Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2021 21:22 - Структури На Анунаки Преди Потопа: 200 000-Годишният Метрополис В Африка
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1239 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 10.06.2021 21:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Структури На Анунаки Преди Потопа: 200 000-Годишният Метрополис В Африка

imageHAF8 Юни 2021 Г.

Ако Древните Анунаки са посетили Земята преди стотици хиляди години ... няма ли да намерим доказателства за тяхното управление на Земята днес?

Според много автори доказателства за съществуването на Древните Анунаки могат да бъдат намерени по целия свят. В тази статия ще разгледаме 200 000-годишния древен град, открит в Африка.

image

Милиони хора по целия свят твърдо вярват, че преди стотици хиляди години на Земята са живели напреднали същества и мнозина ги наричат Анунаките : „тези, които са слезли от небесата“.

Предполага се, и според някои автори, древните Анунаки са били (все още са?) Изключително напреднали „извънземни“ цивилизации от неуловима планета в нашата слънчева система.

 

Тези мистериозни същества са дошли на Земята преди повече от 400 000 години и са поставили началото на човешката цивилизация.

Но какви са / бяха Анунаките? Дали са просто митологични изобретения от хора преди хиляди години? Или е възможно да има доказателства в подкрепа на това, че те всъщност са съществували на Земята?

Интересното е, че ако погледнем назад към безбройните открития, направени през последните няколко десетилетия, ще разберем, че историята, каквато я познаваме, е напълно различна от реалността.

Всъщност са направени безброй археологически и исторически открития, които твърдо противоречат и оспорват основните учени и техните възгледи за човешкия произход и история.

Всеки път, когато „докоснем“ темата за Анунаките, попадаме на смесени чувства от различни читатели.

Мнозина вярват, че тези древни същества наистина са съществували на Земята, докато други са твърдо убедени, че Анунаките не са нищо повече от митологични същества и резултат от въображението на древния човек.

 

Всеки, който иска да научи повече за Анунаките, трябва да прочете книгите, написани от известния писател Захария Ситчин . През 1976 г. Ситчин публикува личните си преводи на шумерските текстове в поредица от книги, наречени „ Земните хроники “.

Според Ситчин глинените плочки описват извънземна раса, известна като Анунаки, дошла на Земята, за да добива злато.

Ситчин на практика предполага, че извънземните са посещавали земята в миналото, защото родната им планета се е нуждаела от злато, за да оцелее.

Но ако древните Анунаки наистина съществуват, няма ли да има доказателства за тяхното наследство на Земята?

Е, древен град, открит в Африка, може да се окаже липсващата връзка към Анунаки.

Разположен на около 150 км западно от пристанището на Мапуто, изследователят и авторът Майкъл Телинджър е открил останките от огромен мегаполис, който измерва, според първоначалните проучвания зашеметяващите 1500 квадратни километра.

Според мнозина този древен мегаполис е част от още по-голям комплекс, който обхваща още по-голяма площ от 10 000 квадратни километра, но най-завладяващата подробност за него е възрастта му: Смята се, че е на възраст между 160 000 и 200 000 години.

Когато Хайне за първи път ме запозна с древните каменни руини в Южна Африка, той нямаше представа за невероятните открития, които ще постигнем през следващите години. Фотографиите, артефактите и доказателствата, които сме натрупали, сочат към една изгубена цивилизация, която никога преди не е била и предшества всички останали - не от сто години, или няколко хиляди години ... а много хиляди години. - каза Телингер

Любопитното е, че близо до тези древни мегаполиси, наличието на древни златни мини показва наличието на напреднала цивилизация, която е успяла да добива злато през 200 000 г. пр. Н. Е. С мистериозна цел.

Tellinger обяснява, че това е доста интересно, тъй като показва как изчезналата във времето цивилизация, процъфтяваща в региона, като същевременно е в състояние да извлича огромни количества злато в няколко мини в региона, и всичко това в момент, когато основните учени ни казват , хората не са били разработени, за да предприемат такива „сложни“ проекти.

Но въпросът тук е ... кой се е нуждаел от злато през 200 000 г. пр. Н. Е.?

Как е извлечен и възможно ли е относителната близост до морето да е причината изобщо да е издигнат гигантският мегаполис?

Използвано ли е злато в търговията и скулптурите? Или е възможно - както предлага Теорията на древния астронавт - златото да е било използвано в далеч по-„технологична“ цел, отколкото са готови да приемат основните учени?

Виждам себе си доста отворен човек, но ще си призная, че ми отне доста повече от година, докато стотинката падна и осъзнах, че всъщност имаме работа с най-старите структури, строени някога от хората на Земята. - каза Телингер

Интересното е, че откриваме, че преди около 250 000 години, според Ситчин, древните анунаки са обединили своите извънземни гени с тези на Homo Erectus и са създали вид, известен като Homo Sapiens, като в резултат са получили генетично двукамерен вид.

Хората обаче бяха хибриден вид и не можеха да се размножават.

Тъй като търсенето на хора като работници стана по-голямо, древните Анунаки отново манипулираха древното човечество, за да могат да се размножават сами.

Въз основа на Космическия код: Шестата книга на Земните хроники от Захария Ситчин, това е истинската историческа хронология на нашата планета:

Събития Преди Потопа

„Преди 450 000 години,
на Нибиру, отдалечен член на нашата слънчева система, животът е изправен пред бавно изчезване, тъй като атмосферата на планетата ерозира. Свален от Ану, владетелят Алалу избягва с космически кораб и намира убежище на Земята. Той открива, че Земята има злато, което може да се използва за защита на атмосферата на Нибиру.

445 000
Водени от Енки, син на Ану, земята на Анунаки на Земята, създават Eridu - Земна станция I - за добив на злато от водите на Персийския залив.

430 000
климата на Земята се топи. Още Анунаки пристигат на Земята, сред тях и полусестрата на Енки Нинхурсаг, главен медицински директор.

416 000
Докато производството на злато се колебае, Ану пристига на Земята с Енлил, очевидният наследник. Решено е да се получи жизненоважното злато, като се добива в Южна Африка. Теглене на жребий, Енлил печели командата на Earth Mission; Енки е изпаднал в Африка. При напускането на Земята Ану е предизвикан от внука на Алалу.

400 000
Седем функционални селища в Южна Месопотамия включват космодрум (Sippar), Център за управление на мисията (Nippur), металургичен център (Shuruppak). Рудите пристигат с кораби от Африка; рафинираният метал се изпраща нагоре до орбитални екипажи, обслужвани от Игиджи, след което се прехвърля на космически кораби, пристигащи периодично от Нибиру.

380 000
Придобивайки подкрепата на Игиджи, внукът на Алалу се опитва да се възползва от властта над Земята. Енлилитите печелят войната на старите богове.

300 000
Анунаки, които се трудят в бунта на златните мини. Енки и Нинхурсаг създават примитивни работници чрез генетична манипулация на жената маймуна; те поемат ръчните задължения на Анунаки. Енлил нахлува в мините, отвежда примитивните работници в Един в Месопотамия. Като се има предвид способността да се размножава, Homo Sapiens започва да се размножава.

200 000
Животът на Земята регресира през нов ледников период.

100 000
Климатът отново се затопля. Анунаките (библейските Нефилим), за нарастващата досада на Енлил, се женят за дъщерите на Човека.

75 000
„проклятието на Земята“ - започва нова ледникова епоха. Регресивните типове Човек обикалят Земята. Кроманьонецът оцелява.

49 000
Енки и Нинхурсаг издигат хората от рода на Анунаки, за да управляват в Шурупак. Енлил побесня. Замисля смъртта на човечеството.

13 000
Осъзнавайки, че преминаването на Нибиру в близост до Земята ще предизвика огромна приливна вълна, Енлил кара анунаките да се закълнат, че предстоящото бедствие ще запази в тайна от човечеството.

Според много хора по света Анунаките са най-категоричното доказателство, че липсват връзки в произхода на човешкия вид. "

Вярвам, че със сигурност е много интересно да се чете за констатации като тази на г-н Tellinger и други древни места по света.

Въпреки че остава голяма загадка дали Древните Анунаки са съществували на Земята или не и ако те са се намесили по някакъв начин в еволюцията на човешкия вид, истината е, че много древни цивилизации по света показват това, което изглежда като връзки или улики които вероятно показват подобен източник на техните знания.

Ето няколко изображения на древния град, за които г-н Телингер говори:

image

image

imageimageimage

Източник: Ancient-code.com




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39741051
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031