Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2019 09:19 - какой такой?
Автор: eva666 Категория: Други   
Прочетен: 674 Коментари: 4 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 



По време на войната СССР е получил от Запад помощ на стойност 130 млрд. долара ИСТОРИЯ 27 АПР 2015    



   
Lend-Lease (от англичаните. Заеми - заем и лизинг) за отдаване под наем, за отдаване под наем) - държавната програма, съгласно която Съединените американски щати снабдяват съюзниците си в Втората световна война с военни доставки, оборудване, храна, медицинско оборудване и лекарства стратегически суровини, включително петролни продукти.




По време на Втората световна война съюзниците са предоставили на СССР огромна помощ, включително и по програмата за ленд-лийз. За значението на тази помощ за съветско-американското сътрудничество разказва в интервю за „Руски дневник“ директорът на „Международния център за история и социология на Втората световна война и нейните последствия“ на Висшата школа за икономика Олег Будницки.

image 

  https://anonybulgaria.wordpress.com/2016/05/23/hitevr/




1870: 
Aмериканският генерал, Албърт Пайк, който става част от Илюминати благодарение на Джузепе Мацини, завършва своя военен план за три световни войни и редица революции по целия свят.

Според плана, Първата световна война има за цел да унищожи руската монархия, както обещава Нейтън Майер Ротшилд през 1815 г. Ротшилдите планират смяната на руската монархия с комунистическа диктатура, която да атакува религиите и най-вече християнството. Различията между Великобритания и Германия ще бъдат използвани за започване на войната.

За започване на Втората световна война ще се използват противоречията между национализма и политическия ционизъм от една страна и тази на национализма и комунизма от друга. Нейната цел ще е унищожаването на националните правителства и прехвърлянето на властта в ръцете на ционистките политици (марионетките на новия световен ред).

Третата световна война ще започне с разпалване на омраза към мюсюлманския свят. За целта ще бъдат противопоставени мюсюлманския свят и ционистките политици (марионетките). Докато това се случва, останалите нации ще бъдат принудени да се бият помежду си до психично, физическо, духовно и икономическо изтощение.

На 15 август същата година Албърт Пайк пише писмо до Джузепе Мацини
(което сега се пази в Британския музей), в което заявява:

„Ние ще отприщим нихилизма и атеизма и ще предизвикаме голям социален катаклизъм, който във всичкия този ужас ще покаже ясно на всички нации ефекта от абсолютния атеизъм: началото на варварството и най-кървавите вълнения. Тогава навсякъде хората ще бъдат принудени да се защитават от малцинството на световните революционери и ще унищожим тези разрушители на цивилизацията и народите разочаровани от християнството, чийто дух ще бъде от този момент без направление и господар и грижа за идеали, и без да знае къде да прати своето обожание ще приеме истинската светлина чрез универсалния манифест на чистата доктрина на Луцифер, изведена най-накрая в публичното пространство. Манифестът, който ще бъде резултат от общо реакционно движение, ще доведе до унищожение на християнството и атеизма.
И двете ще бъдат завладени и унищожени.”


   image

със съкр/ следва ..




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. milady - нямам идея,
18.01.2019 10:36
защо т.н..психолеви..са така....тъпи и леви...
напр..кукуто кукушель
а, вие..
цитирай
2. codetroina - хаоса на блога и,на баба..е 80%..в Холограмата..
18.01.2019 13:44
най-тъпото е, че даже вече липсват читатели, ако премахнем „помпата“, тук ще лъсне Биг Измамата, че вегетират около 20-30 заклети графомани, като мен и чичо Ванката–Алхимика, бай Захари и баба Дела, въртелушката въскъ, бай Гого, многоликият Янус,
и Кукушеля, който тук разбрал, „кой е“, клетника...
Знаете, най-много ме дразнят патетичните п.тки, наречени за благозвучие... блогови поетеси/
цитирай
3. radostinalassa - Не си много права
18.01.2019 17:25
Аз знам, че Русия е финансирала строителството на пътища в Америка, май при цар Николай. Също войната между Севера и Юга. Първите пари са загубени за нея, защото е започнала ПСВ. Връзките между Англия, на ниво царстващи особи и Русия, също и с Германиу не са спирали. Немците дават свои принцеси за жени на руските царе, които също накрая имат немска кръв. Имат такива връзки и със саксите. Затова Англия разглежда Русия като своя.
цитирай
4. pando - Не обръщай внимание
19.01.2019 10:13
На четворната...При лудите има раздвояване на личността,ама тая бие всички рекорди и се разтроява.
Трябва някой от ВМИ да изперка един докторат на тая тема и да я показват пред студентите при практически занятия.
От тая гледна точка тя е едно "съкровище"...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: eva666
Категория: Други
Прочетен: 530926
Постинги: 320
Коментари: 2318
Гласове: 1162
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол