Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2014 19:58 - КАК БЪЛГАРИ СТАНАХА РОДОНАЧАЛНИЦИ НА ПРОТОТЮРКИТЕ
Автор: shtaparov Категория: Политика   
Прочетен: 15837 Коментари: 29 Гласове:
45

Последна промяна: 05.04.2014 04:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
             КАК БЪЛГАРИ СТАНАХА РОДОНАЧАЛНИЦИ НА ТЮРКИТЕ

   
Етногенезата на старите тюрки е сложен процес,чието разгавадане все още не се е удало докрай на световната наука. Днес вече можем спокойно да кажем,че причина за това е системното подценяване на ролята,която са изиграли древните Българи при появата и развитието на народите от Стария свят,но съвсем до неотдавна за това бе невъзможно и дори немислимо да се говори. Безчислените множества Българи,които според Лаоник Халкокондил някога били най-големия народ на земята не са изчезнали безследно а са се преформирали в нови народи,след като дълго време са били отделни племена,съставящи безбрежния Барбарски (Баргарски) масив. Тук не правят изключение и тюрките,за чиято поява нашите деди са изиграли основна водеща роля. Не че някой умишлено е целял те да бъдат образувани- точно обратното: появата им е резултат от стечение на обстоятелствата,които не е можело да бъдат контролирани при системната липса на централна власт,която да обедини всички пра-Български племена в една държава и да унифицира говорите и обичаите им. Те в крайна сметка никога не са обединявани докрай и окончателно,понеже огромният им брой и ареал на разпространение никога не е можело да бъде обхванат от която и да е древна държава,независимо от мощта и от размерите й.
  В тази статия ще разгледам накратко събитията и механизмите,
довели до появата на първите тюрки,без да навлизам в подробности относно аргументите,които са твърде многобройни,за да може да бъдат обхванати само в една статия. Началото на тюркската етногенеза е поставено от Троянската война и последвалото я голямо преселение на Тракийски (Български) племена на изток,водено от Четвъртия Дионис. То е извършено в общи линии по следния начин:

1. 1240-1170 г. пр. Хр. Тракийският царебог 
Дионис отвежда част от Българите в Памир и Тарим. По племе те все още се наричали Траки и Трояни,но след преселението стават Тураки и Турани. По онова време езикът им още не е индоевропеизиран напълно,а расовият им тип е подобен на онзи на съвременните Българи,но с по-силно застъпено анатолийско-Кавказко и Скито-Кимерийско влияние. След завладяването на Изтока от Дионис се появяват Скитските мумии в Тарим (днешен Китайски Туркестан). Сревността познава още трима царе,носели имената на Дионис и водили походи към различни точки на Стария свят,но те са живели много по-рано и е възможно воините от Четвъртия поход да са срещнали потомците на Първия или на Третия.

Приблизителни граници на земите,завладени сумарно при походите на четиримата Тракийски царе,носили имената на Дионис (3500-1200 г. пр.Хр.):
image

2. 330-200 г. пр. Хр. След нашествията на Александър Велики много средноазиатски Скити се преселват към Алтай,Иртиш,Тибет,
Манджурия и Монолия,където се извършва тяхното същинско тюркизиране чрез смесване на новосформиралите се племена с Монголи и Мангали. Това не е било трудно да се случи,след като местоживелищата им достигнали границите на разпространение на жълтата (монголо-китайската) и черната (дравидската) раса. Преди да се извърши това смесване,Тураните все още били източноиранско (Скитско) племе,а расовият им тип бил основно европеиден.
3. 370-450 г. сл.н.е. Границите на Стара Велика България достигат и отминават земите на тюрките,след което е образувана поредната административна единица на Българската империя: Тюркския каганат.

4. 520-550 г. сл.н.е. В резултат на външнополитически намеси и дипломатически интриги Българската империя претърпява частичен разпад,в резултат на който Тюркския каганат се отделя и става независим. Едновременно с него се отделят Уйгурския (Унгурския) и Печенежкия каганат,а Аварския е изместен далеч на запад заедно с племето Согди (Сагуди,Сагудати). Въпреки това сред тюрките остават значителни следи от Българското влияние и управление: воински и благороднически титли,немалка прослойка от индоевропеизми в езика им,лични имена,Будистки циклов календар,опростен вариант на пра-Българското руническо писмо,почитане на Всебога IYI (Зиези,Сабази) сред някои от тюркските вождове,незабравили Българския си произход и т.н. По онова време главната област,обитавана от пра-тюрките вече носи имената Тарим (Туран) и Туркестан (Турко-стран,Тюркска страна),а под властта им все още се намират голям брой диви дравидски и монголоидни народи. Те продължават Българската политика на конфедериране между различни по обичаи и произход племена,а в резултат от обединението им постепенно се смесват и консолидират в една общност,чийто пряк наследник е населението на днешен Китайски Туркестан.

5. 740-750 г. Окончателно разпадане на Таркския каганат и последващи преселения на тюрките в североизточна и в западна посока. Тогава първите тюрки се явяват край Волга и Кавказ,но те все още са езичници и водачите им не са забравили древния си Бългаски корен,както и връзката си с древна Троя. Това е зафиксирано във византийски извор от VIII век,който твърди,че тюрките произлизат от Троянци,а не обратното,както пишат напоследък повлияни от пантюркизма турски учени. С ненаучното твърдение,че Троянците произлизали от тюрки а не от техните общи Български деди турците правят същото,което правят гърците,"македонците" и някои други стари народи: крадат Българска история. А кражбите на Българска история,както виждаме,станаха модни след Втората световна война не само в Европа,но също в Америка и Азия.

6. 1000-1040 г. След приемането на исляма и образуването на Селджукския султанат следва ново размесване и нова консолидация на тюркските народи,а смесването им с Монголи и Мангали добива големи размери и води до сериозни двупосочни влияния в техните езици.

7. 1230-1240 г. Татаро-монголските нашествия дават нов силен тласък на тюркскaта инвазия към запад,понеже самите татари са тюркизирани Скито-Българи- потомци на Тракийските Тохари,а инвазията на монголите начело с татарски предводители разрушава много непреодолими по-рано прегради,най-голямата от които е Волжка България. С нейния край тюрките на Волга от подчинени се превръщат в господари и приятели на новодошлите татари,а Волжките Българи са избивани,асимилирани или прокуждани с хиляди към Украйна и Русия.

8. 1290-1300 г. Поява на поредната тюркска държава- Османския емират. Населението му включва голям брой ислямизирани малоазийски Българи,гърци,кюрди,туркотатари от Тарим и Азърбайджан и избягали потомци на Самуиловите армии,пратени от Василий II да разширяват източните граници на неговата империя.

9. 1450-1550 г. Огромното разрастване на Османската империя,осъществено с решаващата помощ на Българските и сръбските военни части в нея води до нов голям приток на ислямизиращо се европеидно население към Анатолия (Анадола),до неговото смесване с потомци на първите нашественически вълни и до частична ре-европеизация на тюрките,установили се в Анадола и на Балканите. Въпреки това чуждата религия и реликтовите изяви на източноазиатската им кръв водят до ново,още по-голямо отчуждение на турците от техните отдавна цивилизовани деди Българите.

  Това са в общи линии фактите и обстоятелствата,довели до появата на тюрките като група народи,както и на днешните турци в Европа. Които,с изключение на живеещите в България,почти не познават думата "турци",а продължават да употребяват старото си самоназвание "тюрки". Ето как веригата на историческите събития показва,че не Българите произлизат от тюрки,а точно обратното: тюрките са продукт от стари разселвания и смесвания на част от Българите с източноазиатски Монголи и Мангали. Някогашните тесни роднински връзки с България разбира се отдавна са приключени,
понеже днешния турски народ има толкова общо с някогашните Тураки и Турани,колкото американците- с древните ирокези и команчи. Но началото на тяхната етногенеза тъй или инак е поставено от нашите славни деди- конните воини на великия завоевател Дионис.





Гласувай:
46


Вълнообразно


1. bojil - Pylen krah za turkofilite
23.03.2014 12:32
Pylen krah za turkofilite
цитирай
2. shtaparov - Pylen krah za turkofilite Крайно ...
23.03.2014 12:44
bojil написа:
Pylen krah za turkofilite

Крайно време беше! Но има още какво да се желае.
цитирай
3. audan - Хон/хоун/хун
23.03.2014 20:35
... не Българите произлизат от тюрки,а точно обратното: тюрките са продукт от стари разселвания и смесвания на част от Българите с източноазиатски Монголи и Мангали

Точно така!
Някои българи взимали момичета-монглоиди. Обличали ги и ги възпитавали като българки, а когато пораснели, се женели за тях.
Поколението в китайските летописите е известно като "жълти хуни". Сега - "тюрки".

Останалите българи китайците наричали "бели хуни". Явно добре са разбирали разликата между бялата и жълтата раса.
цитирай
4. shtaparov - . . . не Българите произлизат от т...
24.03.2014 17:06
audan написа:
... не Българите произлизат от тюрки,а точно обратното: тюрките са продукт от стари разселвания и смесвания на част от Българите с източноазиатски Монголи и Мангали

Точно така! Някои българи взимали момичета-монглоиди. Обличали ги и ги възпитавали като българки, а когато пораснели, се женели за тях.
Поколението в китайските летописите е известно като "жълти хуни". Сега - "тюрки".
Останалите българи китайците наричали "бели хуни". Явно добре са разбирали разликата между бялата и жълтата раса.

Напълно си наясно приятелю- поздравявам те за интелекта и знанията ти! Така добре си описал механизма на смесванията,че по-добре от това няма как да стане! Мога само да добавя,че Българите не взимали случайни жени,а дъщери на изявени хора от местната зависима аристокрация,подбрани по политически и дипломатически признак.
цитирай
5. vmir - Е, отдавна очаквах подобно свързване на разпокъсаните факти.
26.03.2014 11:03
Поздравления!
цитирай
6. shtaparov - (Е, отдавна очаквах подобно свързване на разпокъсаните факти)
26.03.2014 17:23
vmir написа:
Поздравления!

Навързването на фактите бе направено преди близо две години и въпрос на време бе да бъде публикувано,а това не можеше да стане без специален повод или статия. Случваше се да пусна някои Фейсбук-коментари в този дух,но те бяха кратки и насочени предимно към малцината заклети македонисти,живеещи във ФИРОМ- хора наплашени,които не вярват дори като им кажеш,че две и две е четири а слънцето е част от слънчевата система.
цитирай
7. marknatan - Ти си кръгъл идиот бе овца серафи...
27.03.2014 11:46
Ти си кръгъл идиот бе овца серафимска
Само психопата боцко те бие в идиотизма Той е завършен идиот
Много тв гледаш и слушай сладкодумци да си менкат научено умотворения и фатки
Ето кво пише в дебелите книги за да се придаде наученост в безмислицата за овцете:

"Комари, син на Яфет , синът на дедо Ноа Той беше человек пристрастен към ловуването и удоволствият, и казват, че е научил люгето да използват кожи за облекло. Той имаше двамина сина наименовни Буртас и Булгар. Те установиха техните поселища в Айдул и Бългрия, където техните наследници обитават днес "
На резаната карабинка вълчан бай вълкан и дьо волкогонски некъде из блога му сложих родословието Ви овцесерафимско до дедо Ной
цитирай
8. shtaparov - Ти си кръг...
27.03.2014 22:44
marknatan написа:
Ти си кръгъл идиот бе овца серафимска
Само психопата боцко те бие в идиотизма Той е завършен идиот
Много тв гледаш и слушай сладкодумци да си менкат научено умотворения и фатки
Ето кво пише в дебелите книги за да се придаде наученост в безмислицата за овцете: "Комари, син на Яфет , синът на дедо Ноа Той беше человек пристрастен към ловуването и удоволствият, и казват, че е научил люгето да използват кожи за облекло. Той имаше двамина сина наименовни Буртас и Булгар. Те установиха техните поселища в Айдул и Бългрия, където техните наследници обитават днес "
На резаната карабинка вълчан бай вълкан и дьо волкогонски некъде из блога му сложих родословието Ви овцесерафимско до дедо Ной

Отдавна не бях виждал толкова забавен коментар- направен почти в стила на студентските ми смехотворения! Ако бяха онези времена веднага щях да отговоря,че ти на свой ред пък си квадратен или триъгълен идиот,който не е успял да стане завършен поради дефекти в развитието. Но такова отношение не може да е приоритет на блог със сериозни цели и задачи,а на "некоторъй бол юмористический,поради что,возползующий из за твое юначное любородие,сердцераздирателно ти провождам зелен сокак" :))
цитирай
9. marknatan - ма в многу науюна форма си подредил ...
28.03.2014 00:41
ма в многу науюна форма си подредил слабоумните си вибрации

да н си чел науюените за първи път на български уткрития на Ибан Стоянофф или си оставаш слабоумната овца серафимка

Етногенезата на старите тюрки е сложен процес,чието разгавадане все още не се е удало докрай на световната наука.

Днес вече можем спокойно да кажем, че причина за това е системното подценяване на ролята,която са изиграли древните Българи при появата и развитието на народите от Стария свят, но съвсем до неотдавна за това бе невъзможно и дори немислимо да се говори.

Безчислените множества Българи, които според Лаоник Халкокондил някога били най-големия народ на земята не са изчезнали безследно а са се преформирали в нови народи,след като дълго време са били отделни племена, съставящи безбрежния Барбарски (Баргарски) масив.

ха ха ха смотаняк а на вкус докара ли го или ощ н си го облизал
цитирай
10. shtaparov - ма в многу науюна форма си подредил ...
29.03.2014 11:23
marknatan написа:
ма в многу науюна форма си подредил слабоумните си вибрации
да н си чел науюените за първи път на български уткрития на Ибан Стоянофф или си оставаш слабоумната овца серафимка
Етногенезата на старите тюрки е сложен процес,чието разгавадане все още не се е удало докрай на световната наука.

Днес вече можем спокойно да кажем, че причина за това е системното подценяване на ролята,която са изиграли древните Българи при появата и развитието на народите от Стария свят, но съвсем до неотдавна за това бе невъзможно и дори немислимо да се говори.
Безчислените множества Българи, които според Лаоник Халкокондил някога били най-големия народ на земята не са изчезнали безследно а са се преформирали в нови народи,след като дълго време са били отделни племена, съставящи безбрежния Барбарски (Баргарски) масив.
ха ха ха смотаняк а на вкус докара ли го или ощ н си го облизал

Продължавай,пиши приятелю и се не бой- науЮният ти стил е като мужика за убморените ми ушчи :))
цитирай
11. atil - Не знам за Дионис, но етногенезиса е ...
05.04.2014 15:27
Не знам за Дионис, но етногенезиса е такъв а разселенията на юг и на изток. Тюрките произлизат от древните българи, хуните също, скитите също, траките също, че и славяните. Затова , когато ги пишат при българите никой от тях ни протестира...
От тия момичета(първо от Сибир) дошъл този език стария, наричан днес тюркски. А езика изначалния на бащите е сакланския(славянския). Нашите далечни предци по родове и племена са говорели или единия език или другия. Това се отнася и за троянци, ахейци, аргивци, траки, пелазги, хуни, скити, сармати..Няма мистика има стъкмистика през годините и кражба на история, присвояване на култура.
цитирай
12. shtaparov - Не знам за...
06.04.2014 15:49
atil написа:
Не знам за Дионис, но етногенезиса е такъв а разселенията на юг и на изток. Тюрките произлизат от древните българи, хуните също, скитите също, траките също, че и славяните. Затова , когато ги пишат при българите никой от тях ни протестира...
От тия момичета(първо от Сибир) дошъл този език стария, наричан днес тюркски. А езика изначалния на бащите е сакланския(славянския). Нашите далечни предци по родове и племена са говорели или единия език или другия. Това се отнася и за троянци, ахейци, аргивци, траки, пелазги, хуни, скити, сармати..Няма мистика има стъкмистика през годините и кражба на история, присвояване на култура.

Съгласен съм с повечето ти констатации приятелю,а за останалите дреболии ще си премълча. Днес най-много ни трябва съгласие между патриотите- не разцепление!
цитирай
13. bezistena - АБДУЛ АЗИС=Бог Дуло Исуз=Бог Исус Дуло-всички ТЮРКСКИ ДИНАСТИ СА ДУЛО,сега също!
12.04.2014 23:33
В категорична подкрепа на Българският генезис на аристократичния и владетелския елит на тюрки-османци-турци идват и нашите изследвания и доказателства,част от които ще ти предложим,Приятелю.
Разшифроването на основни документи от тяхната история указва еднозначно,че основните тюркски племена са тракийски племена,разселени през различни периоди в Азия с духовни водачи и първожреци от Българското Жреческо съсловие Дуло,които жреци образуват и основата на константният тюркски владетелски елит,династично родословие и аристократичните йм фамилии
Свещеният декодиращ шифър,с който сме ви запознали във фундаменталните ни постинги ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯ БГ ЕЗИК част1и2,веднага и безприкословно разпознава тюрки като Траки:
ТЮРКИ=ТРАК
Бащата на основателя на османската династия-ОСМАН ЕЛ ГААЗИ , носи тракийски херметичен династичен индекс-ЕРТЮГРЮЛ ГААЗИ,който разшифрован означава:
ЕРТЮГРЮЛ ГААЗИ=Зар Гала Траг=Цар Змей Трак-което указва произхода му от Тракийският царски династичен род Дуло,чийто календарен животински титулен символ е Змия,Ламя,Змей-сакралният Български Исусов змейски символ.
Титулните зашифровки на самия основател на османската династия ОСМАН ЕЛ ГААЗИ
са разкдирани като:
ОСМАН=Иса и Мария
ОСМАН ЕЛ ГААЗИ=ОСМАН от Гала Иза=ОСМАН от Змея Исус-генетичен потомък от Исусовата династия Дуло
Титлата на османските владетели е СУЛТАН,която четена отдясно на ляво е Дуло Иса=Исус Дуло
Херметичните титули на всички османски султани указват тяхната задължителна принадлежност към Българският Божи династичен елит:
СЕЛИМ=Иса Ламя
СЮЛЕЙМАН=Иса Ламя
МЕКМЕД=Мама Диана Кая=Богиня Маика Диана Жрица
АКМЕД=майка Диана
МУСТАФА=Иса и Богиня Диана Мама
МУРАД=Мадара=Диана Мария
ИБРАХИМ=Бохиня Мария
БАЯЗИД=Иза и Богиня Диана
АБДУЛ МЕДЖИД=Бог Дуло Ежуа и Диана Мад
АБДУЛ АЗИС=Бог Дуло Исуз=Бог Исуз Дуло
Затова,Приятелю,до трийсетте години на 19 век в султанският дворец и администрация се е говорил на чист Български език-защото всички султани и аристкрация са били с БГ корени на ДУЛО!
цитирай
14. bezistena - Блъгарският династичен знак на Дуло-IYI-свещен поклонически символ на османските династи!
13.04.2014 00:20
Абсолютно и категорично доказателство за Българския династичен произход на тюркските владетелски елити и аристокрация от разселването на Тракийските=Тюркски племена из Азия до сега,и представено пред висшата инстанция на последната Апелационна институция,което дава краен и неоспорим отговор за цивилизационния генезис на Тюрките=Османците =Турците,е документът,който разсекретяваме по-долу:
Най-големият османски народен поет,певец,мъдрец и висш посветен,който се води основател на Турската поезия и култура,е Янус Емре.
Отворете долният линк с игралния филм за живота и националния герой и идол на османците:
https://www.youtube.com/watch?v=bibX0s9sUpg
Gönüller Fatihi Yunus Emre part 3
В тази част ЯНУС ЕМРЕ е извикан при ОСМАН БЕЙ-основателят на османската династия.
Там след 23:59 до 24:14 мин и на 24:36 ЩЕ ВИДИТЕ КАК РЕЖИСЬОРЪТ И ОПЕРАТОРЪТ НА ФИЛМА УПОРИТО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ВРЕМЕ ПОКАЗВАТ И СЕ СТАРАЯТ ДА ПРИВЛЕКАТ ВНИМАНИЕТО ВИ ВЪРХУ СВЕЩЕНИЯ РОДОВИ ХЕРАЛДИЧЕСКИ ДИНАСТИЧЕН ЗНАК И СИМВОЛ НА снователя на Османската династия.
Познахте ли го!
IYI
ИПСИЛОНА С ДВЕТЕ ХАСТИ!
Изконния и Първосвещен най-древен НЕОСПОРИМ БЪЛГАРСКИ ХЕРАЛДИЧЕСКИ и САКРАЛЕН ЗНАК И СИМВОЛ!
Ха сега някой,който знае добре турски,да изтърчи и покаже кадрите на братовчедите,докато нашите и техните служби не са се усетили и не са затрили филма от Нета,че да се усвестят и се запрат с мераците си по Българската земя и омраза към нас,ами да дойдат коленопреклонно и поискат разкаяни прошка от Сватия Божи Български народ,направил ги някога човеци!
Кажете и на Доган,дето се е сврял на скрито место и пишел "ГОЛЯМ НАУЧЕН ТРУД" как да раздаде и продаде България на турците,че и той е от този изроден династичен Исусов клан Дуло и че ако не дойде при нас да се разкае искрено и му преосветим и сакрализираме Божиятя кръв,дето я освинчва според постинга ни "На партия шах с Фреди Меркюри в компанията на голите велосипедистки от Лондон,свинкята на кака Иванца и Българските династични прасета в английския кралски дворкръв",ще му бъде извънредно трудно и непоносимо тежко скоро,когато настанат Съдните времена!
СЪДНИ ВРЕМЕНА=Иса и Богиня Мадара
Кажете и на Лютви Местан=Иса Дуло и Богиня Мат,че и той е от същия Свят джинс,който сега мърси!
Те да кажат и на РЕДЖЕП ЕРДОГАН,че и той е от същия сой и ген,че да спре с имперските мераци по Свещената Божия земя!
РЕДЖЕП ЕРДОГАН=Жар Богиня Диана Трак=Царица Богиня Диана Тракия
РЕДЖЕП ЕРДОГАН=Ежуа Бард Трака
МЕРАЦИ ПО=ПО Мария и Иса
И всички да знаят,че и МУСТАФА КЕМАЛ АТАТЮРК е от рода на Исус и Мария,не зависимо през какви генно-инженерн мутации е преминал рода му
АТАТЮРК=Диана Трака
ДЖИНС=Диана и Исуж
СОЙ=Иса
Кажете йм още,че и народният йм герой и идол ЯНУС ЕМРЕ също е Българин от същия Божи род Дуло,само че останал чист и свят Посветен Исусово-Мариин потомък,което е указано в най-дълбоко засекретения и едновременно най-явен меродавен негов документ-името му!
ЯНУС ЕМРЕ=Иса и Мария
ЯНУС ЕМРЕ=Исус и Мария Магдалена-чист и свят Техен Български потомък,на постоянна дългосрочна служба сред тия подивяли културно и обезпаметени тракийски племена за тяхното цивилизационно оцеляване!

цитирай
15. atil - . bezistena ти си първо гад а чак след ...
13.04.2014 12:40
. bezistena ти си първо гад а чак след това идиот! Правиш мръсни словоблудства, което не е типично за етническия българин а за алкаша руснак(също със съмнителна етническа принадлежност). Или за такива от породата на двама-трима небедени българи тук.
Май ти лъжецо ме нарече - турчин в твоя блог където с един линк само ти изкарах наяве лъжите и срамотиите?!
С никаква история и никакви българи нямаш общо ти и тия от породата ти, защото през цялото време сте се занимавали и се занимавате с публицистика и пропаганда. Социално и национално моделиране - нечестивци и безбожни копелета!
Ако не беше лъжа думата - турчин нямаше да ме обиди, също както която и да е друга дума за етническа принадлежност...Но който е свикнал да лъже това е за него вече не втора а първа природа!!
Езиковия сравнителен анализ глупако се прави от хора, които знаят езици а ти турски не знаеш, например?! Кого учиш и на кого даваш акъл в случая?!
Знакът за който става дума и е ползван от османците не е на Дуло а е руничен знак означаващ - народ, хора, общност, град. Знакът на рода Дуло е Тризъбец и е наследен от жреците символ. Затова стои на бунчука с конските опашки(хоругва - духовен символ в тангризма. "Опашките" са свитъци косми от жертвения кон в чест на Тангра и осигурава подкрепата му.) Затова се носи в бой или се изкарва при важни случаи пред народа или при посолски мисии.
цитирай
16. shtaparov - В категорична подкрепа на...
15.04.2014 00:49
[quote=bezistena]В категорична подкрепа на Българският генезис на аристократичния и владетелския елит на тюрки-османци-турци идват и нашите изследвания и доказателства,част от които ще ти предложим,Приятелю.
Разшифроването на основни документи от тяхната история указва еднозначно,че основните тюркски племена са тракийски племена,разселени през различни периоди в Азия с духовни водачи и първожреци от Българското Жреческо съсловие Дуло,които жреци образуват и основата на константният тюркски владетелски елит,династично родословие и аристократичните йм фамилии
Свещеният декодиращ шифър,с който сме ви запознали във фундаменталните ни постинги ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯ БГ ЕЗИК част1и2,веднага и безприкословно разпознава тюрки като Траки:
ТЮРКИ=ТРАК
Бащата на основателя на османската династия-ОСМАН ЕЛ ГААЗИ , носи тракийски херметичен династичен индекс-ЕРТЮГРЮЛ ГААЗИ,който разшифрован означава:
ЕРТЮГРЮЛ ГААЗИ=Зар Гала Траг=Цар Змей Трак-което указва произхода му от Тракийският царски династичен род Дуло,чийто календарен животински титулен символ е Змия,Ламя,Змей-сакралният Български Исусов змейски символ.
Титулните зашифровки на самия основател на османската династия ОСМАН ЕЛ ГААЗИ
са разкдирани като:
ОСМАН=Иса и Мария
ОСМАН ЕЛ ГААЗИ=ОСМАН от Гала Иза=ОСМАН от Змея Исус-генетичен потомък от Исусовата династия Дуло
Титлата на османските владетели е СУЛТАН,която четена отдясно на ляво е Дуло Иса=Исус Дуло
Херметичните титули на всички османски султани указват тяхната задължителна принадлежност към Българският Божи династичен елит:
СЕЛИМ=Иса Ламя
СЮЛЕЙМАН=Иса Ламя
МЕКМЕД=Мама Диана Кая=Богиня Маика Диана Жрица
АКМЕД=майка Диана
МУСТАФА=Иса и Богиня Диана Мама
МУРАД=Мадара=Диана Мария
ИБРАХИМ=Бохиня Мария
БАЯЗИД=Иза и Богиня Диана
АБДУЛ МЕДЖИД=Бог Дуло Ежуа и Диана Мад
АБДУЛ АЗИС=Бог Дуло Исуз=Бог Исуз Дуло
Затова,Приятелю,до трийсетте години на 19 век в султанският дворец и администрация се е говорил на чист Български език-защото всички султани и аристкрация са били с БГ корени на Дуло[quote=bezistena]

Заключенията ти са интересни,приятелю bezistena,но още не мога да схвана логиката и закономерностите по които ги извеждаш. Би ли могъл да дадеш малко повече подробности по въпроса?
цитирай
17. shtaparov - atil, ще те моля да редактираш ко...
15.04.2014 00:51
atil,ще те моля да редактираш коментара си- не искам обидни реплики от подобно естество в блога си.
цитирай
18. bezistena - Информацията, която публикуваме, ...
15.04.2014 20:57
Информацията,която публикуваме,е съставена по абсолютно закономерни правила и математически точни модели и постулати,които сме посочили АБСОЛЮТНО ПОДРОБНО И ОБСТОЙНО,ЗАПОЧВАЙКИ ОТ НУЛЕВО ПОСВЕЩЕНЧЕСКО НИВО ПО ВЪЗХОДЯЩА ЛИНИЯ за просвещение и синергетично дистанционно обучение на Бълтарите,в нашите базисни просветителски постинга за Свещения шифър,с който правим разшифровките:
ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част1и2
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/26/tainata-na-sveshteniia-bylgarski-ezik-chast-2.1114061
Всеки наш последващ постинг е съставен върху абсолютно строгите формули и правила на шифровъчния наръчник.
Няколко основни моменти:
1.Всякаква информация,и най-вече историческата и духовно-сакралната,са засекретявани през древността до днешно време задължително за конфидициалността йм и предпазване от недобронамерени сили и посегателства.
2.В света съществува единен всеобщ първоначален езиков шифър,който е основата за възникване на спомагателни "диалектни"негови разклоненея по целият свят и който първоначален шифър отключва всички негови производни шифъри-т.нър.УНИВЕРСАЛЕН ШПЕРЦ
ШПЕРЦ=Цар Бог Ешуа.
Този шифър разшифрова всички зашифровани документи на всички езици и писмености от началото до сега.
3.Първоначалният шифър е съставен естествено от първите най-просветени,най-посветени,най-интелигентни,най-културни,най-извисени,най-цивилизовони...въобще НАЙ-НАЙ,които вземат всички предохранителни мерки да съхранят първенството си во веки!

Естествено,че се досети вече,че тия Първо НАЙ-НАЙ са Дедите ни-Българите,Първосвещеното Божие духовенство и съзидатели и просветители на всички народи,държави,култури и цивилизации по света.
На базата на Свещеният сътворенчески единен език,на който са говорили всички племена,населили света-Тракийските,тръгвайки от България-Обетованата земя,експерименталната лаборатория за всички хора,е съставен и първосвещения шифър.
цитирай
19. bezistena - САНСКРИТ=ТИРКСНАС=Трака Исус=Исус Трака
15.04.2014 20:59
Естествено е(но досега бе и най-преследваната и цензурирана тайна),че този единен първоначален език за всички човеци,бе Българският.
Свещеният БГ език,който бе сътворенческият език тогава,и преминал през много метаморфози по ДревноБългарското правило на окръжността=захапала опашката си змия,в програмираното крайно време-сегашното,е с напълно възстановен оригинален вид.
Чрез Българският език и матрицата от имена,титули и параметри на Българските СЪТВОРЕНЧЕСКИ БОГОВЕ ИСУС И МАРИЯ МАГДАЛЕНА,е съставен Шифърът,с който е засекретена цялата човешка история,мисъл и познание.
Свещеният шифър е индексиран от Дедите ни с кодовто популярно днес име САНСКРИТ,в което те умишлено лесно са вложили ключа към разшифроването му,когато дойде проектното време.
САНСКРИТ=ТИРКСНАС=Исус Така=Кристос=Христос!!!-за да няма и грам съмнение Кой командва парада !
ОСНОВНОТО ПРАВИЛО И УСЛОВИЕ НА РАЗШИФРОВЪЧНИЯ ПРОЦЕС Е,ЧЕ ВЪВ ВСИЧКИ ДУМИ СА ИМПЛАНТИРАНИ ИСУС И МАРИЯ,И НИЕ ЗНАЕЙКИ ШИФЪРА,ТРЯБВА САМА ДА ГИ ОТКРИЕМ.
КОГАТО ГИ ОТКРИЕМ,ТЕ (СЛУЖИТЕЛИТЕ ЙМ)ОТВАРЯТ СЛЕДВАЩОТО ИНФРМАЦИОННО НИВО НА РАЗШИФРОВЧИКА,ПОСЛЕ СЛЕДВАЩОТО...!
С обясненията дотука!Затова сме дали обстойна разяснителна и просветителска фундаментална букварна информация в блога ни и около стотина обширни постинги с практическо приложение на шифъра!
За да се разбере и се ползва Шифъра,трябва желаещият да мине по този път,иначе няма файда!
А шифърт има страшна сила и мощ!Отваря всички врати!
Той ни е даден от Бог чрез Дънов и Ванга,които казаха за него,че той е не само най-прекият път до Бог и познанието,но е и единствения,е още нещо,че ще бъде задължителен за всички Българи и народи и затова съвсем скоро ВСИЧКИ НАРОДИ ПО СВЕТА ЩЕ УЧАТ В НЕСВЯСТ СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК,ЗА ДА МОГАТ ЧРЕЗ НЕГО ДА ПОЛУЧАТ ДОСТЪП ДО БОГ-сиреч на разбран език речено ДА ПОЛУЧАВАТ БЛАГОСЛОВЕНИЕТО НА БОГ ДОРИ И ЗА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГЛЪТКА ВЪЗДУХ И СЕКУНДА ЖИВОТ ОТСЕГА НАТАТЪК ЕДИНСТВЕНО ЧРЕЗ ПОСРЕДНИЧЕСТВОТО НА БЪЛГАРИТЕ-Святото Исусово жреческо духовенство!
цитирай
20. bezistena - 3
15.04.2014 21:00
Когато се въоръжиш с шифровъчният наръчник,който е кратък,всяка информация от всички области на живота,която както казахме ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ЗАШИФРОВАНА,и затова абсолютно недостъпна за непосветените,веднага се разсекретява и разкрива тайните си,препращайки изследователя на ново по-високо ниво,после следващо и т.н.
Няма област,която да не разкрие тайните си пред шифъра.Ще направим една малка демонстрация без селективност в коментрният ти блок:
ПАМИР=Богиня Мария
ТАМИР=Диана Мария=Матара
ЗИЕЗИ=Исус–от Който са Българите
САБАЗИЙ=ЗЕВС=Бог Исуз-Който е ЗИЕЗИ,Който Е ...Българският Бог Исус Христос
ДИОНИС,който е ДИОНИСИУС=Диана и Исус=Мария Магдалена и Исус
АНАДОЛА=Дуло
АЙДУЛ=Дуло
ЯФЕТ=Богиня Диана
ЖЪЛТИ ХУНИ(КУНИ)=Ежуа Дуло Кан=Исус Дуло Кая(скала,скален жрец)
БУРТАС=Барда Иса
ГЕНЕЗИС=Ген на Исуз-произхода на Българите и всички човеци
ЕТНОГЕНЕЗИС=Ген на Диана и Исус-етносите,генноинженерния експериментален цивилизационен продукт на Диана,Богиня Диана,Богородица,Мария Магдален
МЪДРЕЦ=Мадара и Иса
ПОСВЕТЕН=Бог Иса и Богиня Диана
ФИРОМ=Богиня Мария-Българският печат за собственост
УМОРЕНИТЕ МИ(ИМ) УШИ=Мат Мария и Ешуа
СЕРАФИМОВ=Бог Иса и Богиня Мария-активиран потомък на Исус и Мария
atil=АТИЛ=Дуло-активиран потомък на Исус и Мария,основателите на ДУЛО
MARKNAТAN=Мария Кая Диана=Кая(Жрица) Мария Диана=Жрец на Диана Мария-активиран потомък на жрец на Мария Магдалена
vmir=VMIR=Богиня Мария-активиран потомък на Богиня мария-Богородица

Тия приятели-братовчеди,ще почерпят за родовите си хороскопи!Да бъдат благословени и живи и здрави!
Бъди жив и здрав,Приятел,и честити Христови страдалчески и Въскресителни празници на всички!

ЩЕ ПОЧЕРПЯТ заради=заради Бог Чар Ешуа и Богиня Диана=Цар Бог Исус и Богиня Диана-Богородица
цитирай
21. bezistena - И защото казахме, Приятелю АНГЕЛЕ, ...
16.04.2014 17:58
И защото казахме,Приятелю АНГЕЛЕ,че Българите са династични родоначалници и цивилизатори не само на Тюрките,но и на всички племена по света,и на същата тема се отворихме в постинга на инж.Симеонов:
"Канас ювиги Крум-13 04 814 г."
http://leonleonovpom2.blog.bg/history/2014/04/09/kanas-iuvigi-krum-13-04-814-g.1255546,
решихме,Приятелю АЧО,с най добри чувства на благодарност към тебе и авторитетния ти блог, да публикуваме част от коментарите на екипа ни там и в твоя постинг!
АЧО=АТШО=Диана и Ешуа

Leonleonovpom2 -
08:56
Да,прав си сигурно приятелю,Митеран,сигурно е от посветените,на смъртното си легло, чел съм го,казва да пазят България/не Франция/,защото тя е центъра на Земята!
Поздрави!

bezistena-МИТЕРАН-Висш Посветен Българин от гена на Богомилите=КАТАРИ,молили се с горящи меса за душите на палачите си от кладите!
15:14
Абсолютно точно,Приятелю!
Не само Митеран,чиято фамилия веднага го издава,че е чист 100% Българин от рода на Българските владетели МЕРОВИНГИ на Тракийските племена Барки,Българи,леко трансфрмирани за парлама на ФРАКИ,ФРАНКИ,е от династичния клон Дуло на КУБРАТ-последният Български владетел на Българската имперска провинция ФРАНКИ=ФРАКИ,познат в анаграмният му жречески херметичен вариант ДАКОБЕР-последният законен Българския крал на Франция от "свръхнепознатите"за историците-фалшификатори,крале МЕРОВИНГИ,чийто родоначалник бил КЛОВИС МЕРОВИНГ!
Разсекретените досиета на Френските династи говорят категорично,че всичко във Франция е Българско-Тракийско!
КЛОВИС МЕРОВИНГ=Иса Балка и Богиня Мария
КРАЛЕ МЕРОВИНГИ=КРАЛЕ от/на Богиня Мария-Богиня Мария Магдалена
ФРАНКИ=ФРАКИ=ФАРКИ=БАРКИ=БЪЛГАРИ
КРАЛ ДАКОБЕР=КРАЛ КОБРАД=КРАЛ КУБРАТ
Пълният титулен код на Посветеният Български президент на Франция,посветен за Българския си династичен произход от големият Българин-ШАРЛ ДЬО ГОЛ,и от тайните държавни архиви и служби,разкрива династичният му произход от Българските Богове!
FRANCOIS MITTERRAND=Цар Бог Иса и Диана Мария Друида
цитирай
22. bezistena - ЕВАНГЛИЕ ОТ РЕЙМС=ЕВАНГЛИЕ ОТ Иса и Мария!!!
16.04.2014 17:59
Пълният титулен код на Посветеният Български президент на Франция,посветен за Българския си династичен произход от големият Българин-ШАРЛ ДЬО ГОЛ,и от тайните държавни архиви и служби,разкрива династичният му произход от Българските Богове!
FRANCOIS MITTERRAND=Цар Бог Иса и Диана Мария Друида
FRANCOIS MITTERRAND=Вер Исус и Мария Диана Друида-указание за змейския Исусов животински календарен титул на Дуло:
ВЕР=ЗМЕЙ
А когато ви обясняват специалисти и преводачи,че тия нахални паразитни буквички С,Ц,Ж... във френския език не се четяли,не йм вярвайте-те са най-важните!Но и без някой от тях Боговете пак ни се откриват:
ФРАНСОА МИТЕРАН=Вер Иса и Матара=Змея Иса и Диана Мария

Затова и всички Френски крале от Меровингите досега се кълнят пред династичния си светая светих БЪЛГАРСКОТО ЕВАНГЛИЕ от РЕЙМС.И когато ние ги питаме подвеждащо и
знаещи,защо,аджеба се кълнете в Българско еванглие,знаете ли какво ни отговарят?
Защото имало хубави картинки!
Ептен за будали ни имат!
Как си представяте ВИСОКО КУЛТУРНИТЕ,ВИСОКО АРИСТОКРАТИЧНИТЕ НАДМЕННИ И БОЖЕСТВЕНИ ФРЕНСКИ ДИНАСТИ ДА СЕ ПРЕКЛОНЯТ ПРЕД СВЕТИНЯ НА ДИВИТЕ АЗИАТСКИ БЪЛГАРИ...!
Че отгоре на това те-католици,по-католици и от папата,глави на католическо кралство и
паство,да оперират при висщите сакрални ритуални обрядности с Българско православно Еванглие!Веднага Българските ни кибритлии франсета ще йм запеят марсилезата и ще се съберат пред Бастилията-пардон,нея вече я бутнаха,пред Айфеловата кула(и тя строена
от един велик Български инженер-колега)и ще избесят кралете си на най-високото,че да ги виждат всичките...както бесеха колаборационистите след втората световна война!Ама не го правят франсетата,щото си знаят,че са си и те наши,Български!
Кълнат се френските крале в Българското Еванглие от РЕЙМС,защото знаят,че са Български династи от Исус и Мария,което е указано на най-видно место на този родови
документ-името му-
ЕВАНГЛИЕ ОТ РЕЙМС=ЕВАНГЛИЕ ОТ Иса и Мария!!!
РЕЙМС=ИСА И МАРИЯ-чисто,ясно и просто!
цитирай
23. bezistena - МИТЕРАН-Висш Посветен Българин от гена на Богомилите=КАТАРИТЕ,молили се с горящите си меса за душите на палачите си от кладите!
16.04.2014 18:00
Кълнат се френските крале в Българското Еванглие от РЕЙМС,защото знаят,че са Български династи от Исус и Мария,което е указано на най-видно место на този родови документ-името му-
ЕВАНГЛИЕ ОТ РЕЙМС=ЕВАНГЛИЕ ОТ Иса и Мария!!!
РЕЙМС=ИСА И МАРИЯ-чисто,ясно и просто!
И безапелационно!
Че как ще апелираш пред Боговете,че това което са казали и написали Те,не е вярно!
МАРСИЛЕЗА=Мария и Селена Исуз=Мария и Исус Ела(Змея)
БАСТИЛИЯ=Бог Иса Дуло-най-емблематичния и страшен зандан,в който унищожавали Българският духовен, интелектуален и династичен елит на българското Тракийско племе
ФРАКИ=Траки(на руски)=Барки(на Български жречески език)-сега ФРАНЦУЗИ
ФРАНЦУЗИ=Фер Исуз=Бог Цар Иса

Затова Посветеният Българин идва в България през януари 1989 и изненадващо настоява да посети БАН и се среща с академици,чл.-кореспонденти и професори на 20 януари вечерта,като след беседата изразява възхищението си от развитието на Българската наука,и посвещава двама от тях,че по пророческите Български апокрифи в Френските архиви да една година в България ще настъпят огромни промени и активиране на Българските феномени и разкриване на епохални тайни за Българите!
Желю е единия човек!
Откровенията на Митеран за България на смъртния му одър са правени както при всички велики човеци-Българи,от всички племена,каещи се на края на живота си,че са нямали куража на саможертвения акт да кажат преживе тайните за България,в които са били посветени!
ВЕЛИК ЧОВЕК=ВЕЛИК ТШОВЕК=Балк Ешуа и Бокиня Диана
Всички глави на Франция от Меровингите насам-и сегашните,(и бъдещите!!!)са от Българската Свещена Божия династия Дуло-неотменим Божи закон,указан категорично във фамилията на последния ОЛАНД:
ОЛАНД=Дуло
ФРАНСОЙС ОЛАНД=Вер Исус Дуло
ФРАНСОЙС ОЛАНД=Вер Исус Дуло
цитирай
24. bezistena - НИКИФОР-най-малкият любим брат на КРУМ СТРАШНИ,Свят династ на Исус Трака и Мария
16.04.2014 18:01
Приятелю и наш колега инж.Симеонов,от много заблехосване по разпиляните ни племена и династи по света,не ни остани много време да обърнем внимание на нашите чисти и святи Исусови жертвени династи,направили България да я има сега на картата!
Пак ще кажем,че КРУМ Е ЧИСТ И СВЯТ Първожрец на Исус и Мария,и никога не е рязал византийски глави и пил вино от тях-висша гнусна гавра със святите Божии деца,и историческо вменяване на диващина и животински мерзости на Българите,но е и изумителна шифрована информация в това култово послание,от което ние скоро ще извлечем със Шифъра пречистената истина кой е Крум-част от която сега разкриваме:
ОТРЯЗАНА ГЛАВА=Диана и Иза Българина
ОТРЯЗАНА ГЛАВА на Никифор=Никифор е от рода на Диана и Иза Българина-само че от изродените Български династични разклонения
НАЗДРАВЕ ДРУЖИНА КРАТУНА=Жар Иза Барда Трака и Диана
НАЗДРАВЕ ДРУЖИНА С НИКИФОРОВА КРАТУНА=НИКИФОР е от Цар Иса Барда Трака и Диана
Друг път ще научите ,че Никифор е бил...кръвен брат на Батко си Крум,и извършил най-голямото престъпление-посегнал на Батко си,Първожреца Български,като тръгнал с наемници ДАНАИ=ЮДЕИ,да го сваля с преврат и чуждо нашествие от законно заемания от Крум трон!
А как си представяте вие Светеца Крум да посегне на братчето си,дето го е отгледал от бебенце с Любовта,на която са ги учили Мама и Тати,че да му отреже главата,чиито детски къдрици пазел до сърцето си като най-скъпи!Епохална лъжа на извратени люде!

Друг път ще ви разкрием как е постъпил Крум с вероломния си и продажен брат Никифор.Първият акт,който е направил,когато го е пленил,е бил...всеопрощението!
КРУМ=Мария Кая=Мария Жрицата
КРУМ=КАН МАРИЯ=Жрец на Мария
КРУМ СТРАШНИ=Исуш Трака и Мария-свят Първожрец на Исус и Мария!
цитирай
25. atil - Крум буквално значи - Корен. . Крим. ...
17.04.2014 18:10
Крум буквално значи - Корен..Крим. Погледни картата на Крим, че полуострова прилича на Корен. Друг синоним в нашия език е личното име - Каран, Кюран.
Понякога ми се иска не само да обиждам, но и да набия някого...За добро, не за лошо, боя оправя кривиците...И отрезвява любителите на фантазиите и историческото творчество.
Никифор е гад мръсна и иконоборец и наглец българоубиец, който трябвало да го накълцат на малки парчета..Пък те само му отсекли главата...
Безистена да види последния ми постинг в блога и ще разбере, че имам право да обиждам поне, клеветниците...
цитирай
26. shtaparov - Трудно може да бъдат...
19.04.2014 18:17
Трудно може да бъдат оспорени коментарите ти,bezistena- едно поради непознаване принципите,по които извеждаш резултатите си,друго поради цялостната им добронамереност. Не намирам за нужно да го правя- който намира,нека го прави. Желая здраве,късмет и весели празници!
цитирай
27. shtaparov - Крум буквално значи - Корен. . Крим. ...
19.04.2014 18:39
atil написа:
Крум буквално значи - Корен..Крим. Погледни картата на Крим, че полуострова прилича на Корен. Друг синоним в нашия език е личното име - Каран, Кюран.
Понякога ми се иска не само да обиждам, но и да набия някого...За добро,не за лошо,боя оправя кривиците...И отрезвява любителите на фантазиите и историческото творчество.
Никифор е гад мръсна и иконоборец и наглец българоубиец,който трябвало да го накълцат на малки парчета..Пък те само му отсекли главата...
Безистена да види последния ми постинг в блога и ще разбере,че имам право да обиждам поне,клеветниците...

Разбирам гнева ти към прегрешенията (да не казвам престъпленията) на Никифор- за своето време нашите са постъпили правилно и са спазили древните обичаи на прадедите,а императорът без никакво съмнение е поднесен в жертва на Бога на войната.
цитирай
28. voulgaros - КРИМ Е ТУРСКА ДУМА. . . . А ИСТИНСКОТО ...
13.05.2014 15:05
КРИМ Е ТУРСКА ДУМА....А ИСТИНСКОТО ИМЕ НА КРИМ Е --- ТАУРИС !!

ТАУРИКЕ..ТАУРИДА=ТАВРИДА !!

И ЗНАЧИ ГЛАВА НА БИК--БИЧА ГЛАВА...ЕЛЛИНИТЕ МНОГО ДОБРЕ СА ЗНАЕЛИ НА КАКВО ПРИЛИЧА КРИМ = НА БИЧА ГЛАВА !!! КОГАТО СА ПРАВИЛИ КАРТИ

КАРТА Е ГРЪЦКА ДУМА !!! ВИЖТЕ КАРТАТА И ДНЕС..НА КАКВО ПРИЛИЧА !!!


АТИЛЕ---ПАК ТИ ЗАБИХ ШАМАР В СУРАТА..КАТЪР ТАКАВ=КАРАШЪК.
цитирай
29. shtaparov - КРИМ Е ТУРСКА ДУМА. . . . А ИСТИНСКОТО ...
14.05.2014 16:53
voulgaros написа:
КРИМ Е ТУРСКА ДУМА....А ИСТИНСКОТО ИМЕ НА КРИМ Е --- ТАУРИС !!

ТАУРИКЕ..ТАУРИДА=ТАВРИДА !!

И ЗНАЧИ ГЛАВА НА БИК--БИЧА ГЛАВА...ЕЛЛИНИТЕ МНОГО ДОБРЕ СА ЗНАЕЛИ НА КАКВО ПРИЛИЧА КРИМ = НА БИЧА ГЛАВА !!! КОГАТО СА ПРАВИЛИ КАРТИ

КАРТА Е ГРЪЦКА ДУМА !!! ВИЖТЕ КАРТАТА И ДНЕС..НА КАКВО ПРИЛИЧА !!!


АТИЛЕ---ПАК ТИ ЗАБИХ ШАМАР В СУРАТА..КАТЪР ТАКАВ=КАРАШЪК.


Истинското име на Крим е Скандза или Скита (Скитска земя),а онези които посочваш са натурнишки имена и за нищо не стават. Освен ако Крим не значи Крум (Гръм) и не носи името на Бога на гърма разбира се! А уличното възпитание друг път се старай да го оставяш на стадиона,където си отраснал но и футболист не си успял да станеш.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: shtaparov
Категория: Политика
Прочетен: 4817245
Постинги: 267
Коментари: 9067
Гласове: 136745
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Потомци на Алцек в Италия- гайди и тъпани,Български носии,цървули и навуща
2. Българска аристокрация през XV-XVII век
3. Българи от Ниш 2018 г. празнуват деня на Съединението
4. 105 Български въстания срещу турците
5. Български печат на 4300 години
6. Тракийската богиня ДУЛА- виж ДУЛО и календарния термин ДИЛОМ
7. Автономни градове и области през XV-XVI в. в България
8. Тюрколози умишлено крият стари истории на България,издадени преди векове в чужбина
9. Фалшификатори на Българската история върлуват безнаказано в Уикипедия
10. Спароток срещу фалшификаторите на история
11. Мнението на велики личности за Българите
12. Скитско племе Авари- факти и извори
13. Ето колко е лесно да се разбере истината за произхода ни: статия на Спароток
14. "Пра"-Българите са потурчени с купища цинични лъжи по наш адрес,измислени от руската "наука"
15. България е дала заем на Франция през 1907 г. 145 милиона златни лева
16. Българска сватба от старо време- ориг.запис от 1962 г.,няма къде да го видите днес
17. Германски племена с феноменални имена: Дули,Галомани,Кавки,Камари,Фраки,Аварини,Еруски (Етруски),Балти,Бактери (=Бактри),Аугандзи (=Афганци),Албани,Гермиони,Вируни,Варни и пр.
18. Бълг.език забранен в Татарстан 1928 г.,а татарите клали Българи в Русия 1884г.
19. Руснаци спрягат Българите в конференция за Тенгри
20. Руски данни за Киев- основали го индуси,в него имало монголоиди и тюрки
21. Русите роднини на тюрките- руска статия
22. Евреите с италиански корени,навярно от етруските
23. Манихейството вид гностицизъм,основа на дуализма и богомилството
24. Орфей и синът му били в Египет- Спароток
25. Български календарни животни в дакийския зодиак
26. Сърби и Хървати в Стара Велика България
27. Българските тайни езици- част от тях
28. Истинската Илиада е фригийската
29. Именникът на князете- проучване на Стефан Чурешки
30. Ценни сведения за морските народи