Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.04.2021 18:37 - Наглост Марешка: Цяла фамилия се нареди на опашката за депутати https://narod.bg/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 645 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Наглост Марешка: Цяла фамилия се нареди на опашката за депутати imageот admin на 01.04.2021

Това не е първоаприлска шега Четирите лица на снимките са: баща – Цветослав Петров Цанков, две дъщери – Кристина Цанкова-Стефанова и Полина Цанкова-Христова, и зет – Пламен Христов.

image

Трима от четиримата – бащата Цветослав, дъщерята Полина и зетят Пламен са кандидати за народни представители в следващия Парламент от „Патриотична коалиция – ВОЛЯ и НФСБ“.

Двама от четиримата – семейство Полина и Пламен Христови, бяха народни представители и в досегашното 44 НС. Дъщерята Кристина е заместник-председател на ЦИК от март 2019 г. и към момента.

ЗАКОННОТО/ НЕЗАКОННОТО

Реклама

Би било интересно да разберем, какво мислят от КПКОНПИ по отношение на липсата/ наличие на конфликт на интереси. Ако, разбира се, понятието „непотизъм“ (шуробаджанащина) е познато на служителите на оглавяваната от Сотир Цацаров комисия. Участвала ли е Кристина Цанкова-Стефанова в подготовката, обсъждането, приемането, издаването или постановяването на актове на ЦИК в интерес на „Патриотична коалиция – ВОЛЯ и НФСБ“, кандидати за народни представители от която са баща й, сестра й и зет й Участвали ли са Полина Цанкова-Христова и Пламен Христов в избора на Кристина Цанкова-Стефанова за заместник-председател на ЦИК

МОРАЛНОТО/НЕМОРАЛНОТО

Популизмът на кандидатите от „Патриотична коалиция – ВОЛЯ и НФСБ“ за безплатни лекарства и евтини горива не е чак толкова възмутителен – най-много се лъже преди избори и повечето кандидати го правят. Ясно е, че безплатно е само сиренцето в капана за мишки. Предлаганото от кандидат-политиците „безплатно“ се плаща от всички нас – данъкоплатците.

По-възмутително е говоренето на кандидатите, че идвали от бизнеса, били с доказани качества и способности още преди да влязат в политиката, ама понеже много ги е грижа за децата, възрастните, бъдещето на България и т.н. се „жертват“ да ни служат. Айде, бе! Като ги е грижа, какво реално направиха за гражданите досега За цели четири години.

Ще се радвам да има някой, извън “Патриотична коалиция – ВОЛЯ и НФСБ” и рекламната агенция, която ги обслужва, който да отговори. Ако няма обаче, дали не е време да ги отървем от теглото да работят за гражданите, за да могат отново да доказват като успешни бизнесмени.

Адв. Албена Белянова, фейсбук




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19830615
Постинги: 45056
Коментари: 6164
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930