Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.12.2017 11:22 - Майк Тайсън цитира Майер Амшел Ротшилд, който обсъжда кой наистина управлява света
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1127 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image НОВИНИ Майк Тайсън цитира Майер Амшел Ротшилд, който обсъжда кой наистина управлява света image

от

Господин робот

Публикувано на 3 декември 2017 г.  Знаехте ли, че през 1994 г. в интервю от затвора Майк Тайсън цитира Майер Амшел Ротшилд, обсъждайки кой наистина управлява света?

Във видеото той по същество пита как може човек, който е затворен в системата, да чувства нещо, но не реагира на сила, която поставя обувката си на врата си?

Според описанието на видеоклипа:

"Майк Тайсън интервюира в затвора през май 1994 г. и цитира Майер Амшел Ротшилд.

  Майк Тайсън отвръща на Лари Кинг и разкрива кой наистина прави законите в САЩ

- Законите не означават нищо. Вие ми давате валутата на една страна и можете да имате - можете да направите всички правила в света. И това е всичко, което има значение, кой има контрол.

Действителният цитат, който се приписва на Майер Амшел Ротшилд, е: "Позволете ми да издавам и контролирам парите на една нация и не ми пука кой прави нейните закони!" "

Осезаемото доказателство за влиянието на Ротшилд днес е обобщено в публикувана статия, озаглавена "Най-големите заплахи за човечеството":

"В действителност влиянието на известното семейство Ротшилд е много трудно да се идентифицира. Един милиардер от семейството очевидно има достатъчно власт да инструктира Хилъри Клинтън какво да прави, макар че е известно, че се проституира като политик, за да защитава безразборно интереса на най-продаващия.

Във електронните писма на Уикилийкс, публикувани през 2016 г., беше разкрито, че Евелин де Ротшилд и съпругата му са в близък контакт с Хилари Клинтън, като са гарантирали, че ще им помага да защитят Израел. Според статия по проекта "Свободна мисъл", озаглавена: "Уикилийкс показва Ротшилдс за подготовката на Клинтън за председателството - месеци преди да стартира кандидатурата":

Както разкрива Уикилийкс в продължаващото изключително вредно освобождаване на досиетата на Джон Попеста, Лин Форестър де Ротшилд, който поддържа невероятно уютни лични отношения с Клинтън, вече формира икономическата политика на Хилъри през януари 2015 г. - дълго преди бившият държавен секретар да й съобщи кандидатура.

На 7 януари 2015 г. лейди Ротшилд пише на помощника на Клинтън Cheryl Mills, под заглавието "FW: Elizabeth Warren":

"Мисля, че този блог преувеличава това, което Уорън прави, но трябва да изработим икономическото послание за Хилари , за да бъдат адресирани общите неточни заключения на Уорън. Xoxo Lynn. "

Всъщност, може лесно да се твърди, че лоялността на Бил Клинтън е по-точно в родството на Ротшилд.

Предишното съобщение на Уикилийкс на имейлите на Хилъри Клинтън разкрива обмен през април 2010 г., в който Ротшилд разказва на Клинтън под заглавието "Вие сте", че "би искала да се изравнят" и "оставам ваш лоялен адвентен приятел". Клинтън отговаря в натура, "Нека направим това да се случи" и се подписва "Много любов, Н."

Тогава през септември 2010 г. Клинтън съобщи на Ротшилд: "Опитвах се да се свържа с теб и Теди, че помолих Тони Блеър да отиде в Израел като част от нашата пълна съдебна преса за водене на преговорите в Близкия изток." Тя също така пита: "Позволете ми да знам какво покаяние ти дължа." "

Тогава откровението беше удивително: най-сетне това беше очевидно разказ за влиятелното правителство на Ротшилд.

Той е британски милиардер финансист, който е имал много места на власт през цялата си история. Според Wikipedia :

Роден в голямо богатство, Евелин де Ротшилд се превръща в един от най-избирателите в Англия, прекарвайки младежта си в пътуване, общуване, шофиране на екзотични спортни коли, наслаждаване на чистокръвни конни надбягвания и игра на поло. Едва след 26-годишна възраст реши да се присъедини към банковата къща на NM Rothschild & Sons, за да бъде обучен в бизнеса на семейството. През 1955 г., няколко години преди влизането на сър Евелин в бизнеса на семейството, баща му трябваше да се оттегли от длъжността председател поради болест, а братовчедът му Виктор Ротшилд пое председателя. 
кариера

Евелин де Ротшилд е назначен за директор на базираната в Париж де Ротшил Фреър през 1968 г., докато Гай де Ротшилд от френския клон на семейството става партньор в NM Rothschild & Sons. През 1976 г. той поема ролята на председател на банката от Виктор Ротшилд и през 1982 г. става председател на Rothschilds Continuation Holdings AG, координиращото дружество за търговската банкова група. Той става съпредседател на Rothschild Bank AG, Цюрих през 1994 г., който обслужва до 2003 г., когато ръководи сливането на семейните френски и британски къщи. Дейвид Рене де Ротшилд от френския клон пое изпълнителният председател на Rothschild International, след като различните клонове бяха обединени, а сър Евелин продължи като не-изпълнителен председател на NM Rothschild & Sons. През 2003 г. основава заедно със съпругата си Lyn Forester de Rothschild холдингово дружество EL

През цялата си кариера Евелин де Ротшилд участва активно в редица други организации както в частния, така и в публичния сектор и заема следните длъжности:

Председател - The Economist (1972-1989) 
Председателят - Британски Merchant Banking & Securities House Association (1985-1989) 
Заместник-председател - Milton Keynes Development Corporation (1971-1984) 
Председател - Съединени надбягвания (1977-1994) 
Ръководител - De Beers Консолидирани Mines (1977-1994 г.) 
Директор - IBM United Kingdom Holdings Limited (1972-1995 г.)

Евелин де Ротшилд е служил и като директор на групата на вестниците, собственост на лорд Beaverbrook. Години по-късно той служи за известно време като директор на вестник "Дейли телеграф" на лорд Блек. Собственик на чистокръвни състезателни коне, той е бивш председател на United Racecourses.

Както можете да видите, банкерите на Ротшилд държат власт в много, много различни банки и институции. Само от този цитат може да се назоват имена като EL Rothschild , Rothschilds Continuation Holdings AG , NM Rothschild & Sons , de Rothschild Frиres и др. Няколко други банки и институции на Ротшилд съществуват, а още няколко, които са подозирани, но не са доказали, че са под контрола на Ротшилд.

Един банкер, асоцииран с Ротшилд, и бившият директор на "Голдман Сакс", разбира се, става министър на финансите на Тръмп: Стивън Мнучин, както вероятно сте чували. В това видео беше проучено връзката между администрацията на Тръмп и всички от банкерите на Ротшилд до изпълнителните директори на "Ексон". "




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39927247
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930