Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2018 01:40 - Извънземни в конспирацията на рухването на Соца и преврата на 10.11.1989.Най – големите световни гении са златните брънки на рода Дуло в изгнание
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 3512 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 15.11.2018 22:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Разсекретените архиви проговарят: Ролята на Извънземните за епичното рухване на Соца и на псевдо – демократичния преврат на 10 ноември 1989 година и последвалите драматични и трагични събития в България?
Кои са истинските автори и организатори на глобалните политически процеси?
Кои са авторите на красивата химера и мечта – утопия на Синята идея, подир която тръгнахме милиони омагьосани Българи с първични инстинкти като безмозъчните пингвини в редици към подмамилото ги полярно мразовито Слънце? 

Кои са авторите на магическата абревиатура на най – голямата обществено –политическа надежда и измама в България – СДС ?
Кои са авторите на синята зомбираща и приспиваща прокламация и песен Времето е наше!
Кои са подизпълнителите и постановчиците на провеждането на циничната бандитско – мафиотска приватизация и анти – народна псевдо – демокрация?
Кои са авторите въобще на 10 ноември?

https://www.youtube.com/watch?v=rcZp7u_Krp8&list=PLa5-aFdApZnJrfRODiW8b5ma413fkIMtX

Ако музикалната ни фонова плейлиста не стартира автоматично с отварянето на  постинга в някои браузери, копирайте адреса на горното видео и пуснете ръчно или го   стартирайте от видеоблока след постинга, за да достигне по – лесно до вас тази  сакрална информация и проникне в затлачените сензитиви и чакри. 

Отговорите на тези въпроси търсим неуспешно вече 29 години, въпреки че сме навлезли дълбоко в злодейските планове на заговорниците срещу човечеството, които са заговорниците срещу Българите.

Земните заговорници.
А има ли и други неземни заговорници?


А ето и отговорите на тези кардинални въпроси, които извадихме от секретния архив на Акаши и разсекретяваме с помощта на


Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546

като първо показваме кои са неземните заговорници, които следва да са Извънземните и Които сами ни се показват по Тяхно височайшо благоволение!

ИЗВЪНЗЕМНИ=Изуз и Богиня Ма (Майка)

Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас, които се познаем! Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение в свръхестествен феноменен режим, както и от Техните земни агенти – генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит!
 
image
 

И ето какво пише в разсекретените документи относно:

1. Кои са истинските автори и организатори на рухването на Соца и на псевдо – демократичния преврат на 10 ноември 1989 година и последвалите трагични събития от тази риалити драматизация и псевдо – 
демокрация в България?

СОЦ=СОТС=Диана и Исус=Дионисиус

СОЦ СИСТЕМА=СОТС
СИСТЕМА=СИСТЕМА от Диана и Исус

СИСТЕМИ от=от Исус и Ма (Майка) Диана

ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯ от=от Богиня Мадара Диана и Бок Исус

ПСЕВДОДЕМОКРАЦИЯ от=
от Богиня Мад Диана и Бог Кристос
от Богиня Мад Диана и Бог Исус от Тракия 

ДРАМАТИЗАЦИЯ от=от Матара Диана и Исуз

ТРАГИЧНИ СЪБИТИЯ продурирани от=продуцирани от Богиня Диана и Исуш от Трагия

Разсекретяваме и кои са носителите на истинската демокрация, изродена от векове от техни извратени родственици:

ДЕМОКРАЦИЯ=ДЕМОКРАТСИЯ=Кан (Жреци) на Матара Диана и Иса
 

управление на праведните и святи потомци на Исус и Мария Магдалена – Българите от Тяхната жреческа династия Дуло, по законите на Любовта, Братството и Мира  

2. 
Кои са авторите на красивата химера и мечта – утопия на Синята идея, подир която тръгнахме милиони омагьосани Българи с първични инстинкти като безмозъчните пингвини в плътни редици към подмамилото ги полярно мразовито Слънце? 

– изрично указваме с тези документи и всички други от блога ни, че всички Б/българи, които сме феноменните свръхинтелигентни човеци на Земята като генни потомци на Боговете ни, нямаме абсолютно никаква вина за прякото ни или косвено участие в тези събития!

image

Всичко ни бе вменено и дадено за безусловно, безропотно и безалтернативно  изпълнение според раздадените ни роли от Горе от Боговете ни, Властелините и Господарите на световете, живота и съдбите ни!


И ето пак, 
авторите на красивата химера и мечта – утопия на Синята идея:

СИНЯ ИДЕЯ=ИСЕ ДИЯНА=Иса и Диана 

МЕЧТА УТОПИЯ от/за=от/за Богиня Мат Диана и Ешуа 

И понеже в цялата екстремална трансепохална драматизация "Българите и човешката цивилизация" съществен дял за нашата химера и мечта –
 утопия, съществен дял има един емблематичен наш по кръв, ген и идеи родственик и събрат – Томас Мор, който участва не само с прогресивните си идеи в епичните събития в Европа и в света през 1989 година, но и с директното си свръхествествено участие в сценария и в организирането им, ето няколко документа и думи с Любов и признателност за него, които обаче ще видим заедно с удивление накъде взеха насока! 

Томас Мор (на английскиThomas More) е английски юристписател и политик.
Още приживе той печели репутация на водещ 
хуманист и апологет на класическия хуманизъм и заема различни обществени длъжности, включително тази на лорд – канцлер от 1529 до 1532.
Мор създава думата „
Утопия“, името на въображаема островна държава, описана в едноименната му книга (1516).

УТОПИЯ=Богиня Диана 

Разсекретяваме 
името на въображаемата островна държава, за да знаем, че е истинска и коя е тя и кои са интинските ѝ параметри и координати:

ВЪОБРАЖАЕМА ОСТРОВНА ДЪРЖАВА на=
ДЪРЖАВА на Братя от Бог Исуж и Богиня Мария
 

държава на праведните и святи Братя от Всемирното Бяло Братство от читавите потомци на Боговете ни Исус и Мария Магдалена, и която държава е обещаното ни от Тях Земно Царство на Любовта, Братството и Мира

Къде се намира тя и коя е, се разбира от всичките ни документи, които указват, че сърцето и метрополията ѝ е в България, а ще се разпростира върху цялата Земя и всички човеци тотално и безалтернативно!

Томас Мор е запомнен и със своето принципно противопоставяне на желанието на крал 
Хенри VIII да оглави Англиканската църква – позиция, която прекъсва политическата му кариера и довежда до екзекуцията му поради държавна измяна чрез обезглавяване.

ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА е измяна към=измяна към Богиня Мадара и Ежуз

В книгата „Утопия“, Мор описва въображаем остров като място със съвършената социална, правна и политическа система.

Томас Мор с трактата си „Утопия“ критикува социалните порядки на своето време. На тогавашната действителност той противопоставя идеалния строй на острова „Утопия“, където няма частна собственост.
Земята и всички средства за производство принадлежат на държавата, която е федерация от градове. Всички хора са заети с трудова дейност. От физически труд се освобождават само онези лица, притежаващи изключителни умствени способности и занимаващи се с научна работа.
(Българите от феноменния Божи жречески род Дуло)

Мор предлага проект на комунистическата форма на организация на трудовата дейност. Социалната структура на обществото започва със семейството и завършва с града. На висока почит е образованието на децата. Жените имат равни права с мъжете. Подобно на Платон („Държавата“) изисква ликвидиране на собствеността на отделните индивиди в полза на държавата, религиозна толерантност, възможния минимум религиозни догми и предаване на младежта и нейното възпитание в ръцете на духовните.

КОМУНИСТИЧЕСКА ФОРМА на=
на Кан (Жреци) от Сина на Исуш и Богиня Диана Майка Мария

жреците от рода Дуло от новоепохалния Родоначалник на династията – Павел – първородният син на Ису и Мария Магдалена, от която гилдия е и Томас Мор

– за всичките превъплащения на Свети Павел вижте в блога ни с парола "безистена и Павел"

Утопийците живеят в условия на равенство в труда, липса на противоположност между града и селото, между умствения и физическия труд при демократично управление.

ДЕМОКРАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ от=
УПРАВЛЕНИЕ от Кан (Жреци) на Матара Диана и Ешуа
 

ДЕМОКРАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ от=
от Бълкари на Бог Ешуа и Богиня Матара Диана 

РАВЕНСТВО МЕЖДУ децата на=децата на Бог Исуж и Богиня Матара Диана 
 

Томас Мор мечтае преминаването към новия строй да стане по мирен път.

По мирен начин ще стане – просто няма друг начин, защото вижте Кои ще въведат новия ред, строй, система и въобще абсолютна тотална имперска диктатура над целия свят:

ЩЕ СТАНЕ ПО МИРЕН ПЪТ от=от Бог Исуш и Богиня Матара Диана 

Я да се опита някой изтрещял безумец да се противопоставя на Всесилните  и Всемогъщи Български Богове и Тяхната небесна армия, когато се Явят в нашето измерение, да видим какво ще стане!

image

Защото Божията небесна армия освен, че е от тези нежни и финни небесни ангели  – наши хранители и пазители и надзорници, но тя е и от същите тези ангели, които в следващия момент сменят одеждите и поведението си и стават страшната и непобедима Божия армия наказваща и възмездяваща враговете на Божия народ – Българите!

image



image

И наверно ще има такива показни демонстрации пред цял свят с превантивна поучителна цел.

Мор защитава католицизма и върховната власт на папата, обявява се против  лутеранците и отказва да признае краля за глава на църквата. Обвинен в държавна измяна, той е осъден да бъде обесен, разчекнат и разчленен (обичайното наказание за предатели, които не са благородници), но Хенри VIII заменя начина на екзекуция с обезглавяване. Екзекутиран е на 6 юли 1535 г.

ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА е измяна към=измяна към Богиня Мадара и Ежуз

С тази коварна злодейска измама са преследвани и геноцидирани читавите и праведни династи от Божия род Дуло от техните изродени родственици от българо – юдейската клика на Черното Братство, владеещи управленческите лостове и механизма на купуване на душите на управниците на народите и мръсните похвати на заговори, преврати и инкриминиране и разправа с роднините им от Бялото Братство.

ОСЪДЕН И ОБЕСЕН потомък на=потомък на Богиня Диана и Исус 

ЕКЗЕКУТИРАН=Кан (Жрец) на Иса от Тракия 

От цялата му обществено – политическа и хуманна дейност и от редицата документи, разсекретени в това обследване, ни става ясно, че Томас Мор задължително е от свещения Божи Български род Дуло, което знаехме предварително по абсолютния жертвен генезисен постулат за децата на Исус и Мария Магдалена да бъдат жертвените агнеци по върховете и падините на емблематичните и култови събития и процеси на човешката цивилизация, поради който общоизвестен тогава факт кралят злодей и негов братовчед Хенри VIII от изродените кланове на Дуло, не го убива като неблагородник, и което обстоятелство е сдъвкано, за да не се разчепква от интересуващите се и да не вземат да достигнат до свещения Български произход на Томас Мор!
Свещен аристократичен произход от жреческия Български род Дуло, който е задължителен за всички аристократи и благородници в Британия и цяла Европ, и целия свят, да не кажем за заемащите висши държавни длъжности, каквато заема Томас Мор и който факт се подминава и неглижира, изтъквайки се неговата характеристика и прояви на някакъв си политик (като нашите или световните престъпни политици), писател и някакъв си отвлечен философ – мечтател и нереалист, витаещ по религиозните висини и утопични смехотворни мечтания! 
А Томас Мор е политик и то най – висш политик : лорд – канцлер на Великобритания в продължение на цели 4 години, и то лорд – канцлер не е примерно както звучи на прима виста, чиновник в канцелария на лорд, а лорд – канцлер е Министър – председател и ръководител на правителството на изпълнителната власт в държавата. Използвани синоними са премиер, премиер – министър, първи министър, а в някои немско говорещи страни – канцлер.
И тази държава не е коя и да е, а е силната и могъща Английска империя по него време, властваща по всички континентни на Земята!
За да посегне кралят на лорд – канцлера на държавната изпълнителна власт има друга причина, много по фундаментално важна и дълбока от официалното повърхностно йезуитско съобщение на официалната версия за "принципно противопоставяне на желанието на крал Хенри VIII да оглави Англиканската църква"

Причината вече я знаете и вие – а именно, че Томас Мор е аристократ от най – висш ранг от запазили чистотата си читави династични кланове на Българския жречески род Дуло, съхранени в политическо изгнание в Западна Европа от юростното геноцидно преследване в поробена от юдео – османците България.

И този аристократ и династ от Дуло не си стои тихо и мирно на дъ – то си в чуждата страна, отървал сатъра на турците, и да черпи от полагаемите му се заради произхода му блага, ами се е наместил по политическите върхове и на най – високо място на човеконенавистичната и мраскобесническа Английска империя и вместо наред с пълненето на държавната хазна да пълни безпроблемно и своята лична съкровищница, той взел да учи поробения си народ и другите как да живеят като братя помежду си по законите на Любовта, Братството и Мира досуж като законите и поуките на Христос!

Я ги вижте какви утопични кроежи е имал в книгата Томас Мор на Яковенко. В. !

https://books.google.bg/books?id=BTAZCgAAQBAJ&pg=PT7&lpg=
PT7&dq=леонардо+да+винчи+и+томас+мор&source=bl&ots=YsjpF9qlbQ&sig=
YMFSa8KvKJmdrBICfpzBqQGV2hU&hl=bg&sa=X&ved=
2ahUKEwiXzNKLtsreAhWEqIsKHebmBckQ6AEwC3oECAEQAQ#v=
onepage&q=леонардо%20да%20винчи%20и%20томас%20мор&f=false
 

Ще основава той съвременния модерен класически хуманизъм, че после от него да гледат и се палят и правят и негови идиалистични разработки като комунизъм, а!
– Къде се намираш, Томасе!
– Кой си ти, Томасе!

ХУМАНИЗЪМ=
ХАН МАМ ИЗУ=Хан (Кан, Жрец) на МаМа и Иза=Хан (Кан, Жрец) на Мария Магдалена и Иза

КОМУНИЗЪМ=
КАН МАМ ИЗУан (Жрец) на МаМа и Иза=Кан (Жрец) на Мария Магдалена и Иза
 

И пак г опитаме и разпитваме утописта Томас:
– Къде се намираш, Томасе!
– Кой си ти, Томасе!

КЪДЕ СЕ НАМИРАШ=Кан (Жрец) на Исуш и Мадара

КОЙ СИ ТИ=Кан (Жрец) на Иса и Диана 

УТОПИЗЪМ от=от Иза и Богиня Мат 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Обобщен отговор на всички тези въпроси и разсекретени документи от личното досие на Томас Мор, ни дава сакралният прочит на името му, съставено така, че при още при първия прочит да се разбере веднага какъв е той:
 
ТОМАС=Диана Ма (Богиня Майка) и Иса 

ТОМАС МОР от=от МАТ МОР СО=от Мат Мария и Иса 


ЛИЧНО ДОСИЕ на=ЛИТШНО ДОСИЕ на=на Дуло от Диана и Исуш

ПРОЧИТА НА ИМЕТО МУ ни води при=води ни при Богиня Матара Диана и Ешуа 

 
Сега ще ви разсекретим някои от официалните документи за генеалогията на Томас Мор, като ви напомним, че за такива висши династи от Белите кланове на рода Дуло родова информация за произход и потомство и за това чий син баща е или чий баща син е, в прав текст не се дава никога!

– справка в блога ни за Васил Левски, синът му Петър Дънов, синът на Петър Дънов  – Георги Димитров, и другите 5 братя и две сестри на Георги...

Томас родился 7 февраля 1478 года в семье сэра Джона Мора, лондонского судьи Высшего королевского суда, который был известен своей честностью.

Нали видяхте: Бащата на Томас Мор бил известен със своята честност, която е основната характерна черта на Българите от клана на Всемирното Бяло Братство от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена, което е от феноменни четива праведни и святи Техни потомци!

Тази честност и чистота притежава и Томас Мор.

ДЖОН=Диана и Ежуа 

МОР=Мария 

ДЖОН МОР от=от Мадара и Ежуа

Начальное образование Мор получил в школе Св. Антония, где он, среди прочего, хорошо овладел латинским языком. Благодаря отцовским связям он в 13 лет попал к кардиналу Джону Мортону, архиепископу Кентербери, человеку просвещённому и некогда занимавшему пост лорда-канцлера.

ДЖОН МОРТЪН=Ежуа и Матара Диана 

У него Мор в течение некоторого времени служил пажом. Весёлый характер Томаса, его остроумие и стремление к знаниям произвели впечатление на Мортона, который предсказал, что Мор станет «изумительным человеком».

Ето какво е казал и засекретил в код за Томас Мор неговият Български роднина и учител – просветител:

Томас Мор е ИЗУМИТЕЛЕН ЧОВЕК=
Томас Мор е Кан (Жрец) от Дуло на Богиня Мат Диана и Изуш 

В 1492 году Мор продолжил своё образование в Оксфордском университете, где учился у Томаса Линакра (англ. Thomas Linacre) и Вильяма Гросина (William Grocyn), знаменитых юристов того времени. В годы пребывания в Оксфорде Мор интересовался сочинениями итальянского гуманиста Пико делла Мирандола, чью биографию и сочинение «Двенадцать мечей» он перевёл на английский язык.

ТОМАС ЛИНАКРА=Кан (Жрец) от Дуло от Иса и Мария 

ВИЛЯМ ГРОСИНА=Болгарин от Иса и Ма (Мария)=Ган (Кан, Жрец) и Сар (Цар) от Ямбол

ПИКО ДЕЛА МИРАНДОЛА=Балк (Българин) от Дуло на Мадара

ОКСФОРД=Кан (Жреци) Братя от Иса
средище за обучение на интелектуалния елит на англичаните, състоящ се от Български жречески феноменни потомци от рода Дуло на Исус и Мария Магдалена

ДВАНАЙСЕТ МЕЧА=Богиня Мат Диана и Исуш
съчинение в код на Свещения шифър за династични потомци на Исус и Мария Магдалена 

СЪЧИНЕНИЕ за=СЪТШИНЕНИЕ за=за Исуш и Диана=Дионисиуш


В 1497 году Мор познакомился с 
Эразмом Роттердамским во время его визита в Англию на торжественном обеде у лорда-мэра. Дружба Мора с Роттердамским сблизила Мора с гуманистами, после чего он стал членом кружка Эразма.
В 1509 году
Эразм в доме Мора написал своё знаменитое сочинение «Похвала глупости»

Значи тука откриваме, че става някакво изключително събитие в живота на Томас Мор –той се запознава, което за нас означава, сприятелява, сдушва се, с най – прочутия учен и хуманист за него време в Европа Еразъм Ротердамски, и така младият 19 годишен Томас попада в ръцете на своя 1 годишен учител и просветител и духовен надзорник .

Разсекретяваме родовото и жизнено досие и житие –
 битие на поредния Българин от разпиляната в политическо изгнание из цяла Европа златна генеалогична линия и гилдия на рода Дуло по време на турско – фанариотското юдейско робство.
Еразъм Ротердамски е Дезидерий Еразъм или просто Еразъм, роден 28. 10.1466 и починал 12. 07. 1536 г.

ЕРАЗЪМ=МАРЪ ЕЗ=Мария и Иза

ДЕЗИДЕРИЙ ЕРАЗЪМ от=от Рода на Изуз и Мадара

ДЕЗИДЕРИЙ ЕРАЗЪМ=Друид (Жрец) от Изуз и Мария 

ЕРАЗЪМ РОТЕРДАМСКИ=Кан (Жрец) от Рода на Исуз и Мадара Мария 

Конфиденциалният му жречески индекс, съставен от самия него, е  Desiderius Erasmus Roterodamus, от който ще извлечем отново същата сакрална информация за Българския му произход :

Desiderius Erasmus Roterodamus е=Erasmus Roterodamus е Друид (Жрец) на Исус 

Erasmus=Исус и Мария 

Roterodamus=Друид (Жрец) от Иса и Мария 

Еразъм е най – крупният учен на Северния Ренесанс (Ренесансовото Възраждане на север извън Италия) и е всепризнат "княз на хуманистите"

КНЯЗ=КАНАС=КАН СА=Кан (Жрец) на Иса 

Подготовил е първото издание на гръцкия оригинал на Новия Завет с коментари и положил началото на критическото изследване на текста на Свещените писания.
Способствал за възвръщане в културния живот на литературното наследство на гръцката и римската античност, писал преимуществено на латински език.

НОВ ЗАВЕТ документи за=документи за Бог Иза и Богиня Диана –
 
шифрована информация за Българските Богове Исус и Мария Магдалена и Тяхното свещено Българско жреческо потомство, съставена от Свети Павел  

Такова чудо като "гръцки оригинал на Новия Завет" няма, защото всички Новозаветни събития, случки и персонажи, начело с Исус и Мария Магдалена, са Български, защото и самите Български Богове Исус и Мария Магдалена съвсем естествено са Българи, затова всички оригинални документи от Новия Завет са само на Български език и писмености, като и самата т. нар."гръцка писменост" е на 100% чисто Българска, преписана през късното средновековие като авторство на дошлите на Балканите през 1 хилядолетие до Христа данайо = юдейски нашественици, затова и посветеният Българин Еразъм прави кодирани редакционни корекции в режим на тотална анти – Българска цензура във фалшифицираните до тогава документи, като с помощта на Свещения шифър имплантира в  Новия Завет засекретена информация за Българските Богове и Българската история. 

В Париж Еразъм издава своето първо крупно съчинение – Adagia, сборник изречения и анекдоти, извлечени от съчиненията на различни антични писатели.
Эта книга сделала имя Эразма известным в гуманистических кругах всей Европы.

И ето защо тази книга прави Еразъм известен в хуманистическите кръгове на цяла Европа:

Adagia=ДИА АЖА=Диана и Ежуа – 

защото всички тия 
изречения и анекдоти, извлечени от съчиненията на различни антични писатели, са съставени и натъпкани със секретна информация за Българските Богове и Техните Български потомци, кодирани като антични писатели!

АНТИЧНИ ПИСАТЕЛИ=от Дуло на Богиня Диана и Исуш 

АНТИЧНИ ПИСАТЕЛИ=от Дуло от БЕСИСТИН=от Дуло от БЕЗИСТЕНА
всички древни писатели, мислители, философи и учени, дефинирани като антични "древно – гръцки и древно – римски" писатели, са само и единствено Български феноменни жречи от Българския Божи род Дуло, чийто първосвещен светилищен комплекс и храм е Безистена в първопрестолния Божи град Ямбол

После нескольких лет пребывания во 
Франции, совершил путешествие в Англию, где его встретили с радушным гостеприимством и почётом, как известного гуманиста.
Он сдружился здесь со многими гуманистами, в особенности с Томасом Мором, автором романа «Утопия», Джоном Колетом, а позднее с Джоном Фишером и принцем Генрихом, будущим королём Генрихом VIII

Ето научната и обществената визитка на Еразъм:

От Англии до Италии — говорит один современник Эразма, — и от Польши до Венгрии гремела его слава».
Могущественнейшие государи Европы того времени, Генрих VIII Английский, Франциск I Французский, папы, кардиналы, прелаты, государственные люди и самые известные учёные считали за честь находиться с ним в переписке.
Папская курия предлагала ему кардинальство; баварское правительство высказывало готовность назначить ему крупную пенсию за то только, чтобы он избрал Нюрнберг местом своего постоянного жительства.
Во время поездок Эразма некоторые города устраивали ему торжественные встречи, как государю.
Его называли «оракулом Европы», к нему обращались за советами не только люди науки — по различным научным и философским вопросам, но и государственные люди, даже государи — по различным вопросам политическим. 

Много са споровете за етническата принадлежност на Еразъм, за да не се разбере Българския му произход, но той се разкрива от всички разсекретени документи, както и от обобщаващото заключение на изследователите му на тази тема, че 
настоящата духовна Родина на Еразъм е бил античният мир, където той се чувствал като у дома. 

АНТИЧЕН МИР на=МИР на Диана и Ешуа 

АНТИЧЕН МИР=АНТИТШЕН МИР=Ешуа и Матара Диана 


И сега да се съсредоточим по –
 вниматлно върху основния емблематичен труд на Еразъм, на който дължи славата си:

«Похвала́ глу́пости», также «Похва́льное сло́во Глу́пости» (лат. Moriae Encomium, sive Stultitiae Laus, греч. Μωρίας ἐγκώμιον –  Мориас енкимион 
) — небольшое сатирическое произведение Эразма Роттердамского, написанное в 1509 году.
Небольшое сочинение Эразма Роттердамского «Похвала Глупости» по словам автора, написанное от вынужденного безделья во время продолжительного при тогдашних способах передвижения переезда его из Италии в Англию в 1509 году стало самым популярным его сочинением и визитной карточкой автора.
Благодаря этой сатире научно-литературная деятельность Эразма получила широкое общественное признание и обусловила его выдающееся место не только в истории литературы, но и во всеобщей истории.
Это своё сочинение Эразм написал в доме Томаса Мора, который ранее всячески побуждал его заняться литературным трудом.
Имя Томаса Мора Эразм обыграл в названии сочинения фамилию своего друга.
Большое влияние на сатиру Эразма оказало сочинение итальянского гуманиста Фаустино Перисавли «Торжество глупости» (De Triumpho Stultitiae).

Имената на Български на книгата – "Похвално слово за Глупостта" и на гръцки – Μωρίας ἐγκώμιον –  Мориас енкимион, ще ни насочат, че в тези документи се съдържа информация за родословието на Българските жреци от рода Дуло:

Похвално слово за ГЛУПОСТТА=
Похвално слово за Гена от Дуло на Богиня Диана и Иса 

image 
Μωρίας ἐγκώμιον=МОРИАС ЕНКИМИОН=
Майка Мария и Иса=Кан (Жреци) на Ма (Богиня Майка) Мария и Иса 

Съобщението, че на произведението на Еразъм голямо значение изиграло съчинението на големия италиански хуманист Фаустино Перисавли «Торжество глупости» (De Triumpho Stultitiae), ни указва, че Еразъм е развил свещената Божия генеалогия по документи на този Български посветен:

ФАУСТИНО ПЕРИСАВЛИ=Брат от Павел на Исус 

ТЪРЖЕСТВО НА ГЛУПОСТТА=ТЪРЖЕСТВО на Гена на Дуло от Богиня Диана и Иса 

Triumpho Stultitiae=Братя от Дуло на Мат Диана и Иса 

И
 нека се съсредоточим в един съществен конспиративен похват на Българските посветени.

Значи ние знаем, че стане ли дума от самите посветени Българи за нещо ей така случайно, както ни разправя небивалици самият Еразъм, че най –
 важният му труд е бил написан на крак от безделие по време на нямане какво да прави по време на дългите му пътувания по друсащите скоростни калдъръмени кални магистрали между Италия и Лондон, то обезателн трябва да търсим скритите тайни и послания в него!
Те са заложени още в името на труда Moriae Encomium sive Stultitiae Laus и означават това, което ни диктуват сега самите двама Светии Еразъм и Томас, кефийки се на шифровъчното си майсторство, като ни подсещат пак чрез горните официални документи (Имя Томаса Мора Эразм обыграл в названии сочинения фамилию своего друга), че Еразъм е използвал името на Томас Мор в името на труда си, или в иносказание за посветените това съобщение означава, че в името на труда е скрита секретна информация за Томас Мор кой е той! 

Moriae Encomium, sive Stultitiae Laus=
Томас Мор е Кан (Жрец) от Дуло от Сина на Бог Исус Ел (Змей) и МаМа=
Томас Мор е Кан (Жрец) от Дуло от Сина на Бог Исус Ел (Змей) и Мария Магдалена

Така разкрихме поредната тайна на Българската първосвещена генеалогия на Божия жречески род Дуло, спасена по време на турското робство в политическо изгнание на Запад и по специално в Англия, че сър Томас Мор е династ от тази жреческа линия, потомък на Павел – синът на Исус и Мария Магдалена.
От същата първосвещена линия е и Еразъм, приятел, учител, покровител и надзорник на Томас Мор. 


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Така в по – обширно разследване показахме по – дълбоките корени на въпроса "Кои са авторите на красивата химера и мечта – утопия на Синята идея, подир която тръгнахме милиони омагьосани Българи с първични инстинкти като безмозъчните пингвини в редици към подмамилото ги полярно мразовито Слънце?", и доказахме с безспорни документи, че работата не е само дълбока, ами е и дебела, защото в продуцентския екип на тая идея – утопия и епични и трагични събития и процеси на разпадане на Соцсистемата и на 10 ноември в България, се оказа че участват двама от най – великите умове и гении – хуманисти на съвременната човешка цивилизация и те не само са Българи, ами в статута им на реални и рационални действащи свръхестествени светии са участвали и продължават да участват най – активно в поредното действие на екстремалната драматизация "Българите и човешката цивилизация" в последните 30 години!  

Да отговорим и на другите въпроси –

– Кои са авторите на магическата абревиатура на най – голямата обществено –политическа надежда и измама в България – СДС ?
– Кои са авторите на синята зомбираща и приспиваща прокламация и песен Времето е наше!
– Кои са подизпълнителите и постановчиците на провеждането на циничната бандитско – мафиотска приватизация и анти – народна псевдо – демокрация?
– И Кои са авторите въобще на 10 ноември?

image

Ето Авторите на не само на името на СДС, но и на цялата омаскарена Синя идея, на култовото несъстояло се зомбиращо прорицание и прокламация Времето е наше!, и на цялата организация на СДС и на страховитото ѝ фиаско :

СДС=Диана и Исус

СИНЯ ИДЕЯ от=от Иса и Диана 

ВРЕМЕТО Е НАШЕ=Богиня Матара и Ешуа 

ФИАСКО без=без ФОК ИСА=без Бок Иса 

ФИАСКО на=на Кан (Жреци) на Бог Иса
на неиздържалите на съблазаните и на изкушенията на властта жречески потомци и династи от Дуло и на мъртвата хватка на техните изродените техни родственици от Черното Братство, както и на купилите душите им заговорници срещу Българите, предприели юростния тотален настъпателен кръстоносен поход срещу Божия Български народ за пълното ни затриване

СТРАХОВИТО ФИАСКО на=
на Кан (Жреци) от Богиня Диана и Кристос=
на Кан (Жреци) от Богиня Диана и Исус от Тракия  

Авторите и подизпълнителите и техни под – подизпълнители и постановчици, са показани на следващата йерархическа схема и верига:

image

И авторите на 10 ноември ги пишем с главна буква "Кои са?", защото винаги са все Те!

10 НОЕМВРИ=ДЕСЕТИ НОЕМВРИ=Иса и Богиня Матара Диана 

ВИНАГИ СА ВСЕ ТЕ=Бог Исус и Богиня Диана 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Така разкрихме поредната тайна на Българската първосвещена генеалогия на Божия жречески род Дуло, спасена по време на турското робство в политическо изгнание на Запад и по специално в Англия, че сър Томас Мор е династ от тази жреческа линия, потомък на Павел – синът на Исус и Мария Магдалена.
От същата първосвещена линия е и Еразъм, приятел, учител, покровител и надзорник на Томас Мор, издигнал се до този висш държавен пост на лорд – канцлер, министър председател на Англия, за който пост Сър Томас Мор сега ни разкрива поредното оригинарно секретно послание, вложено от посветените Български цивилизатори на келтите и майстори – кодировчици и хералдици, в чудоватата традиция the Woolsack, лорд – канцлерите да са седнали върху вълнена торба, за която е имало смехотворно травиално опростачено обяснение, обаче истината е понятна само чрез Свещения шифър::

the Woolsack=Кан (Жреци) от Дуло на Бог Иса 

И вижте сега какво пише от вътрешната страна на вълнената торба на чист Български език:

КАНЦЛЕРИТЕ ДА СА СЕДНАЛИ ВЪРХУ ВЪЛНЕНА ТОРБА=
Бълхари Кан (Жреци) и Царе Братя от Рода Дуло на Исус Ел (Змей) и Богиня Диана

Много интересни документи, обаче и двамата ни гости и ръководители на транспростпранствения ни екип ни казват:  "Мислете, само заради ината на лорд – канцлера ли Томас Мор неговият роднина и злодей крал Хенри VIII ще тръгне да рискува цялото си кралство и власт и да влиза във война с братовчед си и първия човек след него в кралството и назначен с неговата санкция, който държи изпълнителната власт и съответно армията и полицията и може да прави каквото си иска, още повече че никъде няма податки и от цялата официална и от разсекретената му характеристика на Сър Томас Мор на почтен върховен управник и праведен хуманист от Бялото Братство на Исус и Мария Магдалена се вижда, че той никого не би посегнал със сила и преврат да сваля краля и налага утопиите си, или има и нещо друго фундаментално важно!
Я да разгледаме внимателно портрета на Томас Мор!"

И двамата Български династи и висши Божии светии ни поставиха отпред портрета на лорд – канцлера Томас Мор и ни казаха да разсекретим вложениет в тях атрибутни послания.

image

Първото и основното което се набива в очите на първи и на втори прочит, е че основен атрибут на властта и украшение на лорд – канцлера е т.нар.Collar of Esses – масивната златна верига от съединени букви S.
Разбира се, че това е основната буква и графичен знак на Исус – S, С, Са, и името му Иса, обаче нека видим по – отблизо характеристиките на тези букви – елементи от веригата:

image

Всяка буква S освен змийската ѝ съскаща фонетична характеристика, е натоварена и с конфигурацията на разярена изправена и зяпнала змия или змей

Общ захващащ обединителен елемент в началото и края на веригата, е катарамата с форма на свещената келтска тройна свастика Трискел или Triskeles със змийска конфигурация и характеристика

ТРИСКЕЛ=Иса Ел (Змей) от Тракия 

ТРИСКЕЛЕС= Исус Ел (Змей) от Тракия

СВАСТИКА=Бокиня Диана и Исус

СВАСТИКА на=на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус

ТРОЙНА СВАСТИКА=Богиня Диана и Кристос=Богиня Диана и Исус от Тракия 

Висящият под Трискелеса медальон – пентаграм ни съобщава първо какви са, и второ от кой ген са, приносителите на този висш държавен регалий:

ПЕНТАГРАМ=Богиня Матара
 
МЕДАЛЬОН ПЕНТАГРАМ и ТРИСКЕЛЕС=
Кан (Жреци) от Дуло от Исус Ел (Змей) от Трагия и Богиня Мат Мария 

МЕДАЛЬОН ПЕНТАГРАМ и ТРИСКЕЛЕС=
Гена от Дуло от Исус Ел (Змей) от Тракия и Богиня Мат Мария 

Навързването на тези змийски букви и символи на Исус Змеят като отделни звена на златна верига, директно ни изпращат посланието, че приносителят на веригата е част от златната родова верига – линия на Исус от Неговата жреческа династия Дуло, и за което се уверихме от всички документи за Томас Мор.

image

Това пише и в името на този държавен регалий:

Collar of Esses=Болкар от Сина на Исус

Тези документи са заложени от Еразъм Ротердамски още в името на труда Moriae Encomium sive Stultitiae Laus и означават това, което ни диктуват сега самите двама Светии Еразъм и Томас, кефийки се на шифровъчното си майсторство, като ни подсещат пак от горните официални документи, че Еразъм е използвал името на Томас Мор в името на труда си, или в иносказание за посветените това съобщение означава, че в името на труда е скрита секретна информация за Томас Мор кой е той! 

Moriae Encomium, sive Stultitiae Laus=
Томас Мор е Кан (Жрец) от Дуло от Сина на Бог Исус Ел (Змей) и МаМа=
Томас Мор е Кан (Жрец) от Дуло от Сина на Бог Исус Ел (Змей) и Мария Магдалена

И знаейки вече, че Томас Мор е част, брънка и звено от първосвещената златна генеалогична линия – верига на Божия род Дуло, спасен от юростното геноцидно гонение в политическо изгнание в Европа, но не изгнание прекарано в аристократично охолство и по игралните казина на Европа и по света като един от отраслите на изродените кланове на Дуло – Симеон Сакскобургота, недостоен син на достойния си баща Борис III, и строшил най – мръснишки последните надежди на предоверилия му се Български народ, прил го като Месия и Спасител, а гори и изгаря в саможертвено активно изгнание, борейки се с всички и с над нормалните човешки средства за спасението на поробените Българи в Османската империя и поробените крипто – Българи в Англия и в Европа, които са прогресивния бунтарски духовен елит на всички народи – нека върху това познание въведем още веднъж горния документ от разсекретеното досие на Томас Мор в Декодера на Свещения шифър и му зададем последната конфиденциална степен на дешифровка и сакрален прочит на този документ: 

Moriae Encomium, sive Stultitiae Laus=
Томас Мор е Кан (Жрец) от Дуло от Сина (Човешкият Син) на Бог Исус Ел (Змей) и МаМа=
Томас Мор е Кан (Жрец) от Дуло от Сина (Човешкият Син) на Бог Исус Ел (Змей) и Мария Магдалена – 

така разсекретен документът ни разкрива, че Сър Томас Мор е брънка от златната първосещена линия на Българския жречески род Дуло, спасена в изгнание по време на турското робство, от която линия и през Томас Мор минава генеалогията на Спасителят – Божият Син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и трансепохален проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове! 

Това е епичната и трагична тайна на Томас Мор, заради която причина търсещата първосвещения Божи род по целия свят инквизиция – полицейската служба на Черното Братство на заговорниците срещу Българите, влиза в дирите му и купувайки черната душа на братовчед му краля, осъжда и убива Томас с подменени мотиви за пред непосветените. 

Истинският повод за разправата с Томас Мор не е била официалната лансирана несъстоятелна версия заради негово "принципно противопоставяне на желанието на крал Хенри VIII да оглави Англиканската църква", защото за такава рутинна дипломатична квалификация и позиция не се предприемат такива кардинални крути мерки, още повече че това не влиза в неговите правомощия, а заради всичките му казани по – горе причинини и най – вече защото той е водил държавна политика на тайни преговори в напреднала фаза с други посветени висши кръгове в Европа с посредничеството на сина му – известна личност с голямо свръхестествено влияние в европейските кралски династични среди и висшите политически върхушки, Англия да организира в коалиция с други европейски държави голяма военна кампания за освобождаване на България от османско – юдейското фанариотско робство.

Синът на Томас Мор е Нострадамус.
Синът на Нострадамус и внук на Томас Мор, е Шекспир.


Бащата на жертвеника Томас Мор е Българският висш посветен и лидер на Всемирното Бяло Братство в света Леонардо да Винчи, Свети Леонардо да Винчи, с който сега цитираме пасаж от наш скорошен фундаментален постинг

Защо Извънземните ни разкриват спешно The Secret of Jesus and Mary Magdalene / Тайната на Исус и Мария Магдалена!

http://bezistena.blog.bg/history/2018/10/19/zashto-izvynzemnite-ni-razkrivat-speshno-the-secret-of-jesus.1631740 

–––
–––

"Ето защо художниците трябваше да скрият (херметизират) историята в своите картини. 
Също така трябва да се отбележи, че никой от синовете на Нострадамус не е имал деца, а любимото му дете, което е получило най – голямото наследство, е първородното му момиче с името Магдалина или Мадлин, кръстено на Мария Магдалена, чрез нея кралската кръвна линия е продължена".(или приключила)

Разбира се, че Нострадамус, който е продължител на първосвещената златна линия на Българския жреческо – царски род Дуло от феноменните потомци на Исус и Мария Магдалена, спасили се от преследващите ги османско – юдейските поробители на България на Запад в политическо изгнание след началото на 15 век, и пръв феноменен конспиратор, ще скрие от огненодишащите дракони и змейове, преследващи рода на Мария Магдалена и Исус, всякаква информация за сина си – законният продължител на първосвещената златна линия на Дуло, като я закодира с кода на Свещения шифър в своите пророчества.

Синът на Нострадамус е Вилям Шекспир.
Нострадамус е син на лидера и доаен на Всемирното Бяло Братство и продължител на златната генеалогия на рода Дуло – Леонардо да Винчи. 
Посоката на политическото изгнание на златния Български Божи род Дуло със съхранената генеалогия на Спасителят, е от България на Запад и все по – надалече : ... Италия > Франция > Англия > Ирландия > Исландия ..."

– още инфо потърсете в блога ни с парола на търсачката "безистена и Нострадамус", "безистена и Шекспир", както и част от тайната в публикацията 

Дамян Попхристов: Майката на Леонардо Да Винчи е Българка, целият Ренесанс е повлиян от богомилите (ВИДЕО)
https://portal12.bg/publikacii/damyan-pophristov-maykata-na-leonardo-davinchi-e-balgarka-celiyat-renesans-e-povliyan-ot-bogomilite-video .

която не казва, че и бащата на Да Винчи е Българин от рода Дуло.
 
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ=ЛЕОНАРДО ДА ВИНТШИ=Брат от Дуло на Диана и Ешуа 
  

ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ от=ЛЕОНАРДО ДА ВИНТШИ от=от Рода Дуло на Богиня Диана и Ешуа 

–––
–––

В  който пасаж Свети Леонардо да Винчи сега прави съществената корекция, че Нострадамус не е негов син, а внук, а синът му е Томас Мор.

Защото сега е било дошло времето за тази висша тайна на Спасителят на Българите и на човешката цивилизация и на света за Неговата първосвещена генеалогия, състояща се само от най – проявените гении и изявени светли жертвени личности на човешкия род, чиито четири златни брънки от Божия род Дуло от жертвените потомци на Исус и Мария Магдалена за този отрязък от времето, са:

Свети Леонардо да Винчи   ––––––––––––––      1452  – 1519
Свети Томас Мор                  ––––––––––––––     1478  – 1535
Свети Мишел Нострадамус ––––––––––––––      1503  – 1566
Свети Вилям Шекспир 
         ––––––––––––––     1564  – 1616

image  

image
 
По някой път питаме като се сетиме 
Свети Мишел Нострадамус, защо е такава голяма разликата между него и сина му Свети Вилям Шекспир и да не би да има друга златна брънка между него и Вилям в тази хронология, той се подсмихва и ни поучава, че когато на позналите се и посветени Българи от Божия род активират феноменните характеристики и способности, мъжката им сила и потентност и оплождащ потенциал са дълголетни и ни сочи за пример Отец ни Свети Павел...         

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Щяхме да ви представим много интересни тематични документи за псевдо – демократичната анти – Българска превратаджийска постановка от 10 ноември 1989 и последвалите разбойнишки времена и процеси, като един от повърхностните документите бе примерно

https://bultimes.com/Докъде-стигнаха-САЩ-моделът-на-наше/
Докъде стигнаха САЩ – моделът на нашето светло „демократично“ бъдеще?

и констатацията ни, че 90 % от стотици хилядите и милиони възторжени Българи от клиповете на култовите трета и четвърта песни от фоновата ни песенна плейлиста, които пееха "Времето е наше!", вече не са в България и вече второ поколение от децата им не говорят Български език, с каквато идея захванахме този постинг, който бе почти готов за публикация в деня на самия 10 ноември, обаче сами видяхте накъде подкараха нещата нашите пресвяти гости и ръководители на транс – пространствения ни екип!
А колко неща има да ни разкриват те и Сие Светии от Вси Светии и които са все Българи – бедна ви е фантазията, защото и нашата е такава!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на  bezistena и Свети Леонардо да Винчи, синът му Свети Томас Мор, неговият син Свети Мишел Нострадамус и неговия син Свети Вилям Шекспир – подредената от тях самите на тази гениална част от златната линия на първосвещеното Божие династично потомство от жреческия род Дуло, от която е Спасителят!
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ИСД
 с Любов и песен!

ИСД с Любов и песен!

Ако искате да имате постоянна връзка с екипа и публикацииите ни, понеже свирепата цензура във Фейсбук постоянно ни блокира след всяка наша публикация в  групите със забрана да не публикуваме по 7 дена в групите на Фейсбук, за да не стига тази сакрална Божия информация до Българите, търсете ни на адреса ни в блог бг : 

http://bezistena.blog.bg

и в профила 

https://www.facebook.com/ivan.dunchev.1

image

 







Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат...
13.11.2018 01:52
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!

Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - И защото не работи бутона за одобрение на коментарите копираме този коментар
13.11.2018 22:10
от: nedovolen

Феноменални разкрития - лъжата не може да се спаси в никакви укрития!
Същото за 10.11. го казва в по-кратък времеви план половин часова "ПОКЪРТИТЕЛНА РЕЧ на Т. Живков срещу унищожителите на държавата и народа" - от оне свет, визуализирано от човек, когото уважавам.
Давам линк:

https://www/watch?v=LBF92cWdoPA

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676982
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!