Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2016 11:18 - НЕТОВИТЕ ПРОНИКВАЧИ В САЙТОВЕТЕ - НОВ ПОДВИД ТРОЛОВЕ?
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2132 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 24.11.2016 11:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

                                                         С посвещение на Аппен13

С ВЪПРОСИ КЪМ НАЙ-УСЪРДНИТЕ ПРОНИКВАЧИ В БЛОГА МИ

 

   Навсякъде по света има движение, стремеж към развитие, съвършенство. Острието на това ДС /Движение за съвършенство/ от година-две се осуратява от един нетов чанчунг, чието име за сега остава засекретено, защото всичко, което той прави се следи от Центъра. За да бъда пределно ясен ще дам някои пояснения за термините, които ще ползвам по-долу. Те са специфични и непознати за извънцентровите нетови активисти.

   Сурат означава неприятно лице, визираният от мен чанчунг е символ на това лице на ДС. А какво е чанчунг, пояснявам с информация, която изтеглих от архивите на Центъра.

   Чан Чун е името на един хунвейбин от времето на Великата пролетарска културна революция /ВПКР/ в Китай, най-първият от войниците на Председателя Мао по време на Неговата Втора Революция.  В различните провинции на Китай той бива наричан Чан Чунг, Чан Чунг, Чанг Чунг. Този най-първи хунвейбин знае наизуст целия цитантик / б. м. Червената книжка/ на Председателя Мао, той е готов да отиде на смърт за него на секундата без да размисли. В Центъра идеологията на този тип хунвейбини - вид комунисти, но много тъпи - с мислене от 80-те години, изявяващи се и днес като маоисти вече не се изучава. Тя е архивирана в раздела „Чангчунове” и всеки с право да тегли информация от Центъра може да я изтегли и да се запознае с нея. Аз сторих това. Чангчуновете са вече минало. Напомням, че благодарение на тях Председателят Мао, великият кърмчия на Китай, се справя с вътрешния си враг, некултурния Дън Сяо Пин. Напомням как разлепено дацзибао от чангчуновете разгроми шефа на Китайската академия на науките Го Мо Жо и го прати на поправителен труд на село.

    След рекордното плуване на Председателя Мао по реката Ян Цзи и смъртта му обаче чангчуновете се преориентирват – те се изяват като подкрепници на Чжоу Ен Лай и на Лю Шао Цзи, които се заборват с желаещия да се върне във властта Дън. Побеждава Дън, чангчуновете официално са разпуснати, но те метастазират като кимирсенове, после като кимченирове и кимченунове. Единици от тях се припознават като маркспутинци. Тези комунисти, подкрепници на КНДР и Русия не се преследват заради идеологията им от властта, имат широко представяне без да имат партия сред китайците, те са популисти на квадрат по подобие на Жириновски, на Мари Льо Пен, на Каракачана и на Воленчо. В Центъра ги отъждествяваме с бетонните глави от Берлинския квартал Йоханистаал, за които германците казват:

-         Тъпи като гъзове!

 

    Чангчунове имаше и в Европа, които бяха ползвани от Хрущо и от Брежнев в борбата им срещу империализЪма. Тяхната мафия бе наречена Червените бригади. Наследниците на чантчуновете, сега червенобригадири, работеха по коминтерновски, активирайки се около 1970 г. по тертипа н нашите коминтерновци, които взривиха църквата „Света Неделя”. Целта им бе създаване на червен терор в Евроа, като особено силни позиции тези идиоти имаха в Италия, но също и в Германия и Франция. Аз съм специализиран по Балканите и Германия и поради това за Германия имам много информация. Тяхната линия бе създаване на несигурност сред хората в тези страни поради страх, че ще избухне някъде нещо, а също и отстрелване на първенците – министри, банкери, чужди дипломати, но не съветските. Съюзници на тези червени терористи бяха арабските страни, които от 1963 г. приеха социализЪма и също се забориха срещу световния капитализъм и империализъм. Днес борците им метастазираха в постхрушчовската организация ИДИЛ. След арестуването в Германия на комуниста Андреас Баадер и на недоебаната Улрике Майнхоф тези щуротии попрестанаха, но за пълната ликвидация на червените бригади бяха необходими 20 години. Не полицията в Германия, Франция и Италия ограниичи дейността на тези идиоти в страните им, те самите се отказаха да правят повече щуротии, времето се промени.

   Този тип мислене /чаннгчуновото/ у доста хора  – най-тъпите!!!!!!!!!/ - остава до днес, защото поради промиване на мозъците им те са се увредили генно и предават простоиите, нацръкани от оперативните работници у тях на поколението си, ако тези ненормалници успеят да дадат приплод. Вече гърмежи, отстрелване - тези номера не вървят, сега има нетове, където тези глупаци се внедряват като хибридни войници на държавите примати на длъжности платени троолове. Държавите примати след като не могат да произведат нищо се сезирват върху производството на ракети и водене на хибридна война срещу нормалните държави, които живеят по един смесен закон, почерпен от божиите и икономически разпоредби. Тези държави вместо да подмятат ракети ползват интелекта си за създаване на нови технологии, с които животът на хората да бъде по-добър, което вбесява държавите примати поради неспособността им да произведат каквото и да било освен да добиват природни ресурси и да ги продават. Държавите примати отлично виждат, че пропастта между тях и държавите, впрегнали интелекта на хората да работи за тях се разширява. Те никога не могат вече да минат на отсрещния бряг. Запофичени от историята, те достигат вече последната отсечка от земния си път.

    Считам, че специализираните да се изявяват като нетови прониквачи в чужди сайтове са избирани измежу обекти на интеектуалното ниво на чамнгчуновете от вемето на ВПКР в Китай. Вместо да стрелят обаче по враговете както някога по времето на Председателя Мао, на тях остана само възможността да лепят нетови дазцибао срещу тоя и оня. Тъй като няма кой да им чете дацзибаото, те наблегнаха на прониикването в чужди сайтове, където не са желани и нямат работа. Техните номера минават пред разните творци, които се обиждат, но има и друга категория в нета - такива, които не са нито творци, нито интелектуалци, но имат какво да кажат. На тях им дреме едно нещо от организЪма след такива прониквания.

 

      Извадих от архивите на Центъра символа на чангчуновете, който те са носили на ревера си като отличителен знак, че са хунвейбини, ще го поместя в края на постинга. А на тези, които днес се изявяват като хунвейбини, взех друга снимка пак от архива на Центъра, как там отъждествяват туй, дето нещастнииците с мислене от времето на Председателя Мао сторват…

                              image

   Значка с лика на този велик кърмчия носеха на ревера си хунвейбините му

image

       Последното нещо, което чангчуновете заподмятаха в нета....





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. wasp - Бай-Коста
26.11.2016 18:39
Този нетов чанчунг редовно ме налазва като пуча въшка колчем пусна нещо срещу комуноидите или путлер
цитирай
2. planinitenabulgaria - Той сега се нарича Мао 13.
04.06.2017 23:03
wasp написа:
Този нетов чанчунг редовно ме налазва като пуча въшка колчем пусна нещо срещу комуноидите или путлер


Вероятно е ДОТ и го активират програмно да прониква при тоя или оня. Не е личност, ДОТ е вид програма, която хакерите ползват да навлизат по разни сайтове за да претоварват сървърите им или пероснално към към определена личност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12184227
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031