултатите от Освободителната война.
Фердю, доведен от Стефчо, и подкрепян от такива като тебе, ни подарява катастрофите и ТЕ, ДВАМАТА, Стефчо и Фердю, губят Македония. Историко крив.



Левски пе имал храничен апандисит, и затова от фистулата му непрекъснато е капела гной. Знам за една жена, май беше монахиня, но какви жени си бълнуваш? Май си забравил как се чете за българските герои.

Имаш право,идеалите са важни- затова не си дадохме Левски на интернационалистите!
цитирай
41. shtaparov - Достатъчно е да се развалят конц...
07.11.2021 06:28
radostinalassa написа:
Достатъчно е да се развалят концесиите и ще станем богати, особено от златото. Но любимите ти западняци ни грабят.При съюза ни с Русия не бяхме така бедни. Но наследниците на пиратите са хитри и гладни.

Развалените концесии няма да ни направят богати- златото няма да излезе самичко от рудника и да тръгне по твоя команда към нашите джобове :)
цитирай
42. shtaparov - Какво е гост? Смешно, как е кой ще ...
07.11.2021 06:30
zzz65 написа:
Какво е гост?
Смешно, как е кой ще определи кое госте е полезно?
Как негодното и вредното госте ще прогониш от страната?
Второ Трябва да бъдат нарушени много закони който България приела. Като международния закон за правата на човека.
Да признаем , че България приеме ли подобни закони трябва да напусне Еровропейския съюз и това е най малкия проблем.
Едва ли гостето ще напусне страната безпроблеменно. А да не говорим изгонването на гостето какви проблеми ще създаде. Не само икономически.

Тези идей за управление ще доведат до 2 Югославия, и от България ще се създадат няколко държави като Косово ако стигнете до управлението.

Тук не става дума за изгонване на всички Гости,а САМО на криминално проявените приятелю.
цитирай
43. radostinalassa - А как да махнем тези, които раздават концесиите при лоши условия за нас?
07.11.2021 08:13
shtaparov написа:
radostinalassa написа:
Достатъчно е да се развалят концесиите и ще станем богати, особено от златото. Но любимите ти западняци ни грабят.При съюза ни с Русия не бяхме така бедни. Но наследниците на пиратите са хитри и гладни.

Развалените концесии няма да ни направят богати- златото няма да излезе самичко от рудника и да тръгне по твоя команда към нашите джобове :)

цитирай
44. zzz65 - Какво престъпниците няма да бъдат ...
07.11.2021 08:35
Какво престъпниците няма да бъдат съдени,а гонени от страната. Защо ще ги гоните? Те сами си бягат. Да не е луд някой присвоил милиони да не бяга. Бъдете спакоен мафията с двете ръце ще гласува за това предложение, защото няма да дава подкупи на определени хора да й помага да бягат от праводъдието.
Защо един месец не тръгнеш със социално слабите и тогава ще разбереш ,че проблема е в бедността и мизерията. Че това е параграф 23. Те са бедни ,че са неграмотни ,те са неграмотни че са бедни.
А бедността и мизерията познаваш ли я? Отитай 1 месец да изкараш със социална помощ и едва ли мислиш за друго освен как да се нахраниш.

цитирай
45. krumbelosvet - Драги гет и панацея драга
07.11.2021 12:13
Повтаряте всички бисери на Ванчевата пропаганда.
А бе гетчо, как да не знам, че Стефчо не участва ПРЯКО в катастрофите. Но той, ТОЙ, Т О Й, воден от бесът който сте наследили от него, доведе Фердю, който направи катастрофите. А вие, ВИЕ, В И Е издигате Стефчо като знаме, а Фердю чествате за независимостта.
Драга панацея, ако дядо ви е виждал Димитров през тарабите или до тях, за хората с не-улична гледна точка, има и други факти, да знаеш. А по Опълченска са живели всякакви хора, и заблудените от Ванчето също. Имал съм такива познати и даже чичо...
цитирай
46. shtaparov - (А как да махнем тези, които раздават концесиите при лоши условия за нас?)
08.11.2021 01:01
radostinalassa написа:
shtaparov написа:
radostinalassa написа:
Достатъчно е да се развалят концесиите и ще станем богати, особено от златото. Но любимите ти западняци ни грабят.При съюза ни с Русия не бяхме така бедни. Но наследниците на пиратите са хитри и гладни.

Развалените концесии няма да ни направят богати- златото няма да излезе самичко от рудника и да тръгне по твоя команда към нашите джобове :)


Тези които раздават ТЕЦ-ове, концесии, импексове, химически заводи и прочее едро имущество при лоши условия за нас трябва да не излизат от затвора НИКОГА,а целия им род по майчина и бащина линия да бъде лишаван от имущество по силата на специален закон!
цитирай
47. get - До 45. krumbelosvet - Не ми преразказвай БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ - Както дяволът чете евангелието ?!!
08.11.2021 09:04
- Тъй като, преди ДОКАРВАНЕТО ОТ СТАМБОЛОВ НА ФЕРДИНАНД ... Си имаме ЗАКОНЕН КНЯЗ! Избран по всички канони по каноните на Търновската констутиция - написана по угода гласувана от Народното ни събрание.
- Казва се Александър Батенберг!

Та да те питам: Кога и НАЙ-ВЕЧЕ КОМУ стана неугоден този княз и руски ставленик Батенберг?

krumbelosvet написа:
Повтаряте всички бисери на Ванчевата пропаганда.
А бе гетчо, как да не знам, че Стефчо не участва ПРЯКО в катастрофите. Но той, ТОЙ, Т О Й, воден от бесът който сте наследили от него, доведе Фердю, който направи катастрофите. А вие, ВИЕ, В И Е издигате Стефчо като знаме, а Фердю чествате за независимостта.
...


- Сам ли ще се сетиш или да ти попомгна ... в "откритието": Кога и ПОРАДИ ЩО? СТАНА НЕУГОДЕН НА "МАТУШКАТА" - Този откровенно ПРО-руски кандидат на българския престол?

- Ако Русията и нейните(подобни на теб) маши в България - не бяха извършили простотиите през 1885 година и след това - ФЕРДИНАНД НИКОГА НЯМАШЕ ДА(го) ВИДИ(м) НА БЪЛГАРСКИЯ КНЯЖЕСКИ ПРЕСТОЛ !!

Така че - НЕ ЧЕТИ ИЗБИРАТЕЛНО (пропускайки неудобните за теб) СТРАНИЦИ ОТ БЪЛГАРСКАТА(ни) ИСТОРИЯ !!

- А за ДЪРЖАВНИЯ ПРЕДАТЕЛ ... Г. Димитров, мога да (ти) напиша не пост, а цял Трактат за българо-продажната му ПРЕСТЪПНА ПОЛИТИКА !

- Пак ПОТРЕТЯМ ... За такива, като Димитров ДЪРЖАВНИ ПРЕДАТЕЛИ(или ако щеш Народни врагове)- Още в Римското право(държавно) са измислени дветете ИНСТИТУЦИИ - На ... ?

А/ Нostis populi Romani - и ...
Б/ Damnatio ?!
цитирай
48. fun1001 - ...това са..откачености и емоционални бози..
08.11.2021 21:10
прав е ком 25...

ангеле, чудя се, защо..трупате омраза и съмнение м у хората..
Планетата е наш Общ Дом,славянска, гръцка..турска..руска...украинска, или
Българска.. Земя ,това ,са остарели..Парадигми, на остарели наивни хорица,
от миналият век...
според Духовните Науки.ти..извършваш..престъпление, и грешка
в подбуждане на омраза и нетърпимост..и вменяване на..различия!!!

Еволюцията, не е материална придобивка..нито покой, нито..Илюзия
за 'земно щастие'...
назад сте, в тези Тънки Материи, уважаеми колеги..)
лека вечер..
цитирай
49. zaw12929 - ПРЕЗ ТУРСКО ВРЕМЕ СМЕ ИМАЛИ ХАЙД...
10.11.2021 05:47
ПРЕЗ ТУРСКО ВРЕМЕ СМЕ ИМАЛИ ХАЙДУТИ- ЗАКРИЛНИЦИ И... ХАЙДУЦИ ОБИЧЖИИ И СЕГА ... СЪЩОТО... ДОКОГА ЩЕ Е ТАКА
цитирай
50. shtaparov - ПРЕЗ ТУРСКО ВРЕМЕ СМЕ ИМАЛИ ...
10.11.2021 09:22
zaw12929 написа:
ПРЕЗ ТУРСКО ВРЕМЕ СМЕ ИМАЛИ ХАЙДУТИ- ЗАКРИЛНИЦИ И... ХАЙДУЦИ ОБИЧЖИИ И СЕГА ... СЪЩОТО... ДОКОГА ЩЕ Е ТАКА

Турската мода навлиза и в Европа,май задълго ще е... :)
цитирай
51. shtaparov - прав е ...
10.11.2021 09:34
fun1001 написа:
прав е ком 25...

ангеле, чудя се, защо..трупате омраза и съмнение м у хората..
Планетата е наш Общ Дом,славянска, гръцка..турска..руска...украинска, или
Българска.. Земя ,това ,са остарели..Парадигми, на остарели наивни хорица,
от миналият век...
според Духовните Науки.ти..извършваш..престъпление, и грешка
в подбуждане на омраза и нетърпимост..и вменяване на..различия!!!

Еволюцията, не е материална придобивка..нито покой, нито..Илюзия
за 'земно щастие'...
назад сте, в тези Тънки Материи, уважаеми колеги..)
лека вечер..

Каква омраза,какво съмнение??!! Ние не сме публичен дом всичко да е общо- остарели са догмите на комунизма,човечеството ги отхвърли като неподходящи за нормалната душевност парадигми,които водят до крах заразените общества!

Отхвърлените глупости и грешки,които бяха модерни в миналото отдавна са се превърнали в отживелица- затова световните кукловоди с мъка на сърце установиха,че по-голямата част от човечеството цени своето- не цени общото! От това следва,че е крайно време да преразгледаш остарелите си възгледи и е грешка да ги наричаш "модерни"!
цитирай
52. shtaparov - - Тъй като, преди ДОКАРВАНЕТО ОТ ...
10.11.2021 09:38
get написа:
- Тъй като, преди ДОКАРВАНЕТО ОТ СТАМБОЛОВ НА ФЕРДИНАНД ... Си имаме ЗАКОНЕН КНЯЗ! Избран по всички канони по каноните на Търновската констутиция - написана по угода гласувана от Народното ни събрание.
- Казва се Александър Батенберг!

Та да те питам: Кога и НАЙ-ВЕЧЕ КОМУ стана неугоден този княз и руски ставленик Батенберг?

krumbelosvet написа:
Повтаряте всички бисери на Ванчевата пропаганда.
А бе гетчо, как да не знам, че Стефчо не участва ПРЯКО в катастрофите. Но той, ТОЙ, Т О Й, воден от бесът който сте наследили от него, доведе Фердю, който направи катастрофите. А вие, ВИЕ, В И Е издигате Стефчо като знаме, а Фердю чествате за независимостта.
...


- Сам ли ще се сетиш или да ти попомгна ... в "откритието": Кога и ПОРАДИ ЩО? СТАНА НЕУГОДЕН НА "МАТУШКАТА" - Този откровенно ПРО-руски кандидат на българския престол?

- Ако Русията и нейните(подобни на теб) маши в България - не бяха извършили простотиите през 1885 година и след това - ФЕРДИНАНД НИКОГА НЯМАШЕ ДА(го) ВИДИ(м) НА БЪЛГАРСКИЯ КНЯЖЕСКИ ПРЕСТОЛ !!

Така че - НЕ ЧЕТИ ИЗБИРАТЕЛНО (пропускайки неудобните за теб) СТРАНИЦИ ОТ БЪЛГАРСКАТА(ни) ИСТОРИЯ !!

- А за ДЪРЖАВНИЯ ПРЕДАТЕЛ ... Г. Димитров, мога да (ти) напиша не пост, а цял Трактат за българо-продажната му ПРЕСТЪПНА ПОЛИТИКА !

- Пак ПОТРЕТЯМ ... За такива, като Димитров ДЪРЖАВНИ ПРЕДАТЕЛИ(или ако щеш Народни врагове)- Още в Римското право(държавно) са измислени дветете ИНСТИТУЦИИ - На ... ?

А/ Нostis populi Romani - и ...
Б/ Damnatio ?!

Страхотен отзив приятелю- продължавай,пиши,защото твоето мнение редовно ни липсва!
цитирай
53. radostinalassa - Тънката мисъл на Фуна е ,че...
10.11.2021 18:06
всички хора у нас са еднакви - българи, турци , цигани, арменци и пр. Забравя, че държавообразувашият етнос е българският и винаги така ще бъде. Хората не са еднакви и няма да бъдат.




цитирай
54. panazea - Здравей !
10.11.2021 20:15
Преди промените заводите рабореха и циганите работеха.
После затвориха предприятията и всичките ни изхвърлиха.
Затова пък се нароиха организации , които използват циганите.
БХК , Рома , ала бала , всички експлоатират темата.
Трябва да има еднакви права за всички граждани.
В Германия се усетиха , че им точат социалните помощи и ги натириха.
В Италия им подпалиха биваците , разположени на чужда собственост.
По летищата писнаха от тях и си ни ги върнаха.
Тони
цитирай
55. shtaparov - всички хора у нас са еднакви - бъл...
11.11.2021 13:22
radostinalassa написа:
всички хора у нас са еднакви - българи, турци , цигани, арменци и пр. Забравя, че държавообразувашият етнос е българският и винаги така ще бъде. Хората не са еднакви и няма да бъдат.

Няма как да са еднакви- вярно е,различията животът ги поражда! Ние в Турция и Сомалия да не би да сме равни с другите? Не сме разбира се- затова на турците тук ще слагаме такъв аршин,какъвто ни слагат те там,или просто ще им кажем че са Гости на страната,които временно са тук!
цитирай
56. shtaparov - Здравей Тони!
11.11.2021 13:32
panazea написа:
Преди промените заводите рабореха и циганите работеха.
После затвориха предприятията и всичките ни изхвърлиха.
Затова пък се нароиха организации , които използват циганите.
БХК , Рома , ала бала , всички експлоатират темата.
Трябва да има еднакви права за всички граждани.
В Германия се усетиха , че им точат социалните помощи и ги натириха.
В Италия им подпалиха биваците , разположени на чужда собственост.
По летищата писнаха от тях и си ни ги върнаха.
Тони

Индианците в Европа никой ги не иска- дори и турците,и няма как да са равни с нас. Ние не сме ги канили да идват тук- затова не сме им длъжни с нищо а напротив- повечето от тях са ни длъжници с онези милиарди,които замъкват от нас всяка година,без да са дали на държавата и една стотинка приход. Цигани бяха назначавани насила в заводите до 10-ти ноември за да отчете статистиката,че няма безработица в страната. Там не вършеха никаква полезна работа освен една- да се множат благодарение на парите,които взимаха от грешни заплати! Затова броят им при комунизма се удесетори,а нашият брой осезаемо намаля от което следва,че комунизмът е работел единствено за турците и циганите и директно срещу нас.
цитирай
57. mt46 - ...
12.11.2021 10:16
Кои крадат повече – крадливите цигани или крадливите български политици и мафиоти?...
цитирай
58. shtaparov - Кои кр...
12.11.2021 23:33
mt46 написа:
Кои крадат повече – крадливите цигани или крадливите български политици и мафиоти?...

Интересният въпрос е друг: на кой народ краденето му е начин на живот и на кой- работата??? Колко процента от "първия" народ са крадливи и колко- от "втория"??? Останалото е въпрос на народностни качества- в едни народи като руския и английския например има толкова отракани в краденето "специалисти",че един от тях може да откраде повече от триста цигански махали! Умният крадец винаги е по-добър от глупавия- същото се отнася за умния воин и глупавия футболист! Чудното също е друго- как човек с качества като твоите не се е сетил сам за тия неща,ами е чакал аз да му ги разкажа- нима и тук качествената разлика е по-голяма от процентната??!! :)
цитирай
59. zaw12929 - БЪЛГАРИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ В ...
13.11.2021 16:12
БЪЛГАРИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА БЕЗ ТЯХ ЗАГИВА ДЪРЖАВАТА
цитирай
60. shtaparov - БЪЛГАРИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ ...
13.11.2021 23:58
zaw12929 написа:
БЪЛГАРИЯ СЕ НУЖДАЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА БЕЗ ТЯХ ЗАГИВА ДЪРЖАВАТА

Taка е- за нея са нужни и те,и ние!
цитирай
61. wonder - Чудесно заглавие и текст! Много ...
19.11.2021 09:27
Чудесно заглавие и текст!
Много ми хареса следната идея:

"Държавата трябва да премахне Българското гражданство и да раздаде на хората два вида лични карти или паспорти:

1. Лична карта на Стопанин
2. Лична карта на Гостенин

Гостите на страната никога не може да имат същите права като Българите така,както чистачките в Парламента нямат правата на депутатите,а санитарите в Александровска болница нямат правата на ректора и академиците!"
цитирай
62. sekirata - само за мен цензура, това е мафиотско
20.11.2021 12:16
11:53 - ЦЕНЗУРА САМО ЗА МЕН, Не СИ ПЛАЩАМ ЛИ? ИЗЧИСТЕТЕ СИ ТРОЛОВЕТЕ!

автор: sekirata категория: Технологии
прочетен: 6 коментари: 0 гласове: 1
последна промяна: 11:53


11:18 - ПАК ЛИ ПОЧНАХТЕ ДА МЕ ТРИЕТЕ, Е ИМАМ ДРУГ НАЧИН..ПАК ЖЛАБИ ОТ ЕДНИ И СЪЩИ НЯКОЛКОТО БЕДНИ ДУШИЦИ
КУСУР И КОМЕНТАРИТЕ МИ ПАК ОТВОРЕНИ,ЕЙ, С ТЕЗИ РЪЧИЧКИ ПРЕГРЪЩАТЕ ПОЛОВИНКИТЕ И ДЕЦАТА СИ, ХРАНИТЕ СЕ?! да не би само аз да се жалвам, но явно правя го КАЧЕСТВЕНО И НЯМАМ ПРАВО НА ЗАЩИТА?!

автор: sekirata категория: Поезия

прочетен: 0 коментари: 0 гласове: 0







10:56 - ТРОЛОВЕ ТУРСКИ, ФАШИСТКИ И ХаМЕРИКАНСКИ,ГЕРБОВИ .....НЯМА ЛИ ДА СЕ СПРЕТЕ ДА МИ КРАДЕТЕ ПАРОЛАТА?!



Автор: sekirata Категория: Поезия



Прочетен: 10 Коментари: 0 Гласове: 0







Последна промяна: 11:09











САМО ЧАКАТЕ ДА ПУСНА ПОЛИТИЧЕСКИ ПОСТ И ХОП,НЕ МОГА ДА ВЛЕЗНА С ПАРОЛАТА СИ ТУК, А И В ИМЕЛА Е РОВЕНО, ВЪРНАТИ СТАРИ ПАРОЛИ!



ИМА ЛИ АДМИН ТУК ИЛИ НЕ?!



И КАКВО ДА ЧЕТА ? НА НЯКОИ ДжУРНАЛИСТКИ И ФАШИЗИРАНИ ЕЛЕМЕНТИ И ТУРЦИ КОИТО ДА СИ ВИДЯТ АВТОБУСИТЕ ДНЕС И УТРЕ ОТ ТУРЦИЯ ЗА НАСАМ , А ПОСЛЕ ДА ПЛЮЯТ ПО РУМЕН РАДЕВ! ПЛАЗМОДИИ...ТРОЛОВЕ,ДОРИ ТОВА В ПОСТОВЕТЕ СИ НЕ МОЖЕТЕ ДА ДОКАЖЕТЕ ,ЧЕ Е ВАШЕ ,ТА И КОИ СТЕ?!







РАДЕВ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРУД ТУРЧИНА И КУПЕНИЯТ ГЕРДжИКОВ,



А В СОФИЙСКИЯ СЕ ВИХРИ ПРОДАЖБА ЯКА НА ГЛАСОВЕ-ГЛАДНИ СТУДЕНТИ,ЗАБРАВИХА КАК ГИ ПРЕБИВАХА НА ПРОТЕСТИТЕ И ТО ТЯХНИЯ РЕКТОР С ГЕРБ. ТУРЦИТЕ И ФАШИСТИТЕ У НАС С ТРОЛОВЕТЕ СИ ДА СИ ГЛЕДАТ КОШНИЦАТА ПРОДЪНЕНА,ГНИЛА.







ЗНАМ ЗАЩО НЯКОИ ТУК НЕ МЕ ТРАЯТ, ПУКА МИ!







НО АЗ СЪМ БЪЛГАРКА И ГО ДАКАЗАХ НЕ ВЕДНЪЖ, НЕ СЪМ НИТО ТРОЛ, НИТО ФАШИСТ, НИТО ЕМИГРАНТ ПЛАТЕН ДА ПИША ОТВЪН СРЕЩУ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ, НИТО АЙШЕ, НИТО ТУРСКИ ШАЛВАРИ И ЧАЛМА.











ТО НА ЧОВЕК МУ ПИСВА ВЕЧЕ ОТ ТАЗИ СЛОБОДИЯ В ИНТЕРНЕТА И МЕДИИ











ПРОДАЖНИЦИ ,А БЪЛГАРИ СЕ ВОДЯТ, ПФУ,!!!!!







КВИ ГИ ДИРИТЕ С ТЕЗИ ТРОЛОВЕ ?!







И В ЧУЖБИНА СПАСЯВАТЕ СИ КОЖАТА -ВАШАТА,







А РОДИНАТА .....СТЕ Я ЗАРЯЗАЛИ.







И ДА МИ ПРЕЧИТЕ НЯМА ДА МЕ СПРЕТЕ







КАКТО ГО СТОРИХТЕ В МНОГО САЙТОВЕ,КЪДЕТО БЯХ-











ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ С НАЙ-ДОБРИЯ ,







НАЙ-БЪЛГАРСКИЯТ,ПРЕЗИДЕНТ ДОСЕГА -РУМЕН РАДЕВ!











ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ?







ШАЛВАРИ







ИЛИ ЯНКИТЕ И ФАШИСТА У НАС?















10% СТЕ РУСОФОБИТЕ.







И СТИГА С ВАШИТЕ ХАКЕРСТВА -ДРУГО НЕ МОЖЕТЕ ,ПРАВИТЕ ГО ОТ БЕЗСИЛИЕ!







ЩЕ СЕ МОЛЯ ЗА РАДЕВ И РАШКОВ, ЯСНО И ИМА ЗАЩО!!







ЩЕ СЕ МОЛЯ ЗА КРАЯ НА ВСИЧКИ ТРОЛОВ,







Е ОСОБЕНО ГЕРБЕРСКИ И ФАШИСТКИ,











ТУРСКИ С ТОЗИ КАРАДАЙЪ, ДЕТО СРИЧА КАТО ПЪРВОЛАК БЪЛГАРСКИ?!











И ВСЕ ЕДНО...











ПЪЛНЕТЕ МЕ С ГРЕШКИ







С ТЕЗИ ПРЪСТЕНЦА НЯМА ДА ПРОКОПСАТЕ,







ОСОБЕНО ВИЕ,











УЖКИМ СПЕЦИАЛИСТИТЕ, ПРОГРАМИСТИТЕ,ХАКЕРИТЕ--







ПРОДАЖНИ ДУШИЦИ!







АМАН ОТ ТРОЛОВЕ,











ВЕЧЕ МИ СЕ ПОВДИГА.....аман от продажни







българи у нас и навън,аман..ДАНО ГОСПОД ВИДИ.







И КОЙ ВИ КАЗА,ЧЕ ИМАМ ПРАВО ДА ПУСКАМ САМО ПЕСНИ, СТИХОВЕ,РАЗКАЗИ ,







КОЙ ВИ КАЗА?!







НЕ МИ Е КАЗАНО ОТ АДМИН ТОВА,КОЕТО МИ НАЛАГАТЕ ЧРЕЗ РЕКЕТ







НЯКОЛКОТО УЖ ГРАМОТНИ ?! МРАЗЕТЕ МЕ











НЯКОЛКОТО ЩОМ С ТОВА СЕ ХРАНИТЕ, АЗ БЯЛА ,РОЗОВА ЩЕ СИ ОСТАНА,











А минусчетата си ги зав....







УСПEХ НА РАДЕВ И ТУШ НА ВСИЧКИ ТРОЛОВЕ,







ТУРЦИ,ФАШИСТИ,ЦИГАНИ....







ВСИЧКИ СКОЧИЛИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!











А.Х.Т.sekirata cekupama
цитирай
63. shtaparov - Чудесно заглавие и текст! Много ...
24.11.2021 08:15
wonder написа:
Чудесно заглавие и текст!
Много ми хареса следната идея:

"Държавата трябва да премахне Българското гражданство и да раздаде на хората два вида лични карти или паспорти:

1. Лична карта на Стопанин
2. Лична карта на Гостенин

Гостите на страната никога не може да имат същите права като Българите така,както чистачките в Парламента нямат правата на депутатите,а санитарите в Александровска болница нямат правата на ректора и академиците!"

Ако зависеше от мен,щях да я наложа непременно! Уви,не зависи :)
цитирай
64. shtaparov - 11:53 - ЦЕНЗУРА САМО ЗА МЕН, Не СИ ...
24.11.2021 08:17
sekirata написа:
11:53 - ЦЕНЗУРА САМО ЗА МЕН, Не СИ ПЛАЩАМ ЛИ? ИЗЧИСТЕТЕ СИ ТРОЛОВЕТЕ!

автор: sekirata категория: Технологии
прочетен: 6 коментари: 0 гласове: 1
последна промяна: 11:53


11:18 - ПАК ЛИ ПОЧНАХТЕ ДА МЕ ТРИЕТЕ, Е ИМАМ ДРУГ НАЧИН..ПАК ЖЛАБИ ОТ ЕДНИ И СЪЩИ НЯКОЛКОТО БЕДНИ ДУШИЦИ
КУСУР И КОМЕНТАРИТЕ МИ ПАК ОТВОРЕНИ,ЕЙ, С ТЕЗИ РЪЧИЧКИ ПРЕГРЪЩАТЕ ПОЛОВИНКИТЕ И ДЕЦАТА СИ, ХРАНИТЕ СЕ?! да не би само аз да се жалвам, но явно правя го КАЧЕСТВЕНО И НЯМАМ ПРАВО НА ЗАЩИТА?!

автор: sekirata категория: Поезия

прочетен: 0 коментари: 0 гласове: 0







10:56 - ТРОЛОВЕ ТУРСКИ, ФАШИСТКИ И ХаМЕРИКАНСКИ,ГЕРБОВИ .....НЯМА ЛИ ДА СЕ СПРЕТЕ ДА МИ КРАДЕТЕ ПАРОЛАТА?!



Автор: sekirata Категория: Поезия



Прочетен: 10 Коментари: 0 Гласове: 0







Последна промяна: 11:09











САМО ЧАКАТЕ ДА ПУСНА ПОЛИТИЧЕСКИ ПОСТ И ХОП,НЕ МОГА ДА ВЛЕЗНА С ПАРОЛАТА СИ ТУК, А И В ИМЕЛА Е РОВЕНО, ВЪРНАТИ СТАРИ ПАРОЛИ!



ИМА ЛИ АДМИН ТУК ИЛИ НЕ?!



И КАКВО ДА ЧЕТА ? НА НЯКОИ ДжУРНАЛИСТКИ И ФАШИЗИРАНИ ЕЛЕМЕНТИ И ТУРЦИ КОИТО ДА СИ ВИДЯТ АВТОБУСИТЕ ДНЕС И УТРЕ ОТ ТУРЦИЯ ЗА НАСАМ , А ПОСЛЕ ДА ПЛЮЯТ ПО РУМЕН РАДЕВ! ПЛАЗМОДИИ...ТРОЛОВЕ,ДОРИ ТОВА В ПОСТОВЕТЕ СИ НЕ МОЖЕТЕ ДА ДОКАЖЕТЕ ,ЧЕ Е ВАШЕ ,ТА И КОИ СТЕ?!







РАДЕВ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРУД ТУРЧИНА И КУПЕНИЯТ ГЕРДжИКОВ,



А В СОФИЙСКИЯ СЕ ВИХРИ ПРОДАЖБА ЯКА НА ГЛАСОВЕ-ГЛАДНИ СТУДЕНТИ,ЗАБРАВИХА КАК ГИ ПРЕБИВАХА НА ПРОТЕСТИТЕ И ТО ТЯХНИЯ РЕКТОР С ГЕРБ. ТУРЦИТЕ И ФАШИСТИТЕ У НАС С ТРОЛОВЕТЕ СИ ДА СИ ГЛЕДАТ КОШНИЦАТА ПРОДЪНЕНА,ГНИЛА.







ЗНАМ ЗАЩО НЯКОИ ТУК НЕ МЕ ТРАЯТ, ПУКА МИ!







НО АЗ СЪМ БЪЛГАРКА И ГО ДАКАЗАХ НЕ ВЕДНЪЖ, НЕ СЪМ НИТО ТРОЛ, НИТО ФАШИСТ, НИТО ЕМИГРАНТ ПЛАТЕН ДА ПИША ОТВЪН СРЕЩУ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ, НИТО АЙШЕ, НИТО ТУРСКИ ШАЛВАРИ И ЧАЛМА.











ТО НА ЧОВЕК МУ ПИСВА ВЕЧЕ ОТ ТАЗИ СЛОБОДИЯ В ИНТЕРНЕТА И МЕДИИ











ПРОДАЖНИЦИ ,А БЪЛГАРИ СЕ ВОДЯТ, ПФУ,!!!!!







КВИ ГИ ДИРИТЕ С ТЕЗИ ТРОЛОВЕ ?!







И В ЧУЖБИНА СПАСЯВАТЕ СИ КОЖАТА -ВАШАТА,







А РОДИНАТА .....СТЕ Я ЗАРЯЗАЛИ.







И ДА МИ ПРЕЧИТЕ НЯМА ДА МЕ СПРЕТЕ







КАКТО ГО СТОРИХТЕ В МНОГО САЙТОВЕ,КЪДЕТО БЯХ-











ДА ПРЕБЪДЕ БЪЛГАРИЯ С НАЙ-ДОБРИЯ ,







НАЙ-БЪЛГАРСКИЯТ,ПРЕЗИДЕНТ ДОСЕГА -РУМЕН РАДЕВ!











ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ?







ШАЛВАРИ







ИЛИ ЯНКИТЕ И ФАШИСТА У НАС?















10% СТЕ РУСОФОБИТЕ.







И СТИГА С ВАШИТЕ ХАКЕРСТВА -ДРУГО НЕ МОЖЕТЕ ,ПРАВИТЕ ГО ОТ БЕЗСИЛИЕ!







ЩЕ СЕ МОЛЯ ЗА РАДЕВ И РАШКОВ, ЯСНО И ИМА ЗАЩО!!







ЩЕ СЕ МОЛЯ ЗА КРАЯ НА ВСИЧКИ ТРОЛОВ,







Е ОСОБЕНО ГЕРБЕРСКИ И ФАШИСТКИ,











ТУРСКИ С ТОЗИ КАРАДАЙЪ, ДЕТО СРИЧА КАТО ПЪРВОЛАК БЪЛГАРСКИ?!











И ВСЕ ЕДНО...











ПЪЛНЕТЕ МЕ С ГРЕШКИ







С ТЕЗИ ПРЪСТЕНЦА НЯМА ДА ПРОКОПСАТЕ,







ОСОБЕНО ВИЕ,











УЖКИМ СПЕЦИАЛИСТИТЕ, ПРОГРАМИСТИТЕ,ХАКЕРИТЕ--







ПРОДАЖНИ ДУШИЦИ!







АМАН ОТ ТРОЛОВЕ,











ВЕЧЕ МИ СЕ ПОВДИГА.....аман от продажни







българи у нас и навън,аман..ДАНО ГОСПОД ВИДИ.







И КОЙ ВИ КАЗА,ЧЕ ИМАМ ПРАВО ДА ПУСКАМ САМО ПЕСНИ, СТИХОВЕ,РАЗКАЗИ ,







КОЙ ВИ КАЗА?!







НЕ МИ Е КАЗАНО ОТ АДМИН ТОВА,КОЕТО МИ НАЛАГАТЕ ЧРЕЗ РЕКЕТ







НЯКОЛКОТО УЖ ГРАМОТНИ ?! МРАЗЕТЕ МЕ











НЯКОЛКОТО ЩОМ С ТОВА СЕ ХРАНИТЕ, АЗ БЯЛА ,РОЗОВА ЩЕ СИ ОСТАНА,











А минусчетата си ги зав....







УСПEХ НА РАДЕВ И ТУШ НА ВСИЧКИ ТРОЛОВЕ,







ТУРЦИ,ФАШИСТИ,ЦИГАНИ....







ВСИЧКИ СКОЧИЛИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ!











А.Х.Т.sekirata cekupama

Някой ти трие постове и те притеснява- това няма да е вечно,повярвай!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: shtaparov
Категория: Политика
Прочетен: 4816535
Постинги: 267
Коментари: 9067
Гласове: 136742
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Потомци на Алцек в Италия- гайди и тъпани,Български носии,цървули и навуща
2. Българска аристокрация през XV-XVII век
3. Българи от Ниш 2018 г. празнуват деня на Съединението
4. 105 Български въстания срещу турците
5. Български печат на 4300 години
6. Тракийската богиня ДУЛА- виж ДУЛО и календарния термин ДИЛОМ
7. Автономни градове и области през XV-XVI в. в България
8. Тюрколози умишлено крият стари истории на България,издадени преди векове в чужбина
9. Фалшификатори на Българската история върлуват безнаказано в Уикипедия
10. Спароток срещу фалшификаторите на история
11. Мнението на велики личности за Българите
12. Скитско племе Авари- факти и извори
13. Ето колко е лесно да се разбере истината за произхода ни: статия на Спароток
14. "Пра"-Българите са потурчени с купища цинични лъжи по наш адрес,измислени от руската "наука"
15. България е дала заем на Франция през 1907 г. 145 милиона златни лева
16. Българска сватба от старо време- ориг.запис от 1962 г.,няма къде да го видите днес
17. Германски племена с феноменални имена: Дули,Галомани,Кавки,Камари,Фраки,Аварини,Еруски (Етруски),Балти,Бактери (=Бактри),Аугандзи (=Афганци),Албани,Гермиони,Вируни,Варни и пр.
18. Бълг.език забранен в Татарстан 1928 г.,а татарите клали Българи в Русия 1884г.
19. Руснаци спрягат Българите в конференция за Тенгри
20. Руски данни за Киев- основали го индуси,в него имало монголоиди и тюрки
21. Русите роднини на тюрките- руска статия
22. Евреите с италиански корени,навярно от етруските
23. Манихейството вид гностицизъм,основа на дуализма и богомилството
24. Орфей и синът му били в Египет- Спароток
25. Български календарни животни в дакийския зодиак
26. Сърби и Хървати в Стара Велика България
27. Българските тайни езици- част от тях
28. Истинската Илиада е фригийската
29. Именникът на князете- проучване на Стефан Чурешки
30. Ценни сведения за морските народи