Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2019 20:15 - БОЕЦ сезира Гешев срещу Цацаров и Цацаров срещу Гешев! (документи) https://www.boec-bg.com/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 258 Коментари: 0 Гласове:
0



БОЕЦ сезира Гешев срещу Цацаров и Цацаров срещу Гешев! (документи) Posted on 19.12.2019

КОЛЕДАТА подрани за Гешев и Цацаров! СПОДЕЛЯЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ! 

ДНЕС, в първият работен ден на Гешев, като главен прокурор и на Цацаров, като председател на КПКОНПИ, БОЕЦ внесе и първите сигнали до тях! Сезираме Гешев срещу Цацаров за думите на бившият главен прокурор, че избора на тримата големи в съдебната система е ставал в „две други сгради” и че той знае как е ставало това, но нямало да каже. БОЕЦ считаме, че това е признание за търговия с влияние и укривателство и изискваме от Гешев да образува досъдебно производство срещу Цацаров, като инициира и отстраняването му от заеманият пост с цел да не упражнява натиск върху свидетели, да не укрие доказателства и да не влияе върху разследването.

image

БОЕЦ сезира и Цацаров срещу Гешев за корупция и злоупотреба с власт, като прилагаме разследване на Биволъ, в което бе огласена информация за ВДС (веществено доказателствено средство) по СРС-та  приложени и четени  по  дело НОХД 1552/2014г.  в Специализираният наказателен съд, в които се съдържа информация за договорена сума за подкуп в размер на 50 000 (евро или лева) , предназначени за прокурор Иван Гешев с цел осигуряване на минимални присъди за обвиняемите по мегаделото „НЕДОСЕГАЕМИТЕ” и освобождаване на запорираните средства на обвиняемите  в размер на 820 000 лв. БОЕЦ изискваме образуването на проверка и КПКОНПИ да сезира компетентните органи (Парламент и ВСС) за процедура по отстраняване на Иван Гешев от заеманият от него пост с цел да не влияе върху свидетели, да не пречи на разследването и да не укрие, или унищожи доказателства!

С днешната акция БОЕЦ нагледно показваме абсурдният и позорен избор на Гешев и Цацаров! Сигнали-капани, в които и за двамата няма полезен ход, освен да докажат своята зависимост и неспособност да изпълняват задълженията си. Олицетворение на модела КОЙ и превзетата от мафията съдебна система чрез поставяне на ключови позиции на зависими хора! Нали и двамата твърдят, че главният прокурор НЕ Е НЕДОСЕГАЕМ, сега и двамата имат възможност да го докажат! Гешев да разследва Цаццаров и Цацаров да разследва Гешев! Звучи, като виц!  Това не е гавра от страна на БОЕЦ, това е реалността, това получихме с избора на тези двамата. Две марионетки на мафията сложени, за да защитават интересите на мафията и своите господари, както и да се пазят взаимно! Няма по-силно доказателство за това. Сами ще го докажат чрез неспособността си да излязат от ситуацията в която ги поставихме! Сега очакваме свинско квичене и вой, че това е преврат организиран от БОЕЦ и заговор срещу стабилността на Борисов и Пеевски!

Всъщност това са два сигнала на гражданската органзиация БОЕЦ срещу двама корумпирани и компрометирани магистрати и висши държавни служители. В сигналите се съдържат достатъчно данни за извършени престъпления. Въс всяка нормална държава тези магистрати биха били незабавно отстранени  поне до приключването на проверките и делата срещу тях. Какво ще се случи в държавата на мафията можем да предвидим. Ще искалират репресиите срещу БОЕЦ и Биволъ, аккто и срещу всеки осмелил се да пита каквос е случва с тези сигнали. А Гешев и Цацаров ще продължат да дават инервюта за ПИГ и да ни убеждават колко независими са и колко невярна е тезата,ч е главният прокурор е недосегаем! 

Изключително важни и знакови сигнали, които по отделно и в своята съвкупност разкриват степента на кочинизация на държавата на Пеевски и Буда! Това е една от най-силните и важни акции на БОЕЦ за годината, чието развитие предстои!

Гешев е позор.

Цацаров е позор.

Управлява ни мафия.

БОЕЦ ЧЕСТИТИ ПРЕДСРОЧНО КОЛЕДАТА НА ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ!

image

БОЕЦ внася сигнал до Гешев срещу Цацаров! Честита Коледа, г-н Цацаров!

image

БОЕЦ внася сигнал до Цацаров срещу Гешев! Честита Коледа, г-н Гешев!

image

image

Това зло може да бъде преборено само на площадите! БОЕЦ водим тази битка и събираме непримиримите.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

image

Следовател Бойко Атанасов и БОЕЦ!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

ПОДКРЕПЕТЕ БОЕЦ и битката срещу мафията и корупцията! 

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! БОЕЦ се превърна в символ на тази битка! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!

Искате да продължим битката срещу мафията? Искате да сте част от тази битка? Тогава подкрете БОЕЦ, застанете до нас в акциите и протестите срещу управляващата ни мафията и дарете средства за справедливата ни кауза! Всяка помощ е ценна!

БОЕЦ финансираме цялата си дейност сами, а делата срещу криминализираните институции и мафията превзела държавата ни  тепърва започват. Поемаме рисковете, плащаме цената за действията си срещу корумпираните ни управници,борим се за свободата си, будим заспалите и събираме непримиримите. За нашите съмишленици и всеки, който е съпричастен с битките ни и би искал да ни подкрепи, публикуваме банковата сметка на Сдружението. Благодарим за подкрепата, това е обща битка на гражданите срещу мафията!

ГД „БОЕЦ”

ЕИК 176949776

Адрес: гр.Видин, к-с”Панония” бл.4, ап.157

Тел.0899-591399

e-mail:gdboec@abv.bg

www.boec-bg.com

банкова сметка:

< PAYPAL > link click

IBAN:BG39STSA93000024804131

BIC:STSABGSF

Банка ДСК

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19826880
Постинги: 45041
Коментари: 6163
Гласове: 7181
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930