Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2015 18:15 - Късата историческа памет
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 7817 Коментари: 21 Гласове:
11

Последна промяна: 20.10.2015 00:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

         Всеки народ, който няма такава памет е обречен на гибел! Започва се с липсата на национални интереси и цели, после се преминава през угодничеството и слугинажа на по- силния за деня! Накрая се губи честта, достойнството и се подменят с предателство, евтина проституция, с ново робство! През цялото време на съществуване в Третата Българска държава, управляващите българи са правили точно това! Колкото да трием, замазваме, забърсваме, унищожаваме, фактите са изгарящо хронологични : Против Батенберг, с Фердинанд срещу всички, довело до страшни национални катастрофи, с Борис при Хитлер и оста, после със Сталин и СССР!? Забележете, ние винаги възторжено и тъпо сме поддържали губещи, противни и антихуманни каузи, дрънкали сме оръжие и сме гинали за чужда сметка ! Днес е същото с новия робски, неолиберален път, който ни доведе до пълно, национално унищожение  - ЕС, НАТО, САЩ ! Тук наблизо до нас, има един горд и достоен народ, който историческите обстоятелства не успяха да сломят, който не направи подобни грешки ! Прочетете, анализирайте, вижте, защо става така, езика ни е близък, религията също, имаме и кръвна връзка, а те остават достойни хора, независимо от ембаргото, изолацията, бомбандировките, гнусната война на НАТО с тях!?
          За каква чест и достойнство може да се говори, когато без принуда, по своя инициатива, яростно плюеш своите освободители в лицето на Русия и руския народ!? Това не е старият СССР, единственото общо с него е, че всеки руснак безусловно, без уговорки и замисляне би дал живота си за Родината, както многократно го е правил исторически! Това показва днешният военен парад в Москва, както оня парад преди години, когато войниците отиваха директно на фронта ! Показва решимост, независимост, родолюбие и когато някой политолог и глупак заблее, че руския народ има нисък жизнен стандарт, изостава в лукса, модата, битовата промишленост, помислете защо!? Когато ви лъжат, че в Русия никой не имигрира, питайте колко украинци преминаха границата и потърсиха убежище там, а не в САЩ !? Днес Русия е единствената сила, която може да се противопостави на лакомията и ламтежа на САЩ и финансовия капитал! Еволюцията и природните закони не допускат 2-3% да владеят и експлоатират останалите, тук е целия смисъл на противопоставянето и несъстоятелността на монетаризма ! Не се заблуждавайте, че парада демонстрира само военна мощ и ново оръжие, тези неща не участвуват в паради, с тях не се парадира, има ги, много са! Да се върнем в нашата действителност, какъв изрод трябва да си, за да не отчиташ подвига на 27 милиона руски жертви, дадени за свободата на Европа против кафявата чума !? Какви уродливи родители могат да създадат и отгледат подобни продажни, политически марионетки !? Днес целият свят почита паметта на жертвите и 70 годишнината от победата над хитлериска Германия, края на ВСВ. Даже и има чуждестранно, военно участие в парада ! Вижте спонтанното шествие на хилядите хора на Червения площад ! Нашите, отвратителни политици НЕПРАВЯТ това, те не почитат и българските, свидни жертви в тази война, дрънкат натовско оръжие и демонизират Русия !?
             Утре същите, родни, политически боклуци ще чупят пръсти и поднасят отново букетчета на Орлов мост на първите, руски войски, ако се допусне Трета световна война! Разликата ще бъде тази, че повече никой няма да ни освобождава от нищо, да се занимава с нас, защото ние сами се отписахме като народ ! Руснака има историческа памет за добро и за лошо, отлично знае, че лайно не се пипа, с него можеш само да се изцапаш !

 

 imageimage
image

          

image

imageimageimage
image

image

Най -големият, най - великият, "български инженер", Президент, евроатлантически русофоб !???? Срам и позор за България !





Гласувай:
13



1. aip55 - Поклон!
09.05.2015 18:49
Поклон пред всички антифашисти, дали живота си за свободата на народа ни!
Смърт на фашизма!
цитирай
2. freeoldmen - В гнусно време живеем,
09.05.2015 19:06
гадки политически креатури и обикновени гангстери са стъпили
на врата на българина...
Срам и позор за нашето поколение, че допуснахме това!
цитирай
3. dedenze - Поклон и благодаря за коментара aip55 !
09.05.2015 19:09
Подлото, долното, мръсното, така е пропило живота ни, че 70 години след победата над хитлеризма има още нови издънки !
цитирай
4. dedenze - Стъпкаха, разбогатяха, опозориха и унищожиха българите като нация freeoldmen !
09.05.2015 19:27
Да и ние имаме вина, както и милионите гурбетчии, които изоставиха България в ръцете на неофашистите !
цитирай
5. didanov - ние сами се отписахме като народ
09.05.2015 23:42
и само сами ще можем да се "впишем" отново в историята като народ, без ничия помощ и напук на всичко и всички. Българите са "черния дроб" на света - в него се "влива" всичко мръсно, отровно, и лошо - това са условията , в които сме поставени като народ от духовния свят, но в това се и крие нашата сила - способността да обработим най-вредната храна, да неутрализираме токсините и да превърнем най-силната отрова в една нова и по-добра храна-идея за света. Названието българин има много по-голямо значение от това като нация - то означва "влизащ в рая" и е валидно за всяка една душа търсеща еволюцията и духовното израстване. В този смисъл в самоотписването ни като народ, може и да се тълкува като едно по-висше условие за еволюционно надграждане и промяна на представите за устройството на света - пояснвам - основите на обществото да не бъдат националното самосъзнание и народна памет, а една по-висша представа или самосъзнание за неразделността на нашата човешка пета раса едни от други, обединени от идеята за равнопоставеност и взаимнозависимост на човешките същества като създания и души, с единен произход и един баща.
цитирай
6. didanov - защото общества основани и обединени
09.05.2015 23:48
само на национален принцип доказаха, че са неспособни да обединят света под една обща кауза и идея, т.к. се дават приоритети и предимства на собствената нация, тоест винаги има народи в неравнопоставено положение и "обединението" се използва за користни и национални цели в ущърб на световното благо. (гладът, войните, беднотията, религиозния фанатизъм и прочие)
цитирай
7. dedenze - Така ми се иска казаното от didanov да е вярно, да се случи !
10.05.2015 00:07
За сега е в сферата на мечтите и религиите, но вярата винаги умира последна !
цитирай
8. leonleonovpom2 - Така е!
10.05.2015 00:41
Ние мачкаме достойните хора, респективно достойните народи, ако имаме подкрепа и сме върло с недостойните, било хора или народи
Това не е поведение на достойни хора, особено по отношение на Русия
Подобно поведение спрямо нея ни излага като хора и като народ
И кой, като знае историята ни, ще ни приеме сериозно и с доверие при такова поведение
Та утре , след като е направил добро и него да оплюем....?!
цитирай
9. dedenze - Такава репутация сме си създали по целия свят leonleonovpom2 !
10.05.2015 01:05
Никой не разчита, почита и харесва предателите и фурнаджийските лопати ! Скоро и новите "стратегически" партньори ще ни сърбат попарата, в САЩ вече има над 600000 българи, повечето от тях са се клели във вярност на НРБ, БКП, СССР и пр....,днес се кълнат във вярност на САЩ ????
цитирай
10. zaw12929 - ТОЧНО КАЗАНО: възторжено и тъпо сме ...
10.05.2015 03:28
ТОЧНО КАЗАНО: възторжено и тъпо сме поддържали губещи, противни и антихуманни каузи, дрънкали сме оръжие и сме гинали за чужда сметка браво НА ВАС,
УЖАС ЗА НАС!
цитирай
11. aboychev - ПРЕКЛОНЕНИЕ ПРЕД ПУТИН И РУСИЯ
10.05.2015 08:33
ОТ ИДИОТИ
клели СЕ във вярност на НРБ, БКП, СССР
НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА ТУК ИЛИ В САЩ
ДА ТОВА СА
противни и антихуманни каузи
ТОВА СА КАУЗИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ
ОТ КАХОРТАТА НА РУСКИТЕ МЕКЕРЕТА
цитирай
12. aboychev - И ОЩЕ НЕЩО
10.05.2015 09:19
клели СЕ във вярност на НРБ, БКП, СССР
ПРОПУСНАЛИ СТЕ
(ВЕРОЯТНО СЪЗНАТЕЛНО)
клели СЕ във вярност на КПСС
ДА ВСИЧКИ ВИЕ СТЕ
ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ
НОСИТЕЛИ НА
противни и антихуманни каузи
НА ПРОРУСКОТО ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВО
ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ = РАДЕТЕЛИ НА РУСИЯ НА ПУТИН
цитирай
13. dedenze - aboychev не става ясно вие от кои сте, кого поддържате !?
10.05.2015 10:32
Сигурно имате ментално объркване, защото в постинга става дума за преклонение пред подвига на 27 милиона руснаци загинали през ВСВ за да може днес вие да коментирате в нета , а не да сте торът на чистите арийци !? Къде виждате чуждопоклонничество, как приемате че Русия е на Путин!? Хапчетата най-добре е да се пият сутрин !
цитирай
14. dedenze - Благодаря zaw12929 !
10.05.2015 10:38
Истината често е неприятна и болезнена, човек може да сгреши, народ може да бъде подведен и излъган, но когато почти 140 години не може да си направи вярни изводи, да се поучи от историята е обречен на унищожение !
цитирай
15. aboychev - АМИ ПИЙТЕ СИ ГИ
10.05.2015 11:56
ЗА ДА СЕ СПРАВИТЕ С МЕНТАЛНОТО СИ ОБЪРКВАНЕ
ИДИОТИ КОИТО СЧИТАТ ЧЕ ЦЯЛ НАРОД
почти 140 години не може да си направи вярни изводи
А ТЕ ВИДИТЕ ЛИ СА НАПРАВИЛИ ВЕРНИТЕ ИЗВОДИ
И КАТО НАРОДЪТ НЕ ПРЕМА ИЗВОДИТЕ ИМ ВИДИТЕ ЛИ
е обречен на унищожение !
ДА ТОВА Е ОЧЕВАДНА ГРУПА НА
ПРЕДАТЕЛИ НА ОТЕЧЕСТВОТО В ИНТЕРЕС НА ВЪНШНА СИЛА
КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА
С ИДИИОТИ НА СВЕТА
цитирай
16. danailvdimitrov - станали сме рядка жълто-подобна каша понеже забравихме кои сме.
10.05.2015 17:33
Ние сме онзи "православен народ" който просвети целия славянски свят,

който спря арабската инвазия в Европа,

който разби латините-кръстоносци и

който плати с кръвта си и децата си задържането на турския ислям на прага на Европа.

Всичко друго е лъжа, мъгла и вятър!
цитирай
17. dedenze - Забравихме danailvdimitrov кои сме !
10.05.2015 18:42
Но и ни размазаха, скопиха, обезличиха, изтребиха ни заедно, обединено, ислямисти и европейци католици за 5-6 столетия! Днес правят същото, виж с каква стръв и ожесточеност се стремят да ни разделят с останалото православие с Русия, Сърбия, Македония...! Имената и делата на техните евроатлантически маши са известни, те продадоха, предадоха и ликвидираха България, превърнаха ни в лъжа, мъгла и вятър ! Хилят се он НС, Правителство, Президентство, БНТ и ни поясняват, колко ще бъдем добре, разединени, изгонени космополитно по света, без Родина и род !!!!!
цитирай
18. danailvdimitrov - безродници и безбожници винаги е имало и ще има!
10.05.2015 18:52
dedenze написа:
Но и ни размазаха, скопиха, обезличиха, изтребиха ни заедно, обединено, ислямисти и европейци католици за 5-6 столетия! Днес правят същото, виж с каква стръв и ожесточеност се стремят да ни разделят с останалото православие с Русия, Сърбия, Македония...! Имената и делата на техните евроатлантически маши са известни, те продадоха, предадоха и ликвидираха България, превърнаха ни в лъжа, мъгла и вятър ! Хилят се он НС, Правителство, Президентство, БНТ и ни поясняват, колко ще бъдем добре, разединени, изгонени космополитно по света, без Родина и род !!!!!



Но върху сабите на нашите деди пише : "С нами Богъ!" .

Докато този надпис не се изтрие -страшно няма.
цитирай
19. dedenze - Дай Боже да си прав danailvdimitrov !
10.05.2015 20:14
Много ми се иска това ! Изтривам един евроатлантически урод който само плюе, но реално е знае какво иска, сигурно е платен !? Дадох му достатъчен форум за три глупави коментара, явно съм сгрешил !
цитирай
20. aboychev - АКО ПАК СИ ПОЗВОЛИШ ДА МЕ ТРИЕШ ЩЕ ТИ РАЗГОНЯ ФАМИЛИЯТА УРОД ЕВРАЗИЙСКИ
11.05.2015 06:28
ЗА ДА СИ ДОКАРАТЕ
21:43
подвиг на 27 милиона руснаци загинали през ВСВ
ЯВНО ВКЛЮЧВАТЕ
МИЛИОНИТЕ РЕДНИЦИ
ЗАСТРЕЛЯНИ В ГРЪБ ОТ КАРТЕЧАРИТЕ НА СТАЛИНОВАТА НА НКВД
ДОКАРАНИ НА ФРОНТА ДИРЕКТНО ОТ ЛАГЕРИТЕ ГУЛАГ
КАКТО И МИЛИОНИТЕ
УКРАИНЦИ,
ГРУЗИНЦИ,
ТАТАРИ (ВСЪЩНОСТ БЪЛГАРИ),
ЧУВАШИ (ВСЪЩНОСТ БЪЛГАРИ),
ОСЕТИНЦИ (ВСЪЩНОСТ БЪЛГАРИ),
И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ НАЦИОНАЛНОСТИ

НА САБИТЕ НА ДЕДИТЕ НИ пишеШЕ : "С нами Богъ!"
НО НА ЧЕЛАТА ВИ Е ИЗПИСАНО: "я ПРОРУСКИЙ ПУТИНСКИЙ ИДИОТ"

И НЕ СМЕЙТЕ ДА НАМЕСВАТЕ ПРАВОСЛАВИЕТО
ЧЕРВЕНИ АТИИСТСКИ УТРЕПКИ !
ВИЕ С ПРАВОСЛАВИЕТО НЯМАТЕ НИЩО ОБЩО
ОСВЕН ИЗБИВАНЕТО НА СВЕЩЕННИЦИ И РУШЕНЕТО НА ЦЪРКВИ
ТУК ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ УРОДИ НЯМА
УРОДИТЕ ГИ ГЛЕДАЙ И ИМ СЕ ЛЮБУВАЙ НА ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД
ЛЮБУВАЙ СЕ И НА САМОТНИЯ УРОД - ПРИЕЛ ОТ ТРИБУНАТА
ПАРАДА НА УРОДЛИВОСТТА
С ЦЯЛОТО МУ ТРАГИЧНО ТЪПОЛЕПИЕ

разделят НИ с останалото православие с Русия, Сърбия, Македония...!
ТЕЗИ КОИТО ИЗМИСЛИХА
Сърбия И Македония - АЗИАТСКИЯТ ДЕПАРТАМЕНТ НА РУСКАТА ДУМА
НО БУКЛУЦИ КАТО ВАС РАДЕЯТ ЗА СИЛНИ Сърбия И Македония
ТА ДА ИМА КЪДЕ ДА БЯГАТ КОГАТО ОРГАНИЗИРАТ ПОРЕДНОТО
БРАТОУБИЙСТВО В БЪЛГАРИЯ КАКТО ПРЕЗ 1923г.
ИЛИ ПЪК КОГАТО ОСЪЩЕСТВЯТ ПОРЕДНИЯТ ГОЛЯМ ГРАБЕЖ
КАТО КТБ 2014г.
СГРЕШИЛИ СА БАЩА ТИ И МАЙКА ТИ
КАТО СА ТЕ РОДИЛИ
ПИТАШЕ ОТ КОИ СЪМ
ОТ БЪЛГАРИТЕ И НЕ СЪМ СЛАВЯНИН ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ
ТАКА ЧЕ ХОДИ ДА ТОРИШ ЗЕМЯТА СЪС СкЛАВиЯНСКАТА СИ ПЛЪТ
цитирай
21. dedenze - Не този път няма да те изтрия !
11.05.2015 11:19
Не защото съм уплашен от заплахите ти , цинизма, лошия тон, неспазването на правилата на блога, изопачаването на историческите истини, умствените проблеми които явно имаш ! Постинга е мой авторски и посещението както и коментарите ти са нежелани ! За това имам и правото да те изтрия, но нека хората да прочетат ! Кукнал си в 5 часа сутринта да лееш тъпотии и злоба !?
Оставям коментара ти за да разберат българите до какво падение сме стигнали, кой днес ни управлява и какви ценности изповядва ! Да стане ясно на всички срещу какво трябва да се борим, кой ликвидира България !
Интересно къде са модераторите и защо допускат подобни коментари !?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3476048
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930