Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2014 18:52 - БЪЛГАРИТЕ СА БОГОИЗБРАН НАРОД
Автор: kolevm38 Категория: История   
Прочетен: 1276 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image Автор Тема: БЪЛГАРИТЕ СА БОГОИЗБРАН НАРОД  
БЪЛГАРИТЕ СА БОГОИЗБРАН НАРОД  
Българите са НАЙ-древният народ на земята и чрез тях Бог ръководи творбата си.

Българите са в основата на всички мистерийни центрове движили света през хилядолетията, те са били гаранта, че всичко ще се случи.  Когато е трябвало да се подготви нова култура, да се даде нов Христов импулс са се изпращали предни отряди и после се е местела основната маса българи. Затова и имаме най-древният календар, най-старата писменост, първите обработени метали и злато, учим света на държавостроителство, земеделие, радиестезия и мн. мн. други неща.,  които сме предавали на местното население.

Историята на българите най-общо :

9 хил. пр. Хр. сме изведени от Атлантида от аватара Ману, който ни завежда на Хималаите , за да ни предпази от смесване и израждане с другите народи

Около 6-5 хил. пр. Хр. се придвижваме до района на днешна Персия

Около 5 хил. пр. Хр. стигаме до Балканите

На балканите се разделяме на две според мистериите
Благи Българи – т.нар. Траки и Вироглави Българи  
На Рила има голяма духовна школа и …..

Около 4-3.5 хил. Пр. Хр. Вироглавите българи тръгват да изпълняват мисията си да структурират народите в държави, да ги научат на монотеизъм и други умения споменати по-долу.
Тези същите българи са родоначалници на огромни империи, завръщат се в Европа около 153г. и основават по-късно наречената  от византийците СТАРА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ. Преки потомци на тази държава са Атила, сина му Ирник и така до Кубрат и Аспарух.

Така двата клона на българите пак се събират около 4-5 век  окончателно когато Аспарух разбива Византия / тук да се има предвид, че само една част от българите успява да разбие и подчини Византия, а иначе Стара България е била многократно по-силна държава от Римската империя /

Относно славяните – има такава народност сформирала се около 2 хил. пр. Хр. – тяхната история е частица от българската история, но те се важна част за бъдещото развитие на Христовото учение.
Това е така общо и е съвсем друга тема.


Това не е патриотарство, а има за цел всеки българин да разбира мисията на нашият народ, да знае защо се случват дадени събития, защо имаме невероятни върхове и падения.

Не може Господ да изпрати най-големият славянски дух Борис І Покръстител,  Кирил и Методий, после богомилите и посветен Боян Мага,които възвръщат и припомнят езотеричното учение на Христос, проповядвано от Апостол Павел и предадено на ученика му Дионисиий Ареопагита, това учение да се разпростре после из Европа,  а българите управлявали тогава страната да се обърнат и да започнат да ги избиват - затова се заплаща с робство 1. Византийско, а после след като продължават и 2.Турско, за да поучим, пречистим и продължим нататък. Колкото и абсурдно да звучи, робствата бяха за наше добро, за да се подготвим и пречистим за бъдещето

Българите бяха освободени по волята на Христос, като първо подготви почвата големият дух на Апостола  на българска свобода Васил Левски, който задвижи жертвеният механизъм за освобождението на България,а следствие на него бяха и подвига на Ботев и идването на братята ни Во Христе Руси, които ни освободиха с невероятни усилия, за да ни има.

Освобождението беше, защото мрачната Кали Юга продължила  5 000 години приключи през 1879 г. и българите трябваще да дадат новият импулс за обновлението на света чрез поредният христов пратеник бодхисатвата Беинса Дуно / Петър Дънов /

Какво направиха българите - забравиха заветите на Дякона Левски, пренебрегваха поуките на Беинса, който търпеливо 50 години ги поучаваше, изпращаше пратеници при Фердинанд, който накрая го интернира, арестуван беше над 40 пъти, един беше бит и всичко това, без причина, просто българите се съпротивляваха на новият импулс на Христос. Борис ІІІ видял участта на баща си, изпълнява безпрекословно съветите на Беинса, предадени му чрез царският съветнки Лулчев, това е и причината за спасението на евреите, голямата дипломация на Борис.

Отплатата не закъсня - всички, които пренебрегваа и гониха Беинса Дуно, т.е. управляващите тогава България, бяха избити ЗАСЛУЖЕНО  от болшевиките, които се явяваха БИЧА БОЖИза неверниците управлявали  народа ни след освобождението.

Беинса им каза : "като не ме искате си вземам партакешите, но след мен идва червената диктатура"

Комунизмът е най-страшната окултна сила явявала се на земята, много по-страшна от другата окултна сила Третия райх управлявала 12г., а комунистите обратноо окултно число 72г. от 1917г. до 1989г.

И въпреки всичко Беинса Дуно казва : "аз поех 9/10 о субективната карма на българите, иначе щяха да претърпят голяма катастрофа " - представяте ли си, ние се вайкаме, макар че успяваме да си задържим държавата и да ни има, а без него можеше въобще да ни няма като държава - да не забравяме, че никой не иска да има българска държава .Ако българите бяха слушали божият пратеник, щяхме да избегнем комунистическата диктатура.

Неслучайно повечето големи духовни учители са родени сред българите :
Зороастер, Орфей, Залмоксис, Боян мага и богомилите, Беинса дуно и други наши съвременници. През определени периоди, когато човечеството има нужда от нов духовен импулс се изпращат нови учители, но ако не ги  разпознаеш и ги гониш е страшно.

Когато Христос каза, че е Господ и евреите го разпънаха, си понесоха кармичните последствия, затова Бодхисатвата Беинса Не каза кой е, за да не си навличаме карма и да последваме съдбата на евреите. Евреите бяха божият народ, но се провалиха, сега ние от 9 в. сме новият богоизбран народ и сме на изпит, хубавото е, че има поправителен.

Сега в момента в България пак има голям духовен учител, но ние пак си пием ракията и се кланяме на Мамона, така че ясно какво ще стане


Беинса Дуно казва "ако трябва българите ще станат 300 000 човека, но ще изпълнят мисията си ", а именно да дадат ЛЮБОВТА НА СВЕТА и да подготвят шестата културна епоха, която ще се развие по земите на днешна Русия и ще се казва славянска

  « Последна редакция: 13 Август 2011, 10:10:21 от Съдбата »  



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kolevm38
Категория: Изкуство
Прочетен: 10376992
Постинги: 7858
Коментари: 2111
Гласове: 1996
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930