Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2014 15:13 - Кои са те - паразитите на съзнанието ? (част 1)
Автор: universalnite000 Категория: Хоби   
Прочетен: 8241 Коментари: 0 Гласове:
63


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Изглежда, че човек се ражда само за болка и страдание. Мъдреците виждат причините за нещастието на човешкия живот в неговата греховност и егоизъм. Но откъде са се взели греховността и егоизма, от кого и какво те са породени, какъв е механизма на въздействието им върху човека ? Има много опити да се обяснят механизмите. Съществуват няколко т.нар "теории на конспирацията", където за всички проблеми на хората обвиняват някаква скрита сила, най-вече "тъмна", враждебна, злобна, подмолно управляваща човешките дейности, обществото и цивилизацията.
Предложената теория на конспирацията в действителност никак не е нова. Има немалко неясни догадки и предположения, че нашият живот е подчинен на установки от невидими "тъмни сили", незабелязано завзели всички сфери на нашия живот и превърнали цялото човечество в своя храна.
За да стопирам овреме хората със "здрав разум" и да оставя читателите с иновативно мислене, веднага ще изложа няколко теории.

Теория на конспирацията
image

От незапомнени времена в човешкото съзнание е вградена невидима същност, която контролира нашите чувства и емоции, нашите мисли и действия. Целта на този контрол е паразитиране върху нашите енергийни ресурси. В действителност, човешкия живот, а и цялата цивилизация е подчинена на тези паразити. Още може да се каже, че историята на цялото човечество се определя от влиянието на паразитите на съзнанието. Процесът на паразитизъм провокира ситуации и проблеми, стрес и безпокойство, което води до положителни и отрицателни чувства и емоции, които допринасят за отделяне на особен вид енергийни излъчвания, които в действителност се консумират от паразитите. Описанието на тези същности, механизмът на влияние на паразитите върху човешкото съзнание и начините за справяне с тях - всичко това ние ще се опитаме да изясним.


Карлос Кастанеда за паразитите на съзнанието
image

Първо научих за паразити на съзнанието от книгите на Карлос Кастанеда. Изненадващо е, че основателят на нагуализма в многотомния си труд посвещава само няколко страници на тази необичайна тема. Ще си позволя да цитирам по-подробно описаното от него в последната му книга "Активната страна на безкрайността" срещата с паразитите на съзнанието, с така наречените "Летачи" :
"Аз видях някаква странна черна сянка, която падна върху дърветата. Това беше или сянка, която се движи напред и назад, или множество бързи сенки, местещи се от ляво на дясно, от дясно на ляво, след това нагоре. Те ми напомняха на извънредно тлъста черна риба, сякаш във въздуха летеше гигантска риба-меч. Спектакълът ме завладя. В крайна сметка това ме плашеше. Стана толкова тъмно, че листата престанаха да се различават, но бързите черни сенки все още можех да видждам.
....
- И в момента множество външни сили те държат под контрола си - отговори дон Хуан. - Но тази власт, която имам предвид, е нещо недостъпно за езика. Тя е твоя и в същото време не е. Не може да се класифицира, но със сигурност може да се изпита. И най-вече - със сигурност може да се управлява. Запомни добре: може да се управлява в твоя полза, което и тук не е в твоя полза, а в полза на енергийното тяло. Обаче енергийното тяло си ти, така че опитвайки се да го опишем, можем да продължим така до безкрай, като куче, което си гони опашката. Всички тези изживявания излизат извън пределите на синтаксиса.

- И какво открили, дон Хуан? - попитах аз.
- Открили, че си имаме компания за цял живот - произнесе той отчетливо. - Имаме си един хищник, който идва от дълбините на Космоса и завзема управлението над живота ни. Човешките същества са негови пленници. Този хищник е наш господар и повелител. Той ни е направил покорни и безпомощни. Решим ли да се разбунтуваме, той потушава протеста ни. Решим ли да действаме независимо, той заповядва да престанем

- Ти успя да стигнеш напълно самостоятелно до това, което магьосниците наричат въпрос на въпросите - каза дон Хуан. - През цялото време аз ти говорех със заобикалки, опитвах се да ти внуша, че нещо ни държи пленници. Ние наистина сме пленници! Това е енергетичен факт за магьосниците от древно Мексико.
- Но защо този хищник ни е завладял, както го описваш, дон Хуан? - попитах аз. - Трябва да има някакво логично обяснение.
- Има обяснение - отговори дон Хуан, - което е най-простото обяснение на света. Те ни владеят, защото ние сме храна за тях, и те ни изстискват безпощадно, защото чрез нас се поддържат. Също както ние развъждаме пилета в кокошарници, така и тези „кокошари", хищниците, ни развъждат в „човечарници". Така винаги имат храна на разположение

- Нито ти, нито аз не можем нищичко да им направим - каза дон Хуан със сериозен, печален глас. - Единственото, което можем да правим, е да дисциплинираме себе си до такава степен, че те да не ни закачат. Ти би ли могъл да накараш приятелите си да преминат през цялата тази сурова дисциплина? Ще ти се изсмеят и ще те подиграват, а по-агресивните ще ти избият от главата тия щуротии. Не толкова, защото няма да ти повярват. В дълбините на всеки човек се таи наследеното от памтивека интуитивно знание за съществуването на хищниците

- Този хищник - каза дон Хуан, - който естествено е неорганично същество, не е съвсем невидим за нас като останалите неорганпчни същества. Мисля, че като деца ние го виждаме, но ни се струва толкова ужасен, че не искаме и да мислим за него. Децата, естествено, са в състояние да съсредочат вниманието си над него, но всички около тях ги разубеждават да го правят.
- Единственият избор, който остава за хората - продължи той, - е дисциплината. Дисциплината е единственото средство за възпирането му. Но под дисциплина нямам предвид някакъв строг режим - да ставаш всяка сутрин в пет и половина, да се обливаш в студена вода до посиняване - нищо такова. Под дисциплина магьосниците разбират способността да посрещнеш спокойно неблагоприятните обстоятелства, които не са влизали в очакванията ти. За тях дисциплината е изкуство - изкуството да се изправят пред безкрайността, без да трепнат, и то не защото са силни и твърди, а защото са изпълнени със страхопочитание

- Според магьосниците дисциплината прави блестящата обвивка на осьзнаването безвкусна за летача - каза дон Хуан, внимателно взирайки се в лицето ми, сякаш за да открие признаци на неверие. - В резултат хищниците се объркват - една неядивна блестяща обвивка на осьзнаването, това не е част от тяхното познание според мен. И след това объркване не им остава нищо друго, освен да се откажат от гнусното си занимание.

- Когато хищниците престанат за известно време да поглъщат нашата блестяща обвивка на осъзнаването - продължи той, - тя отново започва да расте. Най-просто казано, чрез дисциплината магьосниците отблъсват хищника за достатъчно дълго време, за да позволят на блестящата обвивка на осьзнаването да порасне над нивото на пръстите на краката. Веднъж достигне ли до там, тя възстановява естествения си размер. Магьосниците от древно Мексико казвали, че блестящата обвивка ни осъзнаването е като дърво. Ако не се подрязва, тя израства до естествения си размер и форма. И когато осъзнаването достигне нивото над пръстите, всички чудеса на възприятието стават нещо най-естествено

- Бунтът на магьосниците - продължи той - е, че отказват да спазват договори, в сключването на които не са участвали. Никой изобщо не ме е питал съгласен ли съм да ме изядат същества с друг вид съзнание. Просто родителите ми са ме въвели в този свят в качеството на храна, също както те самите са били, и толкова...
По мое мнение, К.К. дава подробна информация за невидимия враг на човечеството. Но повечето хора считат К.К. за полуидиот и фатазьор, чийто ум е отровен от халюциногени. Ще дам примери за изявления на други хора, открили това странно явление, каквото са паразитите на съзнанието.
Авторите на днешните популярни учения ДЕИР и "Транссърфинг на реалността", съответно Верешчагин и Вадим Зеланд, отделят голямо внимание върху описанието на паразитите на съзнанието. Въпреки че двамата автори не виждат в паразитите извънземни от други светове, а ги считат за продукт на обществото. Това са егрегори, генерирани от същности със сходни инволтации (информационно-енергийни потоци) на големи групи от хора (клубове, национални и религиозни движения и така нататък). При Зеланд механизмът на въздействие от страна на паразита, уместно наречен от него "махало" на човека е изключително сходен с описанието на Кастанеда и други автори, изследващи паразитите на съзнанието. Зеланд категорично е против битките с "махалата", твърдейки, че те постигат това, към което се стремят. Авторът на "Транссърфинг на реалността" учи как да се използва "махалото" в своя полза, т.е. да "станеш техен любимец", за да успееш в живота. Зеланд успешно цитира примери на фаворити в шоу-бизнеса и други дейности. Но лично мен ме присвива от тези предложения да бъда куклена марионетка и примамка на една враждебна извънземна същност за други хора.


"Паразити на съзнанието" по Колин Уилсън
image

Писателят-фантаст Колин Уилсън се страхува да говори открито за своето откритие и предостави информация за "летачите" в рамките на фантастичен роман, който се нарича "Паразитите на съзнанието". Въпреки че е известно, че Колин Уилсън също така е окултист, той е автор на много книги, посветени на езотеричното, включително книгата "Окултизъм". Този роман е считан за един от най-добрите образци на научната фантастика. В романа авторът говори също за паразитите като за невидими същности, окопани в човешкото съзнание. Хората са показани като послушни марионетки на тези същества. Но Колин Уилсън предполага, че паразитите са завладяли съзнанието на човека сравнително скоро, само преди 200-300 години.

Извънземните за паразитите на съзнанието
image

Кога в действителност и как точно е станало трагичното внедряване на паразитите в съзнанието на хората? Считам, че отговорът е в библейския разказ за грехопадението на човека. Именно "грехопадението" не е нищо друго, освен началото на момента, когато човека се подчинил на "летачите". Има огромен брой интерпретации (главно богословски) на тази добре известна история. Но аз ще дам непопулярна версия в научната общност на адептите на ченълингите, хора, които са били в състояние да направят контакт с представители на извънземни цивилизации, разкрили на контактьорите много тайни. Ето какво казват така наречените "касиопейци" за изгонването от рая
Касиопейците казват, че първоначално човек е бил създаден с по-активна ДНК от тази, с която сега живее. Станало събитие, което оставя своя отпечатък във всички култури по света като "грехопадение", или загубата на райското състояние, и това се дължи главно на змейове, змей или дракон. Но всъщност, това е люспесто влечугоподобно създание. Под тези същества касиопейците подразбирали "сивите", представители на цивилизациите, принадлежащи към СС (Служещи на себе си, така наречените "лоши момчета"), или онези, които наричаме "тъмните сили", за разлика от СД (Служещи на другите) , т.е., така наречените "силите на Светлината". Имайки по-сложна структура на ДНК и по-фина енергетична организация, хората съществували в четиримерно пространство (т.нар ниво на четвърта плътност), но са били съблазнени от "сивите" (или по-скоро от гущерите) с "радостта от секса" и други плътски удоволствия на триизмерните същества, в резултат на което се е случило и "грехопадението". Те предлагат на хората способа за размножаване на животните, да опитат колко е страхотно това и... хората били изкушени. Измамата се корени във факта, че "сивите" могат да се върнат обратно в четвъртото измерение. Хората, които попадат в тази плътна материя, не могат да се върнат към първоначалното си състояние, и в тяхната енергийна структура, както и в структурата на ДНК настъпили безвъзвратни промени. "Сивите" станали невидими за хората и са били в състояние да проникнат в човешката структура, което позволило напълно да подчинят съзнанието на хората и да започнат да паразитират техните енергийни емисии. Нещо подобно се случва с работата на известните на всички вируси. По този начин може да се каже, че човечеството се разболяло занапред от особена форма на заболяване, причинено от специфичен вирус. Те ни поробват; те ни имплантират; те вземат нашето ДНК и го модифицират така, че ние да не помним кои сме и на какво сме способни в действителност.
Ето какво казват за "гущерите" Касиопейците :
"Във всеки случай, Гущерите (или влечугоподобните) са създали Сивите. Те (Сивите) - също са същества от четвърта плътност. Те нямат душа; те са роботи. Сивите са създадени така, че гущерите да могат да ги изпращат в трета плътност, като своя проекция така да се каже. Те могат да проектират от собствената си енергия в сивите, така че когато те са в трета плътност, да не са само контролирани роботи; в действителност те са "вътре в тях" и така да се каже, гледат през техните очи. Може би дори няколко сиви съставят енергията на един Гущер. Едничката цел на завладяването на хората от Гущерите е да ни използват като храна. По принцип, те черпят енергия. Те се нуждаят от нашата енергия. Това е нещото, с което се хранят в 4-та плътност, защото те са предимно енергийни същества от четвърта плътност. Има положителна и отрицателна енергия. СС-съществата от четвърта плътност се хранят с негативна енергия от съществата в трета плътност, а понякога дори и от първа и втора плътност. Ние им харесваме, защото имаме емоции. Емоциите генерират енергия. Ето защо често си мислим, че сивите изглежда "толкова се интересуват от нашите емоции! Нашата любов, нашата омраза, нашите останали емоции". Те ни управляват и създават ситуации, които произвеждат отрицателна енергия. Колкото по-голямо количество отрицателна енергия могат да създадат, толкова по-голямо е кличеството на храната, която те получават. Това е, което те имат за цел". Нищо ли не ви напомня казаното по-горе? Още един луд, повтарящ КК. Ето откровенията на още няколко "луди".
Позоваванията на древни източници, които указват присъствието на "влечугоподобни същества" - представители на една цивилизация, наподобяващи крокодили, има при скандалния учен Деникен в неговите книги за извънземни цивилизации.
За "опашати богове" споменава Херодот.
" "До езерото Моерис, в близост до града на крокодилите египтяните направили лабиринт. Аз го видях лично и нямам думи, за да опиша тези чудеса. Всичко, което е построена някога от гърците ми се струва по-малко като работа и стойност в сравнение с египетския лабиринт... Подземната част не поискаха да ни покажат, защото има погребани царе и свещени крокодили на Египет... В центъра на това изкуствено езеро е остров с две пирамиди по петдесет фантома на височина. Казват, че тяхната подземна част е много по-голяма от тази на повърхността. В тези пирамиди живеят египетските богове. По подземните проходи те доплуват в езерото, а през нощта хората виждат как блестят на лунната светлина техните люспести опашки". По този начин, ние можем да приемем, че в изкуственото езеро Mоерис, в близост до града на крокодилите са живели амфибийни пришълци, които са пристигнали на Земята от далечни звезди.

По материали от Интернет




Гласувай:
64



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnite000
Категория: Хоби
Прочетен: 3795795
Постинги: 442
Коментари: 5133
Гласове: 22876
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Блогът на Галацея
2. Допълващ блог
3. Блогът на един приятел - духовен и изследователски блог
4. Тихи оръжия за безшумни войни
5. Протоколи на Ционските мъдреци
6. За мисловните ограничения
7. Трудно е да бъдеш бог
8. Истината за Световната банка и МВФ
9. Четирите споразумения
10. СПОДЕЛЕНИ ОТКРОВЕНИЯ
11. Нещо от Андромеда
12. Илюзии - Ричард Бах
13. д-р Атанас Гълъбов - Световната конспирация срещу здравето
14. Тайните общества на III Райх.
15. Великата Тайна На Водата
16. Маите
17. ИНКAРНАЦИОННИ НИВА - taidzi
18. За Аркадий и Борис Стругацки
19. Тайните на Матрицата - Дейвид Айк
20. gizamap.com
21. В един есенен ден по шосето ( Павел Вежинов )
22. ДРАГИ УЧЕНИ - galatceq.blog.bg
23. Време за съпротива - Валтер
24. Земята е разумно същество
25. За папа Йоан Павел Първи и Ватиканската мафия
26. Робърт Шекли - "ЦЕНАТА НА ЖИВОТА"
27. astro.com
28. Спокойствието на blogspot :)
29. Хроновизорът и образите от миналото ( Франсоа Брюн )